Arkadaşlar, 2 kez düşük yaptım bu düşüklerin bir nedeni bulunamadı şimdi Ankara'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor arıyorum... düşükler konusunda deneyimli güvenilir olan.
Arkadaşlar, 2 kez düşük yaptım bu düşüklerin bir nedeni bulunamadı şimdi Ankara'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor arıyorum... düşükler konusunda deneyimli güvenilir olan.
bence cnm hakan turan git derim benimde ilk düşük yaptım şimdi 25 haftalık hamileyim birsürü test yaptırdı bana hiç bir şeyi atlamadı
normal yollamı gebelik yaşadın yoksa aşılama tüp bebekmi bn 6 yıldır hakan hocaya gittim bir septum amelyatımı kendisi yaptı çok iyi bir doktor çokta memnunum...amaaaa kararsızımda aklım şenol kalyoncuda kalbim hakan hocada ne yapcam bilmiyorum...
Canim muayne ucreti 190 tl devamli hastasi oldugum icin...kontrole gittigin zaman bekliyosun bi 25.30 dk sıkıyor beni.anlasmali hastanesi guven ve akay dogumuma kendi girmicek ama akay 2 gun yatiriyor sezeryanda 1.ooo tl hastane masrafi doktorunuzla ne istiyorsa onu konusun dedi oda 3 istese die dusunuyorum...umarim aydinlattim gec oldu ama:)Ererse hayirli olsun insallah hersey yolunda gidiyordur. Sanirim dogumunu Hakan Turan a yaptiracaksin. Ben 17 haftalik hamileyim. Hamilelikten once bir kere kendisine gitmistim. Su an devam ettigim doktoru degistirmeyi dusunuyorum. Hakan beyin tahliller icin yonlendirdigi bi hastene var mi? Dogumu nerede yaptiriyor? muayene ucreti su an ne kadar? Ve muayeneye gittiginde sira bekliyor musun? Bilgi verebilirsen sevinirim. Allah isini rastgetirsin.
Doktorun doğumuna neden kendisi girmiyor?..Canim muayne ucreti 190 tl devamli hastasi oldugum icin...kontrole gittigin zaman bekliyosun bi 25.30 dk sıkıyor beni.anlasmali hastanesi guven ve akay dogumuma kendi girmicek ama akay 2 gun yatiriyor sezeryanda 1.ooo tl hastane masrafi doktorunuzla ne istiyorsa onu konusun dedi oda 3 istese die dusunuyorum...umarim aydinlattim gec oldu ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?