Ankara'da ki en iyi kadın doğum uzmanı kim?

dilay8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
470
8
96
Ankara
Arkadaşlar, 2 kez düşük yaptım bu düşüklerin bir nedeni bulunamadı şimdi Ankara'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor arıyorum... düşükler konusunda deneyimli güvenilir olan.

Bir arkadaşım önerdi, kendisi sorunlu gebelikler üzerine gerçekten uzmanmış, adu Pro. Dr. Ahmet Erdem. Gazi hastanesinde.

bence cnm hakan turan git derim benimde ilk düşük yaptım şimdi 25 haftalık hamileyim birsürü test yaptırdı bana hiç bir şeyi atlamadı

Bnede sana meltem hanımı öneririm tunalıda muayenehanesi var gerçekten çok ilgili bi doktor en önemlisi sadece para için yapmıyor bu işi her testi yaptırıyor ve çok ilgili

bende lina kadın sağlığı merkezini öneririm mükemmel dr lar ayrıca fiyat olarak çook uygun bende bir düşük yaptım şimdide doğm bekliyorum şükran hanım var harika bir dr şiddetle tavsiye ederm

Gazel676 ya katılıyorum.
Bende hamileliğim boyunca Lina Kadın Sağlığı Merkezine gittim.Doktorum Şükran Çakmak'tı.Titiz,bilgili,tecrübeli,ilgili insani yönleri ağır basan sizinle doktorunuz gibi değil bir abla kardeş yada anne gibi ilgilenen harika bir doktor.
Merkez tertemiz düzenli.Çalışanları de titizlikle seçilmiş güleryüzlü ...
Sıkıntılı bir hamilelik yine riskli bir şekilde Şükran Hocamın sayesinde sağlıkla noktalandı.Hocamın sayesinde bebeğim ve ben sağlıkla birbirimize kavuştuk.
Bu yüzden Şükran Hocamı tavsiye ederim.

İki dogumumü ve bir kist ameliyatımı Dr. Hakan Turan yaptı.hiçbir sıkıntım olmadı hersey gercekten çok iyiydi..bende tavsiye ederim...

Bu arada doğumlarımı belden uyusturarak yaptı acı çektiğimi hiç hatırlamıyorum çok rahattim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, 2 kez düşük yaptım bu düşüklerin bir nedeni bulunamadı şimdi Ankara'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor arıyorum... düşükler konusunda deneyimli güvenilir olan.

arkadaşım benimde 2 düşüğüm ve dış gebeliğim vardı en iyisi prof.tuncay nas gazi hastanesi öğretim üyesi.cinnahta muhaynehanesi var

bende birtürlü hamile kalamıtyorum ankara fatih üniversitesi hastahanesine gidiyorum benim doktor yrd dr zehra candan iltemir çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim ALLAH herkesin yardımcısı olsun

turgut varlı, mehmet erdem, hakan turan, şenol kalyoncu

bence cnm hakan turan git derim benimde ilk düşük yaptım şimdi 25 haftalık hamileyim birsürü test yaptırdı bana hiç bir şeyi atlamadı

normal yollamı gebelik yaşadın yoksa aşılama tüp bebekmi bn 6 yıldır hakan hocaya gittim bir septum amelyatımı kendisi yaptı çok iyi bir doktor çokta memnunum...amaaaa kararsızımda aklım şenol kalyoncuda kalbim hakan hocada ne yapcam bilmiyorum...

Ererse hayirli olsun insallah hersey yolunda gidiyordur. Sanirim dogumunu Hakan Turan a yaptiracaksin. Ben 17 haftalik hamileyim. Hamilelikten once bir kere kendisine gitmistim. Su an devam ettigim doktoru degistirmeyi dusunuyorum. Hakan beyin tahliller icin yonlendirdigi bi hastene var mi? Dogumu nerede yaptiriyor? muayene ucreti su an ne kadar? Ve muayeneye gittiginde sira bekliyor musun? Bilgi verebilirsen sevinirim. Allah isini rastgetirsin.

Canim muayne ucreti 190 tl devamli hastasi oldugum icin...kontrole gittigin zaman bekliyosun bi 25.30 dk sıkıyor beni.anlasmali hastanesi guven ve akay dogumuma kendi girmicek ama akay 2 gun yatiriyor sezeryanda 1.ooo tl hastane masrafi doktorunuzla ne istiyorsa onu konusun dedi oda 3 istese die dusunuyorum...umarim aydinlattim gec oldu ama:)

Doktorun doğumuna neden kendisi girmiyor?..

Baska doktor tavsiyesi olsn vsr mı ben bsysn doktor olursa daha rahat ederim fite düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…