Kına Gecesi ANKARA'da kına mekanı önerileri :)

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
103
Arkadaşlar herkese merhaba:)

Haziran sonuna doğru planlıyoruz düğünümüzü inşallah :) Ev kınası yapmak istemiyorum, evimiz çok müsait değil, biraz küçük çünkü. Öyle kapı önü bişe de çok hoş olmayabiliyo. O yüzden güzel bi kına mekanına ihtiyacım var. Ama kadın erkek ayrı olsun istiyorum. Kadınlar istediği gibi eğlenebilsin. Teraslı bi yer olabilir mesela. Ya da 2 katlıdır da kadın erkek ayrı oturur. Böyle bir yer bilen var mı? Ya da bu şekilde yapabilmem için önerisi olan?

:) Şimdiden tşkler

:)

kına gecesi için hamamönü ve kalede çok şık ve sıcak konaklar var araları tercih edebilirsiniz yaşadığınız ilçeyi bilsem ona göre daha iyi yardımcı olabilirdim

kına gecesi için hamamönü ve kalede çok şık ve sıcak konaklar var araları tercih edebilirsiniz yaşadığınız ilçeyi bilsem ona göre daha iyi yardımcı olabilirdim

papatyacım, oradaki mekanlar 50-100 kişilikmiş sanırım. Ama bana en az 300 kişilik bir yer lazım. etimesgut civarında oturuyoruz biz. biraz uzak da kalıyo o taraf, o yüzden sıkıntı olabilir gibi geliyo.

aynı dertten ben de müzdaribim:(( ayrı olsun herkes istediği gibi eğlensin istiyorum inşallah güzel bi yer buluruz

ben elvankent sena düğün salonunda yapıcam çok hoş bi mekan kadın erkek ayrılığı konusunu konuşabilirsiniz

kızlar altındağ belediyesinin kına konağı diye biyeri var salonu 3 saatliğine size veriyolar 150 kişilik 500 TL.eğer isterseniz de kişi başı menüler 7,5tlden başlıyomuş.

kına konagına sadece bayanlar girebiliyor erkek girmesi yasakmış. oysa ki cok güzel bir mekan ama haremlik selamlık olunca ben tercih etmedim

Etimesgut Belediye'sinin salonlarına baktınız mı? Kına için uygun olabilir.

Kına konağı görünüş olarak çok güzel düşünülmüş bir yer ancak muhit olarak özellikle gece gidilip gelinmesi açısından maalesef pek tekin değil. Özellikle kınaya katılımın bayan ağırlıklı olduğu düşülünce...

kızlar altındağ belediyesinin kına konağı diye biyeri var salonu 3 saatliğine size veriyolar 150 kişilik 500 TL.eğer isterseniz de kişi başı menüler 7,5tlden başlıyomuş.

kına konağında fiyatlar hala böyle uygunmu acaba? ya erkekler için dışarda oturmalı beklemeli falan bişeyi yokmu,bayanları getircek olan erkekler,bnde kız erkek ayrı istiyorumda onlar için de oturcak bi yer yokmu acaba?

kına konağında fiyatlar hala böyle uygunmu acaba? ya erkekler için dışarda oturmalı beklemeli falan bişeyi yokmu,bayanları getircek olan erkekler,bnde kız erkek ayrı istiyorumda onlar için de oturcak bi yer yokmu acaba?

yaa bende aynı arayış icindeyim.erkekler olmasın hanımlar rahatça eglensin istiyorum ama tabi gelecek eslere de gelme denilmez ki onlarinda rahatlıkla bekleyebilecegi bi yer olmalı nerden bulcaz biz öyle bir yer ya

yaa bende aynı arayış icindeyim.erkekler olmasın hanımlar rahatça eglensin istiyorum ama tabi gelecek eslere de gelme denilmez ki onlarinda rahatlıkla bekleyebilecegi bi yer olmalı nerden bulcaz biz öyle bir yer ya

yaa zaten kına konağı 2015 e kadar doluymuş sorduk biz. :(

çok heyecanlı :) yer bulursan lütfen bana da söyle fikirlere ihtiyacım var çünkü

sizin ne zaman :D ya bizimkiler bi yer buldu düğün salonu tarzında 2 katlıymış. bayanlar üst katında eğlenirken erkekler alt katta oturup muhabbet edicek :D ama mekanın adını hatırlamıyorum .öğrenip söylerim :D

sizin ne zaman :D ya bizimkiler bi yer buldu düğün salonu tarzında 2 katlıymış. bayanlar üst katında eğlenirken erkekler alt katta oturup muhabbet edicek :D ama mekanın adını hatırlamıyorum .öğrenip söylerim :D

hih işte tam benim aradığım konsept :)) ay canim öğrenip söylersen bana sevinirim yer ne taraftaydi bu arada

hih işte tam benim aradığım konsept :)) ay canim öğrenip söylersen bana sevinirim yer ne taraftaydi bu arada

yeri ulusta. ama nerde biliyomusun saman pazarını bilirsin .annem anlattığına göre : yürüyerek gittiğini varsyalım, pazarın en yukarısına kadar çıkıp orda bi yol varmş karşıya geçince ordaymış :D yani arabayla gidilir.bizim bi tanıdıkta orda yapmış bana görmek kısmet olmadı.ama annem beğendiyse güzeldir :D

yeri ulusta. ama nerde biliyomusun saman pazarını bilirsin .annem anlattığına göre : yürüyerek gittiğini varsyalım, pazarın en yukarısına kadar çıkıp orda bi yol varmş karşıya geçince ordaymış :D yani arabayla gidilir.bizim bi tanıdıkta orda yapmış bana görmek kısmet olmadı.ama annem beğendiyse güzeldir :D

ismini öğrenince soyler misin canim bi de öyle bakayım yeri güzelmiş

Ben de karayollarının atölye müdürlüğünde bi salon varmış orayla anlaştım, akköprüde olduğu için erkekler takılacak birşeyler bulur diye umuyorum bakalım ne olacak...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X