• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da KPSS-A Dershanesi

bence önemli. Hocalarımdan daha kötü insanlardan gidip ders dinlemek istemem. Mesela bazı hocaları iyiydi bazıları kötüydü demişsiniz. Böyle bilgilere ihtiyacım var. Bazıları diyor ki mesela sadece şu dersinki kötü onun dışında buraya gelsen pişman olmazsın. Böyle bilgilere ihtiyacım var yani.
Dediğiniz gibi Murat yayınlarını önemişlerdi. Dershanesinin ise a grubundan çok b grubu için iyi olduğunu söylüyorlar. Oraya gitmeyeceğim ama kaynaklarından faydalanacağım. Hocalar iyiyse kişide bitiyor tabi. Ben hocalar ve imkanlar kısmındayım daha. Tabii ki bende bitecek de bilgiyi nasıl alacağım da önemli. :) çünkü bir nevi sınav tekniğine ve teste göre de yönlendirmeye ihtiyacımız var. Üni hayatım boyunca istatistik dışında pek test sınavım olmadı.
Teşekkürler.

Senelerce türlü türlü dersanelerle sınava hazırlanıp, 80 i geçemeyen çok kişi tanıyorum. Biraz kişide bitiyor bence yine de. Mayıs sonunda biraz geç değil mi, dersane için. Biz eşimle kasımda başlamıştık diye hatırlıyorum.

Senelerce türlü türlü dersanelerle sınava hazırlanıp, 80 i geçemeyen çok kişi tanıyorum. Biraz kişide bitiyor bence yine de. Mayıs sonunda biraz geç değil mi, dersane için. Biz eşimle kasımda başlamıştık diye hatırlıyorum.
Kişide olmazsa tabii ki olmaz. Konu böyle bir mesele değil. Harikalar yaratacak bir dershane beklemiyorum. :) sadece diğerlerinden daha iyi olana ulaşmaya çalışıyorum. :)
bu arada önümüzdeki yıl için dershane arıyorum. Çoğu dershane dersleri bitirdi zaten. ;) bu durumda siz kendi zamanınızda çok daha geç kalmış oluyorsunuz. Herkes kayıt döneminde şuan.
sorumdan başka her şeye cevap geliyor valla. :p

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin, zor süreç. Tavsiye edebileceğim bir şey daha var. Sakın işe girme. Sadece sınava odaklan. Sorular basit aslında, süreç can sıkıcı. Kolay gelsin tekrar.

Alan için dediğim gibi kendi dersanemden çok memnundum. Monopol çıktı bir de piyasaya son yıllarda. Onu da öven çok. Aklımda bulunsun da dersane tavsiyesi duyarsam yazarım buraya. Başarılar diliyorum şimdiden.

Sevinirim canım teşekkür ederim.

Bu arada nereden uydurdum acaba Ankara'da dersane aradığını ben? Hep Ankara dersaneleri tavsiye ediyorum da.
KoNu başlığında da ilk mesajımda da yazıyor canım oradan çıkarmış olabilir misin, :p :60:

Allah kolaylık versin, zor süreç. Tavsiye edebileceğim bir şey daha var. Sakın işe girme. Sadece sınava odaklan. Sorular basit aslında, süreç can sıkıcı. Kolay gelsin tekrar.
Eskiden çalışırım diyordum ama şimdi tamamen sınava odaklanmak istiyorum. Çalışmayacağım. Haklısın, teşekkür ederim. :)

Sevinirim canım teşekkür ederim.

KoNu başlığında da ilk mesajımda da yazıyor canım oradan çıkarmış olabilir misin, :p :60:

Hahahah neyse aramızda kalsın bu şapşallığım. :27:

Bu arada dosya düşünüyorum demişsin ona da bir yorumum olacak. Geçen yıl bizim dersanede kızlar vardı. İlk başta dosyaya yazılmışlar. Kayıt oldukları sırada hocaları öğrenmek istemişler. İktisat hocası Merkez bankasında çok iyi bir pozisyonda çalıştığını söylemiş. Daha sonra adamın gelir uzmanı olduğunu öğrenmişler. :27: Kayıtlarını sildirmek için epey uğraşmışlardı ona hatırlıyorum. Ama ben onların yalancısıyım. Şimdi oraya giden biri falan görür de kötülüyor gibi olmasın.

Hahahah neyse aramızda kalsın bu şapşallığım. :27:

Bu arada dosya düşünüyorum demişsin ona da bir yorumum olacak. Geçen yıl bizim dersanede kızlar vardı. İlk başta dosyaya yazılmışlar. Kayıt oldukları sırada hocaları öğrenmek istemişler. İktisat hocası Merkez bankasında çok iyi bir pozisyonda çalıştığını söylemiş. Daha sonra adamın gelir uzmanı olduğunu öğrenmişler. :27: Kayıtlarını sildirmek için epey uğraşmışlardı ona hatırlıyorum. Ama ben onların yalancısıyım. Şimdi oraya giden biri falan görür de kötülüyor gibi olmasın.
Yani bildiğini söylersin bu kötüleme değil. :) dikkate alırım. :)

Konum ilgili bölümde hiç görünmediği için buraya da açıyorum.

Ankarada dershane arayışındayım kızlar. Çevremdekilerden dolayı PEGEM ve DOSYA düşünüyorum. Genel olarak dershaneler hakkında pek bir bilgim yok. Artılarıyla eksikleriyle tüm dershaneler için bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Verdiğiniz bilgilere göre bu mesajımda arşivleyeceğim artı ve eksilerini. Belki başkalarına da faydası olur.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Yörünge: -
Yükseliş Kariyer: +
Sınav: +-
Pegem: +
Dosya: +-
Monopol:
Makro:

pardon canm ben kpss B diye yazdım

Son düzenleme:
konuyla ilgilenen varsa, PEGEM'e yazıldım.

dosyanın yerini gördüğümde içimden çıkıp da girmek gelmedi. sonra ikinci olarak pegeme gittim. gördüğüm tablo çok hoştu. kurumsal olması bana güven verdi. kale gibi bir bina. tereddütsüz kaydoldum. 100 tane kaynak, bolca deneme sınavları, kemikleşmiş kadro, hocalara sınava kadar ulaşma olanağı, uzaktan eğitim videoları, öğrenci işlerinin ilgisi, kadronun aynı zamanda kaynakların yazarları olması, tekrar dersleri, soru dersleri gibi imkanlar var.

hayırlıolsun. :16::1:

Arkadaşlarımdan Ankara Pegeme giden var. Hiç olumsuz bir şey duymadım. Ve kpssde soru tutturmuş bir yayın

Back
X