Ankara'da KPSS kursuna gidecekler

buğün dersanede ilk günümdü kızlar cahide hocanın dersimize girmemesi dışında herşey çok güzeldi lisans öğrencilerine girecekmiş full doluymuş.onun dışında herşey ii gözüküyo

canım Cahide hoca muratın tarih hocasıydı :1shok:
pegeme mi geçmiş..bi de kitabı var demek??
çok ün salmış bi hocadır o..çok iyi.

ya açıkçası bende ankarada kurs araştırıyorum...bayaı bi dersane gezdik bu hafta...

ihtiyaç: tam bir hayalkırıklıı yazılsanda olur yazılmasanda olur havasında bir dersane ve en yüksek ücretli olan yer 1.100 gibi bie fiyat verildi...6-7 kişilik bir grup olmamıza rağmen...

yaklaşım:marta kadar doluymuş kafamıınn karışmasına sebep olan sorunn..

murat:2 ayda bitio...

ve gelelim karar veremediim 3 kurs:

yargı:yayınları belli kalitesi belli ankarada ilk yılı...

sınav akademi:bir çok dersaneden transferlerle ocakta başlıoalar...

anayasa:kaan yılmaz
tarih:nevzat hoca
coğ:önder hoca

vee pegem:evet tarih hocaları çok iyi....cahide hoca bir efsane...amaa deneme sınavlarının ösym standardında olmaması verilen ek deneme sınavları soru bankalarındaki yanlışlar beni düşündürdü....

neyapıcamm benn öfffffff:(((

canım Cahide hoca muratın tarih hocasıydı :1shok:
pegeme mi geçmiş..bi de kitabı var demek??
çok ün salmış bi hocadır o..çok iyi.

evet canım orda bikaç sorun olmuş yetkilerle ayrılmış bukadar kendine güvenen bi hoca daha görmedim süper valla.geçen sene ki bi sorunun cevabı sadece kendi kitabında dorusu varmış diğer bütün kaynaklar yanlış yazmış
ya açıkçası bende ankarada kurs araştırıyorum...bayaı bi dersane gezdik bu hafta...

ihtiyaç: tam bir hayalkırıklıı yazılsanda olur yazılmasanda olur havasında bir dersane ve en yüksek ücretli olan yer 1.100 gibi bie fiyat verildi...6-7 kişilik bir grup olmamıza rağmen...

yaklaşım:marta kadar doluymuş kafamıınn karışmasına sebep olan sorunn..

murat:2 ayda bitio...

ve gelelim karar veremediim 3 kurs:

yargı:yayınları belli kalitesi belli ankarada ilk yılı...

sınav akademi:bir çok dersaneden transferlerle ocakta başlıoalar...

anayasa:kaan yılmaz
tarih:nevzat hoca
coğ:önder hoca

vee pegem:evet tarih hocaları çok iyi....cahide hoca bir efsane...amaa deneme sınavlarının ösym standardında olmaması verilen ek deneme sınavları soru bankalarındaki yanlışlar beni düşündürdü....

neyapıcamm benn öfffffff:(((

işin zor valla bikaç ay önce bizde böleydik ihtiyaç öğrenciye doymuşlar artık çokda önemli değil onlar için murata herkes para tuzağı diyo.yargı zaten belli imkanın varsa git derim pegemde eğer lisans değilsen cahide hocayı vermiyolar diğer hocalarda ii ama cahide hocanın yerini tutamazlar deneme sınavlarını çok övmüşlerdi aldığınız puanla sınavdaki yakın oluyo çok ciddi sınav oluyo yanlış hatırlamıyorsam gazi üniv sınav yapıyolarmış.ama şu bi gerçekki testlerinde çok yanlış var onuda derslerde sölüyolar ceavp yanlış doğrusu şu diye

evet canım orda bikaç sorun olmuş yetkilerle ayrılmış bukadar kendine güvenen bi hoca daha görmedim süper valla.geçen sene ki bi sorunun cevabı sadece kendi kitabında dorusu varmış diğer bütün kaynaklar yanlış yazmış

işin zor valla bikaç ay önce bizde böleydik ihtiyaç öğrenciye doymuşlar artık çokda önemli değil onlar için murata herkes para tuzağı diyo.yargı zaten belli imkanın varsa git derim pegemde eğer lisans değilsen cahide hocayı vermiyolar diğer hocalarda ii ama cahide hocanın yerini tutamazlar deneme sınavlarını çok övmüşlerdi aldığınız puanla sınavdaki yakın oluyo çok ciddi sınav oluyo yanlış hatırlamıyorsam gazi üniv sınav yapıyolarmış.ama şu bi gerçekki testlerinde çok yanlış var onuda derslerde sölüyolar ceavp yanlış doğrusu şu diye

aycank öncelikle ilgin ve cevabın için çok saol..kaydirigubbakcemile3
yani şuanda yargı pegem fiyatlar aynı fark yok...pegemde cahide hocadan ders alabilirim lisansım çünkü...ancak ben bir kaç yerde deneme sınavlarının kötü olduunu ösymyle uyuşmadığını ve herkesin farklı dersane sınavlarını tercih ettiklerini okudum yanılıoumuumm acaba...:(((

inan sınavlarıyla ilgili bilgim yok bende yeni başladım ama ilk görüşmede sınavlarını çok övdüler şöle böle diye...geçen seneki öğrenciler daha ii bilir

Kızlar ben kızılayda erdem kpss de hazırlanmıştım ve çok memnun kaldım.veterinerim ve 83 le atandım.İlgi alaka süper.Bence büyük isim yapmış dersaneler paraya doymuş olduklarından sanırım pek öğrenci ile ilgilenmiyolar.Etüt istiyosun sıkıntı oluyo vs vs.

arkadaşlar bende dün eşimle bi kaç yere baktım
ama çok kararsızım
Ahmet Demirel 180 saat 450 tl (AÖF, SMMM, KPSS)
Yediiklim 230 saat 600 tl (sadece kpss)
Kültür-Fen 240 saat 500 tl (sadece kpss)
Mezun akademi 240 saat 650 tl (sadece kpss)

daha araştıracam çok kararsızım. çevrenizde dersaneye gidipde memnun kalan veya kalmayanlar varsa paylaşsın lütfen.

ben bugün kültür-fen e kayıt oldum, şubat döneminde başlıycam.sadece genel kültür derslerine giricem.inşallah memnun kalırım :)

kızlar bende yazılmayı düşünüyorum, önlisans Genel Yetenek - Genel kültüre yazılacam. Garanti Akademide karar kılmıştım, peşin 450, taksitli 500 olarak konuştuk. Ama Kültür Fen yada Erdem Akademi daha iyiyse onlarada başlayabilirim, Haftasonu ve hafta içi gruplarının ders saateleri nasıl bilginiz varsa yazarmısınız?

umman arkadaşım bence büyük kitle dersaneri iyi deil ben garanti akademiyle görüşdüm kendilerini çok pazarlıyorlar. kültür fen ise hiç tınlamıyor. en iyisi orta yogunlukta bi dersane derim. ben böle yapmayı düşünüyorum

umman arkadaşım bence büyük kitle dersaneri iyi deil ben garanti akademiyle görüşdüm kendilerini çok pazarlıyorlar. kültür fen ise hiç tınlamıyor. en iyisi orta yogunlukta bi dersane derim. ben böle yapmayı düşünüyorum

canım, kültür fen , garantinin olduğu binadaydı sanırım. Haftasonu orayalada görüşeceğim.
Zaten fiyatıda Garantiyle aynıymış, Garantinin gruplarını beğenmedim. Hafta içi 7 den 10'a kadar,
Haftasonuda 15:00-19:00 ile 13:00-17:00 arası gibi bişeydi.

teşekkürler

ben lisansım kasımda başladım orta karar.kaynak iyi disiplin zayıf hocaları ben çok da beğenmedim hep kitabın aynısı anlatılıyor soru çözme etütte zor

ya ben hiç çalışmadan girdim seksen aldım bu snavdan eer çok eksik yoksa bnce dersanenin adı soyadı hiç önemli değil yazıl gitsn fiyatı uygun biyere heryerde öretilen tarih aynı ztn adam zaten eleyip sınavda çıkan kısmını anlatmıcakmı konuların?ben pek araştrp etmeyi dşnmüom fiyat uysun yeter doksanı çakacam ama :Dmecbur:( yoksa özelde çalışıyım mağazada çalışıyım o işler sakat abicim..

bana gore cok yalnış bı düşünce her dersane aynı olablırmı konu lar tabıkı aynı ama anlatım tarzı çok önemlı bı kıtabı okumak var bide senın anlayacağın sekılde anlatmak var senın bılgılerın taze olabılır 80 alablırısın ama herkes aynı olamazkı ben alamam 10 sene olmus lıseden ayrılalı herşey unutulmuş ıyı bı dersane kalıtelı hocalar olmazsa zor

kızlar bende murat ilkumuta gitmiştim kpssye hazırlanırken. fen öğretmenıyım ve 93.5 alıp ankaraya atandım. buyuk dersaneler ilgilenmez ,zaten isim yapmaz sallamaz fln demeyın ben o dersaneye giderken arkadaslarım salak mısın o kadar para verilir mi dediler. ben gittim ve o dersanye bi sene boyunca taksitle ödediğim parayı atanınca bi ayda kazandım. arkadaslarım hala yok sözleşmneli yok ücretli uğrasıp duruyorlar. ben murat ilkumutu kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X