Saç Kesim Şekilleri ankarada kuaför önerılerınız???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

06bebe06

Allahın dedıgı olur!!!!!!
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.740
21
88
38
ankaradan kuaför onerılerınızı beklıyorum kızlar özellıkle kesim ve sac yapma konusunda iyi bir kuaför olmasını ıstıyorum ????

kimse cevap vermemıs ( heralde ankaradakı bayanlar kuaföre gıtmıyor

Saç kestirmekten hiç haz etmiyorum fakat 7. caddedin sonundaki 6. caddede bigosun falan ilerisinde yukarı doğru estetica diye bir eyr söylüyorlardı uzun zaman önce beyaz saçlı bir adam varmış o iyiymiş merdivenle iniliyordu ben bir maşa yaptırmıştım saçıma fena olmamıştı ama kestirmedim aklında bulunsun

canım bende kesimi çok yapıtırıyorum bırde fön maşa falan ..boyatmadıgım ıcın hıc ıyı kesım yapan bır kuaföre denk gelemedım koskoca ankarada...dedıgın yerıde bır deneyeyım saol :))

yok tatlım yaa eve gelıyorum dus alıyorum bır bakıorum bı tarafı uzun bı tarafı kısa sacmsapann bişey olmus valahı bıgun gözümü karartıp dalcam makasla sacıma :))

Orta halli kuaförler güzel kesemiyorlar. Hepsi klasik birbirine benzeyen model kesiyor. Ücreti yüksek olan yerlerden de bazıları güzel kesiyor bazıları istediğin gibi kesemiyor. Yıllardır Ankaradayım içime sinen saç kesimi sadece bir kere oldu. Onda da tekrar gittiğimde saçımı kesen çocuk ayrılmıştı oradan.

kecıorende namık tamer kuafor war dger gıttgım yerlere gore daha ıyı en azından

vala canım en pahalısı da aynı en ucuzuda anlayan bırıne denk gelmedım..alı güre gitmiştim mesela sadece adı var o kadar hıc mı hıc guzell yapamıyorlar...fıyatıda dıger yerlerın 5 katı keske degsede parası önemlı degıl...aynen yıllardı r ankaradayım daha saç kesımını beceren bır kuaföre denk gelmedım...

Canım 5 yıl önce gitmiştim Ali GÜR'e. ORada bi çocuk vardı Paris Kuaförden gelmişti. Saçlarımı o kadar güzel kesmişti ki uzadıkça güzelleşmişti. ÇOk severek kullanmıştım. Daha sonraki gitmemde ise maalesef ayrılmıştı. Havalı bişey vardı buranın en güzel kesimini ben yaparım dedi. Bi kesti berbat bişey oldu saçım 5 yıl evvel 50 TL vermiştim kesime

zat5en cok artıst ordakı arkadaslar ama bısey bıldıklerınden degıl..sana denk gelmıs öle keske telefonunu alsaydınnn gıderdın baska bı yerde calısıyorsa ıyı doktor aramak gıbı oldu kuaför aramak vala haketseler parası öenmlı degıl de degmıyor canım maaleseff....

evet aynen ben ve arkadaşmda hep oraya gittik 3-4defa kesime. gayet iyi

ankarada iyi kuaförler hakkında bu sayfada daha fazla bilgi olmalı diye düşünüyorum ama malesef hiçte yeterli değil ankaralı bayanlar tecrübelerini niye yazmaktan bu kadar çekinirler bilmem. ben dertli olduğumdan yazayım diyorum

ankarada en beğendiğim kuaför bahçelievler 3. caddede bi yerdi. ama sonra kapandı çok üzüldüm benim için kesim ve fön çok önemli ve istediğimi bana veriyorlardı. saçlarım kıvırcık olduğundan fönümün 2 gitmesini istiyorum. kesimde de eline makas alınca kendini şaşırıp koyun kırkar gibi biri değilde benim istediğim kadarını yapabilen bir yer istiyorum. mucize değil yani istediklerim

gelelim deneyimlerime dediğim gibi 3. caddedeki iyiydi kapanmasa başka bir yer aramazdım.
sonrsında yenimahlle ivedik dolaylarında deneyimlerim oldu. jaklin die bir yer var aklı olan gitmesin adam dengesizin önde gideni. kesim ve fön için girdim hadi deneyeyim die kaçarak çıktım.
yine onun ilerisinde mustafa karataş die bi yer var sözde 15 yıldır aynı yeri işletiyorlarmış. istediğimden fazla kesme dedim keserkende bin defa uyardım ama sonuç istediğimden kısa saçlara sahibin gün itibariyle. fön dersen aradan daha 6 saat geçmedi fön die bişi kalmadı.
demetevlerde de iki yer denedim ordan da hüsranla çıkmıştım. ama isimlerini hatırlamıyorum. haaa bide emekte bi yer vardı. saçlarım kıvırcık dalgaları belirginleştrecek bi model istedim düğün için beni o koca bi makinenin içine soktu 45 dakka dünyanın parası ödedim bide hiç yoktan o kadar çile sonuç hüsran

amacım saçıma şekil verip uzatmak. yani yılda kaç kez kestiriyorum zaten ama bu iki yıllık emeği ziyan etti. şimdi saç uzatmak için çeşitli yöntemleri araştırıcam artık yapcak bişi yok bide şekillendirmek için daha çok krem sprey köpük kullanıcam

yani böyle sakin sakin yazdığıma bakmayın aşırı sinirliyim. bulamadım ankarada adam gibi bi kuaför bulamadım. bulan varsa lütfen söylesin zaten deneye deneye ilerliyorum. kırpa kırpa yakında kıcırcık kipri gibi kalcam sanırım düşündükçe hala geriliyorum yahuuu

etlikteki hemen hemen bütün kuaförleri denemişimdir hem fön hem kesim olarak memnun kalmadım.cünkü uclarından aldır diyince neredeyse 1 karıs kesiyorlar yada istedigim gibi kesemiyolar yada fönleri 1 saate yok oluyor. memnun kaldıgım kuaförlerde tasındılar yada kapattılar ulasamadım bidaha.son duragım ise acıldıgı günden beri gittigim etlik asagıeglencedeki fatih kent kuaför hem fönüyle hemde kesimiyle kaliteli calışıyor memnun kalacagınıza eminim.

vala duygularıma tercüman oldun arkadasımmm artık bıktığımdan gıtmıyorum saclarım uzadı bıraz kestirsem mı dıyorum ama bunları dusundukca vazgecıyorummm...kırpık kırpık koyun kesıyorlar sankı..adam gıbı kuaföre yok ankarada..birini az beğensen adamm işten çıkıp gidio ara bul sonra...

denesem mı ki yaa cok kesıyor mu off offffffffffffffffff bıktım valaa duzgun bır kuaför bulamamaktan...etlıktekı tum deha kuaförlerı denedımmm..ali gürü denedımmm..adını unuttuğum cogu yerııı belkı senın dedıgın yere bıle gıtmısımdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…