Ankarada kürtaj

karsubal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
292
111
18
27
Kızlar benim kürtaj olmam gerekli 7 haftalık bebek kalbi atmıyor. Ankarada uygun fiyatlı memnun kaldığınız özel bir yer veya uyutarak yapan devlet hastanesi var mı? Lütfen yardımcı olun

Bende 3 dort gündür hafif lekelenmeler oluyor ben çalışıyorum biraz hareketli olunca hafif lekeleniyo evde dinlenince geciyor anlamıyorum acaba dusukmu basliyo düşük başlangıcı nasıl acaba 4 5 gundur böyle

Bende 3 dort gündür hafif lekelenmeler oluyor ben çalışıyorum biraz hareketli olunca hafif lekeleniyo evde dinlenince geciyor anlamıyorum acaba dusukmu basliyo düşük başlangıcı nasıl acaba 4 5 gundur böyle
Bence sen bekleme bi daha git kontrol etsinler belirsizlikle yaşamak çok zor çünkü

Bilkent şehir hastanesinde anestezili ve vakumlu yapılıyor size tavsiyem sabah erkenden gidin eğer kanama vs yoksa şuan kan sonuçlarının çıkması zaman alıyor. Onun dışında özelde olmaya gerek yok karsubal karsubal

Bilkent şehir hastanesinde anestezili ve vakumlu yapılıyor size tavsiyem sabah erkenden gidin eğer kanama vs yoksa şuan kan sonuçlarının çıkması zaman alıyor. Onun dışında özelde olmaya gerek yok karsubal karsubal
Çok teşekkür ederim illa bir hafta daha bekle dediler orda da öyle derler muhtemelen pazartesi gidicem artık

Back
X