Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehir hastanesinde yaptıran olmuş uyuşturmamışlar ben de okuyunca korktum açıkçası o kadar parayı da vermek istemiyorum tabi ki20-25 bin özeller. devlette yaptırın zaten ugustururlar . Gecmış olsun
Ne durumdasın canımŞehir hastanesinde yaptıran olmuş uyuşturmamışlar ben de okuyunca korktum açıkçası o kadar parayı da vermek istemiyorum tabi ki
Üniversite hastanesine gidicem uyutuyorlarsa orda yoksa özelde yaptırıcamNe durumdasın canım
Uyutuyorlar diye biliyorum ama yinede ne istediğini söyle sende kanama lekelenme vs varmıÜniversite hastanesine gidicem uyutuyorlarsa orda yoksa özelde yaptırıcam
Yok öyle bi lekelenme falan ama ara ara adet sancısı giriyor çok hafifUyutuyorlar diye biliyorum ama yinede ne istediğini söyle sende kanama lekelenme vs varmı
Bence sen bekleme bi daha git kontrol etsinler belirsizlikle yaşamak çok zor çünküBende 3 dort gündür hafif lekelenmeler oluyor ben çalışıyorum biraz hareketli olunca hafif lekeleniyo evde dinlenince geciyor anlamıyorum acaba dusukmu basliyo düşük başlangıcı nasıl acaba 4 5 gundur böyle
Çok teşekkür ederim illa bir hafta daha bekle dediler orda da öyle derler muhtemelen pazartesi gidicem artıkBilkent şehir hastanesinde anestezili ve vakumlu yapılıyor size tavsiyem sabah erkenden gidin eğer kanama vs yoksa şuan kan sonuçlarının çıkması zaman alıyor. Onun dışında özelde olmaya gerek yokkarsubal
çok geçmiş olsun umarım hiç gerek kalmazÇok teşekkür ederim illa bir hafta daha bekle dediler orda da öyle derler muhtemelen pazartesi gidicem artık