Inceldiyse azaldiysa bundan sonrasi buzlazer soprano ice diod sistem yaptir bence. Bende alex seanslarim bittikten sonra buzlazerle devam edicemMerhaba arkadaşlar,
ben şu an Ankara'da özkaya tıp merkezinde alex cihazıyla lazer yaptırıyorum. tüm vücut. gayet iyi gidiyor, ancak paket 6 seanslıktı. 4. seanstayım. Açıkçası 6 seansta bitmeyecek gibime geliyor (benim yapımla alakalı).
Pişman oldum, bu kadar az seansa burada başladığım için.
şimdiden araştırmaya başladım o yüzden. 6 Seanstan sonra epey azalmış olacak, ki şimdi bile azaldı. Acaba nereleri önerirsiniz? Sizce indirim yapılır mı tüy yogunlugunda azalma olduğu için?
Temiz, güvenilir bir yer önerisi istiyorum. Güzellik merkezleri haricinde.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Yuz bolgesi icinde buzlazere gidiyorumMerhaba arkadaşlar,
ben şu an Ankara'da özkaya tıp merkezinde alex cihazıyla lazer yaptırıyorum. tüm vücut. gayet iyi gidiyor, ancak paket 6 seanslıktı. 4. seanstayım. Açıkçası 6 seansta bitmeyecek gibime geliyor (benim yapımla alakalı).
şimdiden araştırmaya başladım o yüzden. 6 Seanstan sonra epey azalmış olacak, ki şimdi bile azaldı. Acaba nereleri önerirsiniz? Sizce indirim yapılır mı tüy yogunlugunda azalma olduğu için?
Elpida ankaradada doktor var evetNerde yapıyorsunuz? Doktor olan bir yer mi
Özelden fiyatı ögrenebilir miyim?Elpida ankaradada doktor var evet
Özel clnc medilife ı öneririm memnunum azalma için indirim değil ama az seans uygulaması yapılarbilirMerhaba arkadaşlar,
Elos poliklinikte kampanya var su an. Ben 3.ncu seansimi yaptirdim gecen hafta tum vucut. Tertemiz nezih duzgun bir yer duzenli calisiyorlarBaşka önerisi olanlar var mı?
Evet son sistem. Ama dikkat edin cakmalarina kanmayin. Ben yuzume yaptiriyorum. Ankaradayim.buz lazer (soprano ice) dyot lazerin en son versiyonu mu bir de?
ozel clnc medilife gidiyorum 6 seansta bende bitiremedim ek seans yaptik hormon bozukluğumun tedavisiyle denk gitti haliyle gecikmelere sebep oldu memnunum baya azalmam var genital ve parça kisimlar kaldi bir araştirin gorusun deneme atisi da yaptirabilirsiniz ben oyle baslamistimMerhaba arkadaşlar,
Nereyle anlastiniz. Benim gittigim yerde hem soprano ice diod sistem. Hemde alexandrite epicare varSanırım alex ve buz lazerle dvam edecegim. Biraz indirim de yapıldı. Cok icime sinmedi ben diyot istiyordum ama bulamadım istedgm gibi bir yer
Merhaba ben vucut bolgem icin elosa gitmistim. 8 seansta %90 kurtuldum. Ekim basindan beri cok rahatim. Yuz bolgem icin igneli epilasyon yaptiriyorum.Alabalik32 son durum nedir yani ben de ankarada elosu araştırıyorum. Acaba lazaerden sonuç alamadın mı? İğneli epilasyonla ilgili konuda yorumların var ben de kararsızım daha önce başarısız bir ıpl deneyimim oldu ikinci kere hüsrana uğramak istemiyorum.
Teşekkür ederim cevabın için. Çok yardımcı oldu karar vermemde bir çok yorumun.Merhaba ben vucut bolgem icin elosa gitmistim. 8 seansta %90 kurtuldum. Ekim basindan beri cok rahatim. Yuz bolgem icin igneli epilasyon yaptiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?