- 19 Mart 2015
- 74
- 6
- 34
- Konu Sahibi Gulendamm621
Ankarada lazer yaptırabılcegim yerler onerırmısiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankarada Gözde Ertan Kılıç'ın kliniğinde yaptırdım, göbek,sırt, koltuk altı, karın , komple bacak, kol ve genita bölgemi yaptırdım. Sonuçlardan çok memnunum , koltuk altım 4. seansda biter gibi olmuştu..Diğer kısımlar 8-10 arası bitti.. Ten rengin ve kıl yapına göre aynı anda iki makineyi farklı bölgelerde kullandıkları da oldu.Bunun bilgisini gittiğin klinik verir zaten. Ben duode tercih ettim, tenim çok esmer olduğu için....Alex ise daha çok beyaz tenve koyu renk kıl lan bölgelerde tercih ediliyor..Peki fiyatlar uygunmu birde alex ve dıyot dusunuyorum bolgeye gore sizde kullanıyomusunuz iki cihaz
Burda okuduklarımla doktorlardan duyduklarım birbirini tutmuyor. Diyotla alexin benzer olduğunu, yüzde diyotun biraz daha etkili olduğunu duyuyorum genellikle. Ben de esmerim ve bana söylenen ince tüylerim için NDyag lazer gerektiği ki hatta gittiğim yerde yani Dr.Seval Karasatı'da NDyag yok, istersem olan bi yere yönlendirebileceğini söyledi.Yani o zaman ya net kurallar yok ya da gittiğin yer elinde ne varsa sana onu övüyo.Ben Ankarada Gözde Ertan Kılıç'ın kliniğinde yaptırdım, göbek,sırt, koltuk altı, karın , komple bacak, kol ve genita bölgemi yaptırdım. Sonuçlardan çok memnunum , koltuk altım 4. seansda biter gibi olmuştu..Diğer kısımlar 8-10 arası bitti.. Ten rengin ve kıl yapına göre aynı anda iki makineyi farklı bölgelerde kullandıkları da oldu.Bunun bilgisini gittiğin klinik verir zaten. Ben duode tercih ettim, tenim çok esmer olduğu için....Alex ise daha çok beyaz tenve koyu renk kıl lan bölgelerde tercih ediliyor..
Canım Diyot zenci tenini bile görebilen makine diye biliyorum ben. Tüm esmer tenlerde rahatça kullanılabiliyor dediler bana, tatilden geldim ertesi gün girdim bazı seanslarda , bronz tenimde hiç problem olmadı, alex ile bunca yıl, nereye gittiysem, teniniz açılınca gelin demişlerdi. Gözde Hanım farklı bölgelere farklı teknikler uyguladı, sonuç da hızlı ve acısız oldu:)Ankara'da isen görüş derim. Bunca yıl lazer yaptırmadığım iin çok pişmanım...Burda okuduklarımla doktorlardan duyduklarım birbirini tutmuyor. Diyotla alexin benzer olduğunu, yüzde diyotun biraz daha etkili olduğunu duyuyorum genellikle. Ben de esmerim ve bana söylenen ince tüylerim için NDyag lazer gerektiği ki hatta gittiğim yerde yani Dr.Seval Karasatı'da NDyag yok, istersem olan bi yere yönlendirebileceğini söyledi.Yani o zaman ya net kurallar yok ya da gittiğin yer elinde ne varsa sana onu övüyo.
Canım ben farklı bölgelere farklı teknikler kısmına bi şey demiyorum ama ben şunu anlamadığımı söylüyorum, diot da alex de epilasyon lazeri değil mi hatta internetten de araştırdım benzer etkilerdeler. ben şundan şüpheliyim diyorum bana geride kalan tüyler için herkes ND yag derken sırf bi yerde elinde o iki cihaz var diye ikisini mucizevi övüyosa ben ondan şüpheleniyorum. Zaten bence bu işin aslı yapan kişinin doktor olması ki zaten sen de fayda görmüşsün ama yapanın tekniğinden mi cihazdan mı bence onu bilemeyiz. Çünkü ben de esmerim alexin 2. seansını yaptırdım 3 ay oldu daha bacak tüylerim bile çıkmadı. Sende etkili olmayan cihaz bende etkili oluyosa o zaman yapanın tekniğinde aramalı.Canım Diyot zenci tenini bile görebilen makine diye biliyorum ben. Tüm esmer tenlerde rahatça kullanılabiliyor dediler bana, tatilden geldim ertesi gün girdim bazı seanslarda , bronz tenimde hiç problem olmadı, alex ile bunca yıl, nereye gittiysem, teniniz açılınca gelin demişlerdi. Gözde Hanım farklı bölgelere farklı teknikler uyguladı, sonuç da hızlı ve acısız oldu:)Ankara'da isen görüş derim. Bunca yıl lazer yaptırmadığım iin çok pişmanım...
Canım, ben alex denemedim, 10 yıl boyunca, sürekli bronzluğun geçsin öyle gel dediler, leke olabilir teninde dediler, ben de korkup yaptırmadım. Diot makine çıkınca araştırdım, güvendim, kendim öncelikle tercih ettim. Alex deneme atışları canımı çok yakmıştı, diot genitlde bile çok fazla acı hissettirmedi. ND yağ geride kalan küçük tüyler için olabilir ama benim pek tüyümde kalmadı, ihtiyaç duymadım. bana kimse cihazını övemdi, ben kendim diot tercih ettim, benden önce giden arkadaşlarımın referansından dolayı Gözde Hanım'ın kliniğini tercih ettim. Memnuniyetimi paylaştım, herkes istediği cihazla istediği kliniğe yaptırabilir tabi, ama ben ısrarla Gözde Ertan Kılıç diyorum. Çünkü yıllarca yanlış yerlere başvurup ikna olamayıp lazerden uzak aklıp ağda ile uğraşmak zorunda kalırken, onun arkadaşlarımda yaptıkları beni tekrar lazere yönlendirdi:)Canım ben farklı bölgelere farklı teknikler kısmına bi şey demiyorum ama ben şunu anlamadığımı söylüyorum, diot da alex de epilasyon lazeri değil mi hatta internetten de araştırdım benzer etkilerdeler. ben şundan şüpheliyim diyorum bana geride kalan tüyler için herkes ND yag derken sırf bi yerde elinde o iki cihaz var diye ikisini mucizevi övüyosa ben ondan şüpheleniyorum. Zaten bence bu işin aslı yapan kişinin doktor olması ki zaten sen de fayda görmüşsün ama yapanın tekniğinden mi cihazdan mı bence onu bilemeyiz. Çünkü ben de esmerim alexin 2. seansını yaptırdım 3 ay oldu daha bacak tüylerim bile çıkmadı. Sende etkili olmayan cihaz bende etkili oluyosa o zaman yapanın tekniğinde aramalı.
Tamam kendin araştırıp memnun kaldıysan ne güzel. Yalnız buradaki yazılara bakıyorum sanki bazıları gittikleri yerlerle anlaşmalılarmış gibi yapılan işlemi değil kişiyi övüp duruyorlar, reklam yapıyorlar ki açıkçası senin yazın da onları andırıyor. Neticede biz burayı gittiğimiz klinikler, makineler hakkında birbirimizi bilgilendirmek için kullanıyoruz. Ben de Seval Hanım'dan memnunum ama tutup da illa oraya gidin diye bi reklam yapamam çünkü ben bana yapılan işten memnunum bi başkası bi başka kişiden memnun olabilir. bakıyorum yazılara ortada hep dönen bi Mehmet Akgün, bi Clnc diye bi yer, Bi Başak Kandi reklamı var bi de sen eklendin gibi. Yani ben buraya yeni üyeyim ve lazere başladım insanların deneyimlerinden yararlanmak istiyorum ama bakıyorum hep reklam neye güvenilir bilmiyorum. Biz burada birbirimize fikir vermek için buradayız, tutup da illa bi doktorun ya da yerin avukatlığını yapmak için değil.Canım, ben alex denemedim, 10 yıl boyunca, sürekli bronzluğun geçsin öyle gel dediler, leke olabilir teninde dediler, ben de korkup yaptırmadım. Diot makine çıkınca araştırdım, güvendim, kendim öncelikle tercih ettim. Alex deneme atışları canımı çok yakmıştı, diot genitlde bile çok fazla acı hissettirmedi. ND yağ geride kalan küçük tüyler için olabilir ama benim pek tüyümde kalmadı, ihtiyaç duymadım. bana kimse cihazını övemdi, ben kendim diot tercih ettim, benden önce giden arkadaşlarımın referansından dolayı Gözde Hanım'ın kliniğini tercih ettim. Memnuniyetimi paylaştım, herkes istediği cihazla istediği kliniğe yaptırabilir tabi, ama ben ısrarla Gözde Ertan Kılıç diyorum. Çünkü yıllarca yanlış yerlere başvurup ikna olamayıp lazerden uzak aklıp ağda ile uğraşmak zorunda kalırken, onun arkadaşlarımda yaptıkları beni tekrar lazere yönlendirdi:)
ben reklam yapmadım, aynı yerde saydığın tüm cihazlar ve teknikler var, ben bana yarayanın diot olduğunu vurguladım, sen başka yerde de diot yaptırabilirsin tabi, yada içine sinen başka tekniği. Benden önce benim gibi çok esmer 2 arkadaşım memnun kalınca ben gittim, benden sonra da 9-10 kişi daha gitti çevremden, bir reklam amacım yok, uygun fiyat ve güzel sonuç alınca kendi aramızda paylaştık, sonra burda da fikrimi yazdım. Hocayı övmemin sebebi, lekelenmekten çok korkup bir türlü lazere cesaret edemezken bana güven vererek ikna etmeyi başardığı içindir. Yaz kış 3 haftada bir ağda yaptırmaktan bıkmıştım. benim tüylerim yüzünden çektiklerimi ben biliyorum, kurtuluş sebebim olan insanlara da minnet duyuyorum, benim olayım bu, tercih senin tabi...Tamam kendin araştırıp memnun kaldıysan ne güzel. Yalnız buradaki yazılara bakıyorum sanki bazıları gittikleri yerlerle anlaşmalılarmış gibi yapılan işlemi değil kişiyi övüp duruyorlar, reklam yapıyorlar ki açıkçası senin yazın da onları andırıyor. Neticede biz burayı gittiğimiz klinikler, makineler hakkında birbirimizi bilgilendirmek için kullanıyoruz. Ben de Seval Hanım'dan memnunum ama tutup da illa oraya gidin diye bi reklam yapamam çünkü ben bana yapılan işten memnunum bi başkası bi başka kişiden memnun olabilir. bakıyorum yazılara ortada hep dönen bi Mehmet Akgün, bi Clnc diye bi yer, Bi Başak Kandi reklamı var bi de sen eklendin gibi. Yani ben buraya yeni üyeyim ve lazere başladım insanların deneyimlerinden yararlanmak istiyorum ama bakıyorum hep reklam neye güvenilir bilmiyorum. Biz burada birbirimize fikir vermek için buradayız, tutup da illa bi doktorun ya da yerin avukatlığını yapmak için değil.
bikini bölgemdeki yoğun ve kalın tüyler vardı ve batıkların sebep olduğu yoğun leker yüzünden suadan çıkar çıkmaz pareo sarıyordum, yada şort mayo giyiyordum, yaz boyu yazlıkta geçiren bşr insan için zordu takdir edersin, sırf o lekelerden bile kurtulmuş olmak çok mutlu edyor beni. Tüylerim bitti ama lekelerin bitmesi çok daha keyifli...ben reklam yapmadım, aynı yerde saydığın tüm cihazlar ve teknikler var, ben bana yarayanın diot olduğunu vurguladım, sen başka yerde de diot yaptırabilirsin tabi, yada içine sinen başka tekniği. Benden önce benim gibi çok esmer 2 arkadaşım memnun kalınca ben gittim, benden sonra da 9-10 kişi daha gitti çevremden, bir reklam amacım yok, uygun fiyat ve güzel sonuç alınca kendi aramızda paylaştık, sonra burda da fikrimi yazdım. Hocayı övmemin sebebi, lekelenmekten çok korkup bir türlü lazere cesaret edemezken bana güven vererek ikna etmeyi başardığı içindir. Yaz kış 3 haftada bir ağda yaptırmaktan bıkmıştım. benim tüylerim yüzünden çektiklerimi ben biliyorum, kurtuluş sebebim olan insanlara da minnet duyuyorum, benim olayım bu, tercih senin tabi...
sen de burda reklam mı yaptın acaba şimdi, sen bana söyeldikten sonra dikkatimi çekti:))))Bahçelievler 7.Cadde'de Dr. Seval Karasatı muayenhanesinde yapıyor, çok güvenli ve ilgili, öneririm.
Bahçelievler 7.Cadde'de Dr. Seval Karasatı muayenhanesinde yapıyor, çok güvenli ve ilgili, öneririm.
Gözde Hanım2ın kliniğine giden arkadaşlarım var, gerçekten çok övüyorlar. Fiyatlarda uygunmuş sanırım..Batık lekelerin geçti mi cidden? Onlardan ben de de var, ve lazerle geçebileceğini hiç düşünmemiştim yaa...bikini bölgemdeki yoğun ve kalın tüyler vardı ve batıkların sebep olduğu yoğun leker yüzünden suadan çıkar çıkmaz pareo sarıyordum, yada şort mayo giyiyordum, yaz boyu yazlıkta geçiren bşr insan için zordu takdir edersin, sırf o lekelerden bile kurtulmuş olmak çok mutlu edyor beni. Tüylerim bitti ama lekelerin bitmesi çok daha keyifli...
Hahahaaa, çok komiksin. Bir cümlelik reklam hiç görmemiştim hayatımda :)))) Tamam o zaman geçenlerde de mide ağrım için Ankara tıpta Kubilay Çınar'a gitmiştim çok güvenli ve ilgili, öneririm. Aaaaa bak ben reklam yapıyorum! Tüh farketmemişim. Geçin bunları yaaa, burada yazanların kimin gerçek kimin reklam olduğu çok çok belli.sen de burda reklam mı yaptın acaba şimdi, sen bana söyeldikten sonra dikkatimi çekti:))))
Geçti canım yaa, lazerle batıklar geçti, batıklar bitince sebep oldukları lekeler geçti... 0 yıllık lekelerim bile geçti. İnanılmaz mutlu oldum...Gözde Hanım2ın kliniğine giden arkadaşlarım var, gerçekten çok övüyorlar. Fiyatlarda uygunmuş sanırım..Batık lekelerin geçti mi cidden? Onlardan ben de de var, ve lazerle geçebileceğini hiç düşünmemiştim yaa...
Canım burdan yazmayayim gittiğim yeri sana özel msj gondereyim malum bura karışmış :)Ankarada lazer yaptırabılcegim yerler onerırmısiniz ?
Canım burdan yazmayayim gittiğim yeri sana özel msj gondereyim malum bura karışmış :)