Lazer Epilasyon Ankara'da lazer epilasyon

naz bakkal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
5
0
1
45
Merhabalar arkadaşlar.Ankara'da yaşıyorum ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat bu konuda bazı tereddütlerim var.Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
1)Lazer epilasyonu yaptırırken mutlaka doktor kontrolü olan bir merkeze mi gitmeliyim?
2)Hangi cihazlar üzerine yoğunlaşmalıyım?
3)Yanık oluşma riski var mıdır?
4)Gerçekten en iyisi diyebileceğiniz bir yer varsa özelden ulaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize güzel günler.

Merhaba Naz Hanım ben Ankarada Dr Gözde Erten KILIÇ muayenehanesinde lazer epilasyon yaptırıyorum 1 eylülde 3.seansım kontrolüne gidicem çok memnunum çok ilgili bir doktor aklındaki bütün sorulara yanıt alabilirsin bende çok tereddütlü başlamıştım şuan çok rahatım

Nevin hanım teşekkür ederim öneriniz için ama cihaz isimlerini biliyor musunuz?birde ağrı durumu ne düzeyde?

Nevin hanım teşekkür ederim öneriniz için ama cihaz isimlerini biliyor musunuz?birde ağrı durumu ne düzeyde?
Naz hanım işlem yaptırırken biraz acı hissediyosunuz ama soğuk hava üflemeli bir cihaz olduğu için acıyı azaltıyor ve 2 cihazı kombine kullanıyorlar nd YAĞ VE Alexandrate bir arada

merhabalar naz hanım bende dr gözde erten kılıç muayenehanesinde lazer epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor bayan olması bir avantaj çekinmeden merak ettiklerimi sorabildim benim seanslarım bitmek üzere ilk seansta bile anlıyabiliyosunuz farkı mutlaka ugramalısınız

Teşekkürler senemin17 hanım..benim içinde yalan haber ve reklamlardansa tavsiye daha önemli..

evet bende gitiim kizlar oraya umitkoyde yeri dr gozde erten kilicorda lazer epilasyon yatiriyorum memnunum kaldim ve tavsiye ederim kesinlikle dr gozetiminde bir yere yaptormalisin gitmek istersen sana numaralarini ozelden yazabilirim malum her bayanin ihyiyaci olan :))) botoxta yaptirdim uzun sureli gidiyo :)))) dogal gorunumlu bir yuzun oluyor tavsiye ederjm

arkadaşlar teşekkürlerayın 21ine randevu aldım bakalım nasıl geçicek sizi bilgilendiririm

Dr gozde ertanin reklami yapilmis catir catir. N Nevin Uslu nun 3 mesajin 3 ü, M meraklinaciye nin 4 mesajından 3 ü A akurt un 12 mesajinin 12 si gozde ertanin reklamini yapiyor. S senemin17 ise maşallah meme buyutme, laser epilasyon, labioplasti ve genital bolge ameliyatları yaptırmış gozde ertan a, hepsinden de COK MEMNUN KALMIS ve KESINLIKLE TAVSIYE EDİYOR. Sac ekimi yaptirmamis ama onu da tavsiye ediyor.

Reklam amacli alınmış uyelikler. Burdan anlasiliyorki gozde hanim vasat bir doktor. Yapilan bu cirkin davranisdan dolayi sizi (ya da seni!) rezil etmekten mutluluk duyuyorum. Ayrica sikayet de ettim yönetime. Banlanmaniz dilegi ile

ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…