Lazer epilasyon cihazı hakkında torum istiyorum

miyiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
1
0
1
18
Merhabalar ben bir tane lazer epilasyon aleti alacağım ama kararsızım ben şuan en çok kafama yatan riomi var ama emin değilim ondan da Philips e o kadar para dökmek istemiyorum fiyatı uygun ve etkili bir cihaz önerebilir misiniz ya da riomi kullanan varsa memnun olup olmadığını bana söyleyebilir mi

bende braun nun cihazı vardı geçen yıl almıştım ben kollarım dışında çok etki görmedim tabi bende birazda sabırsızlık var ve bir yerden sonra insan uğraşmak istemiyor biraz istikrar lazım bu cihazlar tüyleri uyutuyor bence hastanelerde lazere git en iyi çözüm bu bence çünkü evde yapınca çok zamanını alıyor insanın.Buarada ben riiomi cihazını alıpta memnun kalan bir sürü kişi gördüm. Ama ben uğraşamam sıkılırım diyorsan kesinlikle lazere gitmeni tavsiye ediyorum çünkü ev tipi lazerlerde düzenli kullanım çok önemli.kullanırım diyorsan al ama iyi bir sonuç için zaman ve düzenli kullanım şart

Merhabalar ben bir tane lazer epilasyon aleti alacağım ama kararsızım ben şuan en çok kafama yatan riomi var ama emin değilim ondan da Philips e o kadar para dökmek istemiyorum fiyatı uygun ve etkili bir cihaz önerebilir misiniz ya da riomi kullanan varsa memnun olup olmadığını bana söyleyebilir mi
ıpl cihaz kullanmayın hem etkisiz ağda gibi modern ağda diyorlar zaten, hem de yanık yapabiliyor kardeşim öyle kolunu yatı 3 ay krem surdu yanık kremı sonra profesyonele gıttı

Back
X