ANKARA'DA LAZER LİPOSUCTİON VEYA LAZER LİPOLİZ YAPTIRAN VAR MI

aylin3005

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
30
-39
36
Merhaba arkadaşlar, ben lazer lipo. yaptırmak istiyorum. karından yağ alınıp kalçaya enjekte edilmesi ya da aquafilling dolgu maddesini kalçaya yaptırmak istiyorum. Ankara da Ferruh Bingül' e gitmeyi düşünüyorum. Giden var mı?
Ya da Tarık Çavuşoğlu var ama muayene ücreti istiyor ve muayene olmadan ortalama fiyat vermiyorlar. Bende cok yüksek bir fiyat olur diye muayene ücretinin yanmasından korktum acıkcası...
Aramızda yaptıran var mı varsa hangi doktora yaptırdınız

Mrb bende dun sırt lipo ve kalçaya yağ enjeksiyonu yaptrdm.suan Iyiym umarım sonuç istedğim gibi olur..2 yıl once ferruh bingüle yaptrmistim ve memnun kalmadım.bunun sonuçlarını da şişlikler indiginde paylaşırım

izmir'de belime ve karnıma lazer liposuction yaptırdım tabi önceden ufak bir bölgeye de klasik yöntemle de yaptırmıştım o çok ağrılı olmuştu ama lazer liposuction sonrası ağrısız iyileşme süreci geçirdim

Benimde 14 gün oldu bugün ve sisliklerim falan indi. Şimdiden belli olmaya başladı bile..Inş daha da güzel olcak zamanla

Ankara da yaptırmak isteyen var mı

Benimde 14 gün oldu bugün ve sisliklerim falan indi. Şimdiden belli olmaya başladı bile..Inş daha da güzel olcak zaman

Ankarada mi yaptırdınız ve ücreti ne kadar
Çok teşekkür ederim

Merhaba
Hangi şehirdesiniz, Ankara'da iseniz yol gösterici olması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…