Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar öncelikle hepinize merhabalar ! :) 12 yaşımdan beri özellikle burun-burnumun tam ortası-ve dudak üstü bölgemde kahverengi kabartısız benler çıkmaya başladı ilk önce pek umursamasam da sayıları arttıkça gözüme batmaya başladılar fondöten kullanmayı hiç sevmediğim halde sırf bunlar yüzünden her gün çamur gibi sıvıyordum yüzüme ama artık canıma tak dedi yani kararttım gözümü araştırmaya başladım Ankara'daki doktorları. Öncelikle lazerle ben aldırma işlemini birçok klinik yaptığını iddia ediyor ama çoğusu sizin benlerinize yapamıyoruz ya da lazeri boşverin cerrahi olarak alalım türünde şeyler söylemeye başlıyorlar. İlk olarak 2014 yılında Özel Akay Hastanesine gittim dermatolog doktor bey -ismini hatırlayamıyorum- dalga geçmekle karışık cerrahi yapalım dedi ben de peki önceden yaptığınız işlemleri görebilir miyim dediğimde bana felaket kötü izler bırakan işlemler gösterdi ben de vazgeçtim haliyle. Sonra yine aynı yıl bahçeli 7. caddede bulunan şu an adını tam kestiremediğim ve bildiğim kadarıyla da kapanan bir özel kliniğe gittim dermatologları muayene etti -şöyle bir dıştan baktı- tamam gelecek hafta gelin lazerle alalım dediler fakat randevu günü gittiğimde yok almayalım dediler beni postaladılar bir güzel. En son bu sene yeter artık diyerek yine araştırmaya koyuldum Ankara'daki lazer uygulamalarını. Aslı Eralp ve Murat Baykır'ı buldum araştırmalarım sonucu. Aslı Hanım'ın kliniğine pek ısınamadım doğrusu o yüzden soluğu Tobb Etü Hastanesinde Murat Bey'in yanında aldım ablatif lazer uygulaması için.Öncelikle Murat Bey inanılmaz kibar ve tatlı bir insan peşin peşin her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor kesinlikle lafı dolandırmıyor. Benlerimin patolojik bir inceleme gerektirip gerektirmediğini anlamak için merceğimsi bir aletle benlerimi inceledi çaplarını ve türlerini belirledi -Allahtan patolojik bir incelemeye cerrahi bir müdahaleye gerek yokmuş- daha sonra bana önceden yaptığı işlemlerin sonuçlarını gösterdi ki gerçekten yerlerini bulmakta zorlandım izlerin daha sonra ücretlendirdi benlerimi fakat standart bir ücret yok bu sizin ben sayınıza benin çapına kabartılı veya kabartısız olmasını göre değişiyor benim benlerim aynı çapta oldukları için bana ben başına 800 tl dedi anlaştık inşallah bu yeni haftada gidip aldıracağım sonuçları sizlerle paylaşırım. P.S: Yalnız lazer işlemleri yılın her döneminde yapılamıyor. Sadece kışın ve bahar aylarında yapılıyor yani bugünlerde yapmayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun Ekim'e kalmayın derim.