Ankara'da Lokal Anesteziyle Burun Estetiği

ledenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
170
0
66
Ankara
Kızlar merhaba, ben uzun zamandır burnumu yaptırmak istiyorum sorunu ucu, kemiği düzgün. Gecen sene tam para topladım herşey ayarlandı ameliyat günü son anda iptal oldu çünkü astımım varmıs, genel anestezi almam riskli olurmus. Doktorum da lokal anesteziyle yapamayacağını söyledi. Aranızda lokal anesteziyle burnunu yaptıran var mı ? Yardımcı olursanız cok memnun olurum. Ankara da yaşıyorum.

sadece astım olmanız genel anestezi almanıza engel değil.Ona göre anestetik ilaç kullanılır eger burun kemiğinizde bir sıkıntı yoksa zaten kısa süreli bir ameliyat geçireceksiniz demektir.Lökal anestezi ile burun ameliyatı düşüncesi irrite edici.Eğer sadece astımınız varsa başka bir doktora daha danışıp genel anestezi ile ameliyatınızı yaptırmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben uzun zamandır burnumu yaptırmak istiyorum sorunu ucu, kemiği düzgün. Gecen sene tam para topladım herşey ayarlandı ameliyat günü son anda iptal oldu çünkü astımım varmıs, genel anestezi almam riskli olurmus. Doktorum da lokal anesteziyle yapamayacağını söyledi. Aranızda lokal anesteziyle burnunu yaptıran var mı ? Yardımcı olursanız cok memnun olurum. Ankara da yaşıyorum.

Canim olmuş baya naptin bulabildin mi lokalle yapan doktor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef bulamadım 1sene kendime çok dikkat ettim nefes egzersizleri yaptım vs ve genel anesteziyle oldum canım

Back
X