- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
kendi düşüncenize yakın olanları alıntılıyorsunuz da farklı olanları alıntılamıyorsunuz sanırım, neyse benim için fark etmez..
Gercekten SIKILDIM ben bu ithamlardan ya..
MEsela bu baslikta iki kisiyi alintilamisim, biri alaraey digeri dansmarue..
Ikiside farkli düsünceler olan kisiler..
Yani sadece alintilamayi sevemedigim icin alintilamiyorum, neden illede bir baska sebep arayisinda insanlar..
Bu forumda sürekli birseylere takilinip kalinmasi ve sürekli fikirleri degil, sekilleri, yazi tipini, smiliyleri, harf hatalarini konusan yada bunlar icin aklinda binbir fantazi kuran insanlar gercekten bana saglikli gelmiyor..
Kullandigim gülücük isaretleri olay oldu, o an yaziyi yazarken nasil ruh halindeysem onu yansittim, yüzümde tebessüm varsa yansiittim kaldiki bunu istemsiz yapiyorum o an tebessüm ediyorsam o isareti koyuyorum aliskanlik dedim yokk anlatamadim:))
Alintilamiyorum cünkü sevmiyorum dedim , yok altinda bin türlü neden arandi..
Fikrimi yazarim, okudugum cevaplarda, cevap vermek istedigim bir konu olursa cevap veririm, umurumda olmayan yada verdigi cevabi umursamadigim kisilere cevap vermem yani öyle iste..
Yani bu kadar takintili olmayi anlamiyorum ben..
Burasi sanal alem, kimsenin kimseye bir yaptiriminin falan olmadigi, insanlarin birbirini tanimadigi, yanliz fikirlerini, düsüncelerini ifade ettikleri biryer..
Bu kadar kassmaya ne gerek var..
Neyse ne iste yaz gec..
Gercekten bu kadar inceleme, irdeleme, sebepler, sonuclar bulmayi sagliksiz buluyorum..
Alintilamiyorum cünkü sevmiyorum ama sizide alintiladim bakin, gönlünüz kalmasin diye:)
ne olmuş öyle ya. hep kızılayda sokaklarda yürüyorum metronun şu halini şimdi gördüm daha. tavandan akan sular inanılmaz.Anormal olan metroyu su basması değil, 21.yy da 10dk yağmurla her yerin sel olması. Ayrıca 2. fotoda su tavandan akıyor, hep böyle metroların tavanları durmadan damlıyordu zaten.
Önce bir yillardir hizmet görmemis ülkeyi ayaga kaldiralimda sonra örnekte oluruz:))
Ayrica sadece cok yagmur yagmista birkez böyle olmus gibi birsey yok..
Bavyara nin hemen hemen heryil yasadigi bir olay bu...
Bayern`de yasiyorum.Burda eger yagmur uzun süre yagarsa özellikle nehir kenarlarinda bu yasaniyor.Ankara`da ne kadar süre yagdigini bilmiyorum ayrica Ankara`da bildigim kadariyla göl ya da nehir yok.
Batıkent'te yol çökmüşAllah yardımcınız olsun
Eki Görüntüle 1147476 Eki Görüntüle 1147477 Eki Görüntüle 1147478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?