Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankarada yaşıyorum yeni yerleştiğimiz için bir yer bilmiyorum (koçtaş dışında) .4 kişilik minik ahşap bir mutfak masası almak istiyorum nerden alabilirim
Ankarada yaşıyorum yeni yerleştiğimiz için bir yer bilmiyorum (koçtaş dışında) .4 kişilik minik ahşap bir mutfak masası almak istiyorum nerden alabilirim
sitelerden bir mobilyacıdan koltuk yaptırdık yeni ve çok dandik gibime geliyor ses çıkartıyor bu nedenle bildiğiniz firma ismi varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)
Yasadiginiz semtte yok mu o tarz magazlar basit dukkanlar? Sincan elvankentte demetevlerde bisuru siradan dukkanlar var hem uygun hem de saglam bulursunuz.Mamak tarafina yakinsaniz ikea var.Cankaya zaten aadim basi avm dir .oralarda bulursunuz.
Yasadiginiz semtte yok mu o tarz magazlar basit dukkanlar? Sincan elvankentte demetevlerde bisuru siradan dukkanlar var hem uygun hem de saglam bulursunuz.Mamak tarafina yakinsaniz ikea var.Cankaya zaten aadim basi avm dir .oralarda bulursunuz.
sitelerde her mobilya mağazasının mobilyası var canım. bir dükkan kötü yaptı diye diğer mağazaları esgeçme. iyi mobilyacılar daha çok karacakaya caddesinde. ikea'ya da gitmeni öneririm.