Ankarada Olan 2015 Ekim Anneleri Burayaa

pink_princes

Umrumdan Öte...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
784
451
merhaba sevimli hamişleer :)

Napıyorsunuz nasılsınız doktorunuz kimdir? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? sorunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Gelin burada paylaşalım dertleşelim :KK71:

merhaba cnm hoşgeldin :KK66: ben hem özel hemde devlet hastanesine gidiyorum. demetevlerde özel tepe tıp merkezine gidiyorum tek bir kadın doğum doktoru var orda zaten ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. tahlillerimi vs devlet hastanesinde yaptırıyorum. doğumu da gazi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. neden bu kadar karışık diye sorarsan özeldeki doktorum doğum yaptırmıyor keşke yaptırsa :KK43: yenimahalle devlet hastanesindeki doktorları asla önermem uslüp olarak çok çirkinler gelen gideni azarlıyorlar. doğumdan sonra ağrılarla gelen bi hasta gördüm hastanede. o hastaya biz seni doğurttuk işimiz bitti dediler ilgilenmediler. sadece evime yakın olduğum için tahlillerimi yaptırıyorum muayene bile olmuyorum. eğer sende tanıdık bi doktor bulursan gazi hastanesi çok iyi. bende yararlanabilirim.

merhaba cnm hoşgeldin :KK66: ben hem özel hemde devlet hastanesine gidiyorum. demetevlerde özel tepe tıp merkezine gidiyorum tek bir kadın doğum doktoru var orda zaten ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. tahlillerimi vs devlet hastanesinde yaptırıyorum. doğumu da gazi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. neden bu kadar karışık diye sorarsan özeldeki doktorum doğum yaptırmıyor keşke yaptırsa :KK43: yenimahalle devlet hastanesindeki doktorları asla önermem uslüp olarak çok çirkinler gelen gideni azarlıyorlar. doğumdan sonra ağrılarla gelen bi hasta gördüm hastanede. o hastaya biz seni doğurttuk işimiz bitti dediler ilgilenmediler. sadece evime yakın olduğum için tahlillerimi yaptırıyorum muayene bile olmuyorum. eğer sende tanıdık bi doktor bulursan gazi hastanesi çok iyi. bende yararlanabilirim.

Gazi hastahanesi takibinde olmadığı hastayı doğuma almıyor. Orda dosyan var mi?

Gazi hastahanesi takibinde olmadığı hastayı doğuma almıyor. Orda dosyan var mi?

evet hatta acilden bile girsen acil durumun olsa bile bakmıyorlar. yazımda da dediğim gibi tanıdık ve iyi bir doktor bulamadım. o yüzden turgut özala gidiyorum. gayette memnunum.

evet hatta acilden bile girsen acil durumun olsa bile bakmıyorlar. yazımda da dediğim gibi tanıdık ve iyi bir doktor bulamadım. o yüzden turgut özala gidiyorum. gayette memnunum.

Simdi anladim :) ben gaziye gidiyorum. İlk doğumu da orda yaptım. Beklemesi takibi falan çok sıkıntılı ve yorucu ama doğumhanesi aynı özel gibi. Sancı odası diye bişi yok. Kendi başınıza ayrı odada sancı cekiyosunuz sonra doğum başlayınca yatağın aparatlarıni takiyolar doğum masasi oluyo. Sanciyla kalkıp başka masaya başka odaya geçmek yok. Sırf o yüzden ikici bebeğim için de o bekleme ve yol eziyetini çekiyorum. İnşallah bi doktor bulursun :) çok rahat bi doğum hanesi var. Doğumdan sonra da refakatçi de sıkıntı olmadi. Babanın dedelerin görmesine müsade ediliyor. Bi kaç kişiden duymuştum başka hastanede doğum yapan. eve getirene kadar çocugu babası bile görmedi diye.

selam bende ankaradan..10 haftalığım henüz cok minnak:)
hacettepeye gdyrm bikaç kez hrs ye gttm ama muayenesi 110 tl doğum desen 7500 oyuzden hacettepeye gttm sadece takibi iyi yoksa orasıda berbat.

X