ANKARA'DA OLANLAR HAMİLELİK İÇİN HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUNUZ

sinemimsi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
278
132
103
36
MERHABA KIZLAR 5 HAFTALIK HAMILEYIM ANKARA'DA Kİ ARKADASLARIM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM HANGI HASTANEYE GIDIYORSUNUZ SUAN BI KLINIKTE OLUYORUM MUAYENELERIMI AMA ARTIK BI HASTANEYLE GORUSMEM LAZIM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM

canım merhaba ben akay hastanesine gidiyordum fakat doktorumun orayı bıraktıgını öğrendim.hemde 30.haftamda.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.sana koru hastanesi yada akrapolü önerebilirim.bu ikisininde olumlu yorumlarını okumuştum araştırırken.

MERHABA KIZLAR 5 HAFTALIK HAMILEYIM ANKARA'DA Kİ ARKADASLARIM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM HANGI HASTANEYE GIDIYORSUNUZ SUAN BI KLINIKTE OLUYORUM MUAYENELERIMI AMA ARTIK BI HASTANEYLE GORUSMEM LAZIM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM
Canım ben Etlikte oturuyorum. Lokman Hekim Hastanesi Meltem Hanım' a gidiyorum. Yakınsan değerlendir derim

canım merhaba ben akay hastanesine gidiyordum fakat doktorumun orayı bıraktıgını öğrendim.hemde 30.haftamda.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.sana koru hastanesi yada akrapolü önerebilirim.bu ikisininde olumlu yorumlarını okumuştum araştırırken.

Doktorunun adi neydi acaba ve baska hastaneye mi gitti ben iyi bir doktor ve hastane arastiriyorumda. Benim 3 dusuk birde 34 haftamda olu dogumum var anliyacagin riskli gebelik.

hımm riskli gebelik ise birşey diyemiycem canım.inan bir bilgim yok.doktorum nezih durmazlardı.şimdi özel muayneye geçmiş.sanırım ordan dewam edicem.yinede kafam karışık.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hımm riskli gebelik ise birşey diyemiycem canım.inan bir bilgim yok.doktorum nezih durmazlardı.şimdi özel muayneye geçmiş.sanırım ordan dewam edicem.yinede kafam karışık.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yanitin icin tesekkurler. Artik muayenehanelere hic guvenmiyorum ben. Arti benim doktorum hastanede oldugunda ogluma hamileydim ve hic kan testi yapmadi bana tiroidim var. Ama muayenehanesinde nerdeyse her ay kan testi yapti anlasmasi varmis bir laborotuvarla. Anlayacagin para icin herseyi yapiyorlar. Neyse hepimiz icin hayirlisi olur ins.

Çok tesekk

çok tesekkur ederım canım lokman hekımı bende duydum ama bıldıgım bı doktor yoktu mutlaka degerlendırexegımm
merhaba uzun zaman olmuş ama ne yaptınız acaba hastane işini ,bu arada saglıkla gelsin bebişin az kalmış :)

Back
X