Ankarada önerebileceğiniz estetik uzmanı?

noflexzone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
6
0
Arkadaşlar yeni üye oldum,bu yaz burnumu yaptırmam lazım ve bu benim için cidden çok önemli bir konu lütfen yardımcı olur musunuz? Ankarada fazla uçuk rakamlarda olmayan ve işini iyi yapan doktor öneriniz var mıdır? İsteyen arkadaşlara mailimi verebilirim operasyon sonrası fotoğraflarını atabilirler. İsim ve fiyat olarak yazarsanız daha çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Biz şu ana kadar 4 doktor gezdik:
* Serdar Öztürk: Orta derecede ilgilendi. Nefes alma sorununun halledilebilmesi için burun içindeki konkaların (halk arasında burun eti dediğimiz şey) yakılacağından bahsetti. Yapacağı burun şeklini, resim çekip, burnun üzerini kağıt ile kapatarak tarif etti! Bol bol başarılı hasta / burun resmi gördük. Karşılaşılabilecek olumsuz sonuçlar neticesinde revizyon ameliyatı konusundaki politikalarını sorduğumuzda ücretsiz gerçekleştirdiklerini söyledi ancak sürekli "biz de böyle olumsuz şeyler hiç olmaz, hiç bir hastamda böyle bir şey olmadı" v.b. yaklaşım çok inandırıcı olmadı!. En nihayetinde internetten de araştırdığımız kadarıyla ameliyatlarda %5'lik bir revizyon ihtimali olduğu tüm dünyada kabul gören bir oran.

* Cevdet Murat Akagün: İlgiliydi, konkaların yakılmasının çözüm olamayacağını, bunların yakılsa da tekrar büyüdüğünü kendisinden öğrendik! Yapacağı burun şeklini, resim çekip cep telefonunda photoshop benzeri bir programda resim üzerinde oynayarak gösteriyor. Revizyonları ücretsizmiş.

* Muhiddin Eski: İlgiliydi. Diğerleri daha çok estetik açıdan yaklaşırken nefes alma problemim üzerinde en çok duran kendisiydi. İlk 2 doktorun söylemediği / yapmadığı açıklamalarda bulundu. Nefes alma problemimin nasıl çözüleceğine dair görseller üzerinden detaylı açıklamalarda bulundu. Revizyon konusunda, "biz de pek olmaz" dedi ve "bizden kaynaklanan bir sorun olursa" ücretsiz yapıyoruz dedi! Bu hoşuma gitmedi çünkü garanti kapsamında satıcısına götürdüğünüz bir mal için "kullanıcı hatası" bahanesiyle geri döndürülme veya "bizce güzel!" gibi bir durum olabilir!

* Ferruh Bingöl: Şu ana kadar gittiklerimiz arasındaki en ilgili doktordu. Önce nefes alma probleminin nasıl halledileceğini anlattı, detaylı bir şekilde. Burnuma baktığında diğer 3 doktorun görmediği (ya da görmüş olsalar da söylemedikleri) asimetrileri ve eğrilikleri anlattı. Bol bol daha önceki hastalarından 'öncesi / sonrası' resmi gösterdi.

Birkaç doktor gezdikten sonra insan şunu anlıyor:
1. Öncelikle şunu kabul etmek gerekiyor, ameliyatlarda %5 ihtimalle istenmeyen bir sonuç elde edilmesi dünyaca kabul edilen bir oran. Yani ben de o %5'ten biri olabilirim.
2. Ön bilgi aldığımız tüm doktorlar illa ki başarılı doktorlar ama birkaç sitede de okuduğum gibi galiba doktor seçiminde sizi en çok etkileyen şey doktordan görüşme sırasında aldığınız güven duygusu (bunu doktordan aldığınız enerji / elektrik olarak da tarif edebilirsiniz). Şu ana için bize bu güveni sağlayan Ferruh hoca oldu.

Fiyata gelince, özelden sorarsanız cevaplayabilirim çünkü hepsi fiyatın kişiden kişiye, ameliyatın zorluğuna göre değiştiğini söyledi.

Karar verip 1 ay içinde ameliyat olacağım; inşallah sonrasında da bilgilendirmeye devam edeceğim.

Dr.Muhitdin Eski yi tavsiye ederim. El becerisi ve estetik algısı çok yüksek. işlem yaptıran arkadaşlarım ve eşim var ben de burun estetiği yaptıracağım.

Ben Ahmet IŞIKDEMİR ile görustm gayet iyiydi ama bu site de hakkında bir sey bulamiyorm. Fiyat 4.500

X