Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankarada önerebileceginiz kadın dogum uzmanı var mı?
Arkadaşlar, geçen hafta hamile oldugumu öğrendim.Çok mutluyum.Ancak hangi doktora gideceğimi bilemiyorum.Bir arkadaşım DOÇ. DR. ESRA TONGUÇ'a gidiyormuş,kendisi doçentmiş çok memnun olduğunu söyledi.Bilgisi olan var mı?
arkadaşlar, geçen hafta hamile oldugumu öğrendim.çok mutluyum.ancak hangi doktora gideceğimi bilemiyorum.bir arkadaşım doç. Dr. Esra tonguç'a gidiyormuş,kendisi doçentmiş çok memnun olduğunu söyledi.bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, geçen hafta hamile oldugumu öğrendim.Çok mutluyum.Ancak hangi doktora gideceğimi bilemiyorum.Bir arkadaşım DOÇ. DR. ESRA TONGUÇ'a gidiyormuş,kendisi doçentmiş çok memnun olduğunu söyledi.Bilgisi olan var mı?
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin .Allah kolaylık versin. Valla doktor tavsiye edemem ama bildiğim bişey var Turgut Özal Üniversitesi Hastanesine gitme ben orda muane oluyorum. pişmanım ama bu saatten sonra değiştirmek istemedim. Doktorlar doçent ama ilgi yok hiçbirşey söylemiyorlar o kadar para veriyosun devlette bile daha fazla ilgi vardır eminim. Tek özellliği sıra beklemiyosun. Oda heralde doktoarl kötü o sebepten kimse gitmiyor. Ben memnun kalmadım 10 tane hoca var ama hepsi birbirinden kötü belki bilgileri çok olabilir ama ilgi sıfır lütfenle cevap veriyorlar.
canım çok sevindim.İnşallah kucağına aldığınında haberini alırız. Dr. Esra Tonguç benim hem tüp bebekle hamile kalmamı sağladı,hemde sonrasında gebeliğimi takip etti.Tüm bu dönemlerde beni çok rahatlattı kendisine Esra abla diyeceğim kadar yakın hissettiğim biridir.kendisi çok sakin hastalarıyla ilgili bir insandır,aradığımda kolaylıkla ulaşıp tüm sorularımı içtenlikle cevaplamıştır.Gözün kapalı Esra Tonguç a gitmeni tavsiye ederim .
Şimdi çok tatlı bir kızım var
bu ismide duydum evet.ama bana sorarsan ankarada doc.drserdar oguz derim sahsen cok memnun kaldım anlayıslı güleryüzlü ilgili.endiselerinizi en aza indirebilecek bir rahatlıkta gidin özel yeri var hatta benim zamanımda zekai tahir buraktaydı hemde özel yeri vardı simdi bilmiyorum arastırın bence allah tamamına erdirsin saglıkla jucagınıza almayı nasip etsin...
bu ismide duydum evet.ama bana sorarsan ankarada doc.drserdar oguz derim sahsen cok memnun kaldım anlayıslı güleryüzlü ilgili.endiselerinizi en aza indirebilecek bir rahatlıkta gidin özel yeri var hatta benim zamanımda zekai tahir buraktaydı hemde özel yeri vardı simdi bilmiyorum arastırın bence allah tamamına erdirsin saglıkla jucagınıza almayı nasip etsin...
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . bu aralar internetle ilgili sıkıntı yasadım sizlere gec cevap verdim.size sorduktan sonra Esra Tonguç'un web sitesine girdim özgeçmişini okudum ve hacettepeyi birincilikle bitirmiş oldugunu ögrenince muayenehanesine gittim. Çok sıcak içten ilgili bir bayandı sorduğum soruların hepsine tek tek cevap verdi şimdilik herşey yolunda gelişmeleri yine yazarım