• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Ayy benim gorumcem de boyle iş yerinde bilmem ne müdürü ve kendini sosyal hayatinda da herkesin müdürü saniyordu birdir ikidir derken en sonunda agzina ettim bir tartismada ( hemde aile ici ortamda) 5 sene mi oldu kac sene oldu selam vermiyoruz ayni ortama denk gelirsek. 😄😄
Bence bi kendine getirin bu arkadaşi.

Kesınlıkle altında çalışan personellere emir vermekten böyle. Birde herseye şey diyor “ işte yönetici olunca böyle Herşeyi düşünüyorsun “ iyiki bir yönetici oldun ya, snaki holdingte ceo.
Birde yaşça küçük oldugum için bu kadar rahat bence.
Bende cevabımı verdim ama tabi sesli bir münakaşaya girmedim o an kamp yerinde. Ani çıkışları olmasaydı bile o memnuniyetsiz tavrından dolayı yine görüşmezdim sanırım. İyiki yıllık izne çıkmadan bu yuzunu gördüm birde onunla tatle gitmeyi planlıyordum yıllık iznimde aman Allahım 🤣

Arkadaslar birde bu arkadasıma ben terfi aldıgında masanda kullanırsın diye güzel bi kahve bardağı almıştım ama cok tatlıydı bir kere bile kullandığını görmedim bence kenara fırlattı nerde oldugunu bile bilmiyor 🤣

Açık açık söyleyin. Arkadaşlığınıza kıymet veriyorsa zaten anlayacaktır değilse de yolu açık olsun.
Hepimizin derdi sıkıntısı kendimize yetiyor. İki gün kafa dağıtacağınız yerde gerilmeye lüzum yok.

Back
X