Ankara Gölbaşında yaşıyorum buraya yeni geldim. Şu an hamileyim ve doğumu devlette ya da özelde mi olsun konusunda kafam çok karışık. Devlet hastanesinde hijyen ve ebe konusunda kararsızım Özel hastanede de fiyat konusunda biraz kararsızım. İsteğim sağlıklı bir doğum olsun ama hangi hastane iyidir bilmiyorum bu konuda tavsiye vereceğiniz devlet ya da özel hastane var mı?
Ankara Gölbaşında yaşıyorum buraya yeni geldim. Şu an hamileyim ve doğumu devlette ya da özelde mi olsun konusunda kafam çok karışık. Devlet hastanesinde hijyen ve ebe konusunda kararsızım Özel hastanede de fiyat konusunda biraz kararsızım. İsteğim sağlıklı bir doğum olsun ama hangi hastane iyidir bilmiyorum bu konuda tavsiye vereceğiniz devlet ya da özel hastane var mı
En yakın size hangi hastaneyse orayı seçin acil durumda uzak hastaneye yetişilmiyor devletten ilgilenmiyorlar özeli öneririm sonuçta bi kere doğuruyoruz
En yakın size hangi hastaneyse orayı seçin acil durumda uzak hastaneye yetişilmiyor devletten ilgilenmiyorlar özeli öneririm sonuçta bi kere doğuruyoruz
Ya özellerde aldı başını gidiyor bir doğuma rn az 85bin fiyat bulabildik ama dediğiniz de çok doğru bir kere doğurucağız özelde o yüzden çok iyi bir seçenek. Ya keşke hayat şartları bu kadar pahalı olmasaydı rabbim tüm hamilelere kolaylık versin
Ya özellerde aldı başını gidiyor bir doğuma rn az 85bin fiyat bulabildik ama dediğiniz de çok doğru bir kere doğurucağız özelde o yüzden çok iyi bir seçenek. Ya keşke hayat şartları bu kadar pahalı olmasaydı rabbim tüm hamilelere kolaylık versin
85 bin gene iyi en son ben hamileyken Acıbadem’i falan sorduğumda 100 ün üstündeydi
Doğum paketi çok mantıklı muayeneye tek tek gitmektense bende özelde doğurdum çünkü devlet bakmıyor umurlarında olmuyor açıkçası maddiyat varsa özele gidin derim