Etlik, zekai tahir buralardaki doktorlar gayet deneyimli doğum sayısı yüksek çünkü. Hacettepeye gidebilirsin. Özel istersen maddi imkanın varsa yeşim Gürel filan var.Biri kese aşağıda düşük riski var diyo diğer o normal diyor çok endişeleniyorum
Zekai tahirde bir ara bebek ölümleri oldu doğru mikroptan. ama sonra öyle bir şey olmadı. Günde yüzlerce sağlıklı doğum oluyor. Ki zaten sen kontrole gideceksin. Atatürk Araştırmayı bilmiyorum. Gataya da gidebilirsin. Ben onkolojiye gittim. Gata çok sakindi ve randevu almam kolay oldu çok da güzel ilgilendiler. Kadın doğumu da öyleyse gidilebilir. Ankara hastane yönünden çok güzel seçenek çok.Zekai yi kimse önermiyor bi kaç bebek hayatını kaybetmiş ihmalsizliklrri yüzünden yıldırım beyazita gidiyorum su anda. Sizce atatürk araştırma hastanesi iyi midir ?
Rica ederim. O olaydan sonra daha sıkı tutuyorlardır eminim. Mamak kültür merkezinin karşısındaki Ankara hastanesinde de murat diye bi doktoru çok övdüler. Bi araştır istersen.Teşekkür ederim bilgilendirdigin için olmadı zekai yi denemekte fayda var
Bugün ilk defa gideceğim Salim erkaya doktorZübeyde de hangi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?