Ankarada oturanlarr

Ozgcelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
34
2
1
27
Arkadaşlar ankarada oturup da tavsiye edebilceginiz bi doktor var mı 5 haftalik hamileyim her doktor başka bisey söylüyor hiçbirinden memnun kalmadım

Zekai yi kimse önermiyor bi kaç bebek hayatını kaybetmiş ihmalsizliklrri yüzünden yıldırım beyazita gidiyorum su anda. Sizce atatürk araştırma hastanesi iyi midir ?

Zekai yi kimse önermiyor bi kaç bebek hayatını kaybetmiş ihmalsizliklrri yüzünden yıldırım beyazita gidiyorum su anda. Sizce atatürk araştırma hastanesi iyi midir ?
Zekai tahirde bir ara bebek ölümleri oldu doğru mikroptan. ama sonra öyle bir şey olmadı. Günde yüzlerce sağlıklı doğum oluyor. Ki zaten sen kontrole gideceksin. Atatürk Araştırmayı bilmiyorum. Gataya da gidebilirsin. Ben onkolojiye gittim. Gata çok sakindi ve randevu almam kolay oldu çok da güzel ilgilendiler. Kadın doğumu da öyleyse gidilebilir. Ankara hastane yönünden çok güzel seçenek çok.

hamileligin basindan beri etlige gittim ama asiri yogunluktan ve odaya 5-6 kisinin alinmasinsan biktim ve dogum yapmak icinde hic uygun olmadigini gordugumden ozele gectim..doktor bakimindan iyi bir hastane aslinda suan icin kontrollere gidebilirsiniz gebelik ilerleyince bekleyemiyor insan o kalabalikta

Ozel dusunursen Ahmet Bostanciyi kesinlikle onerebilirim 20 yillik aile doktorumuz bende onunla devam ediyorum sulale boyu memnunuz

Tamam canım benim haftaya yenimahallede kontrolüm var hala kese aşağıda falan derse oraya da gidiyim doktor ismi verdigin iyi oldu

Bende konrollerimi zubeyde hanim da dogumuda nasipse zekaide yaptırmak istiyorum

Ben de Şenol Kalyoncu'ya gidiyorum. Daha doğrusu 1 kere gittim henüz ama çok içim ısındı. Çok sempatik, insanı rahatlatan bir yapısı var. Devam etmeyi de düşünüyorum. Uzmanlık alanı riskli gebelik, ben de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…