rahim filmi çektirmeli miyim

Fiyat araştırın bence daha uygun bulursunuz
Olmadi devlet hastanesi direkt hsg çekimden randevu alın direkt bi birimin yönlendirmesi ile acılmıyor alabiliyosunuz sadece sıra olmuyo yer bulmak zor

Bence çektirin kist var mi şekil sıkıntısı var mi bunlarıda hamilelik öncesi görmek bence cok önemli hamileliğin güvenle ilerlemesi için

Allahım tez vakitte nasip eder inşallah ❤️

15 binde çokmuş ya devlet hastaneleri neden çekmiyor ki 😐 ama aklinda kalmasın çektirmekten fayda da var belki şekil bozukluğu veya septum olabilir bunlarda düşüğe sebebtir Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Kızlar 5 ay önce düşük yaptım hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar her şeyim kan değerlerim hormonlarım iyi kist de yok ama hamile kalamıyorum bugün doktorum rahim filmi çekelim dedi ama 15000₺ ücreti var sizce çektirmeli miyim ya çok pahalı bu beni çok zorlar ne yapmalıyım bana akıl verin ya çektiren var mı bunu
Tıp fakültesinde ücretsiz çektirebilirsimiz o kadar para verilecek bir işlem değil 10 dakika sürüyor

Tahlıller temız hıcbı sorun yoksa bence cektırmeyın
Sorun yok demıs doktor yasınız cok genc
Bende amh dusuklugu var ben bıle cektırmesmmı acaba dıyorum amh dusuklugu varken bile
Sizde hıcbı sorun yok bıraz daha deneyın olmadı ovulasyon testıyle deneyın bu yolla deneyıp hamıle kalanlarda cokmus

Kızlar 5 ay önce düşük yaptım hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar her şeyim kan değerlerim hormonlarım iyi kist de yok ama hamile kalamıyorum bugün doktorum rahim filmi çekelim dedi ama 15000₺ ücreti var sizce çektirmeli miyim ya çok pahalı bu beni çok zorlar ne yapmalıyım bana akıl verin ya çektiren var mı bunu
Ben üniversite de aşılama öncesi ücretsiz yaptırdım ama ben 3 yıl hiç hamile kalamamıştım siz düşük yaptıysanız hamile kalabiliyorsunuz demek. İçiniz rahat edecekse yaptırın tabi ama araştırın devlette ücretsiz yapılabiliyor hangi ildesiniz bilmiyorum ama doktorlarla görüşün.

Rahim filmi tüp Bebek tedavisinin bile olmazsa olmazı evet maddi yönden çok fazla ücret olarak ama rahim filmi hem tanı hem tedavi gibi birşey rahimlerden geçen su tıkanıklık varsa açıyor bu şekilde rahim filminden sonra hamile kalanlar var diye biliyorum bu arada bende çekindim tüp Bebek tedavisi için

Üniversite hastanesinde ücretsiz çektirdim ben. Yaşadığım şehirde 20bine aşılama yapıyorlar. 15bin rahim filmi için çok fazla.
Bence daha uygun yer bulabilirseniz çektirin. Faydası oluyor

Back
X