evet bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirizzInsallah yaparlar tamam ben yarin iceriğini yazarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirizzInsallah yaparlar tamam ben yarin iceriğini yazarım
Çok teşekkürler ayrıntılı yazmışsınız.Lokman hekim doğum paketinde 10 tane muane, 2li 3lu 4lu tarama testleri, nts'ler, seker yuklemesi, rutin laboratuar tetkikleri, ayrintili USG, 1 kez diyetisyen muanesi, 1 kez kardioloji muanesi, ekg, eko, doktor degistirme hakki, emzirme danismanligi, normal ya da sezeryan dogum, 1 veya 2 gecelik yatış refakatci dahil ,bebegin ilk muanesi ilk aşisı ve topuk kanı
Hangi lokman hekim Akay mi doktorunuz kimdi benim kardeşim de Esra Çabuk Comerte gidiyordu doğumu lokman hekim de oldu aynı sartlarda.Guzel bir hastane Esra hocanın ekibi de çok iyiydi doğumdan sonra da baya ilgilendi kardeşimle bende Baska bu işlem için gitmistimLokman hekim doğum paketinde 10 tane muane, 2li 3lu 4lu tarama testleri, nts'ler, seker yuklemesi, rutin laboratuar tetkikleri, ayrintili USG, 1 kez diyetisyen muanesi, 1 kez kardioloji muanesi, ekg, eko, doktor degistirme hakki, emzirme danismanligi, normal ya da sezeryan dogum, 1 veya 2 gecelik yatış refakatci dahil ,bebegin ilk muanesi ilk aşisı ve topuk kanı
SelamMerhaba,
Ben bir çok özel hastane ile görüştüm. Benim özel sağlık sigortam var ama acıbadem, memorial üstüne para istediler. Fiyat olarak biraz uçuklar. Koru çukurambar 7000küsür istedi. Güven ve liv de o civarda istediler.
Ben şu anda çukurambarda bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorum. Memnunum. Doktorla anlaşabilmek, güleryüzlü olması da bu süreci çok etkiliyor. Bu doktoru bulana kadar hastanelerin kadın doğum polikliniklerine gidip doktorlarla tek tek tanıştım. En çok içim bu gittiğim doktora ısındı.
Eğer ki devlet hastanesine gitmek istersen sami ulus beştepe hastanesi çok iyi
Bu fiyatı yeni mi aldınız acabamemorial doğum paketi 11bin kızlar.
Evet iki hafta önce aldımBu fiyatı yeni mi aldınız acaba
Siz aldınız mı memnun kaldınız mı nasıldıLokman hekim doğum paketinde 10 tane muane, 2li 3lu 4lu tarama testleri, nts'ler, seker yuklemesi, rutin laboratuar tetkikleri, ayrintili USG, 1 kez diyetisyen muanesi, 1 kez kardioloji muanesi, ekg, eko, doktor degistirme hakki, emzirme danismanligi, normal ya da sezeryan dogum, 1 veya 2 gecelik yatış refakatci dahil ,bebegin ilk muanesi ilk aşisı ve topuk kanı
Evet memnun kaldim dogum yaptim bileSiz aldınız mı memnun kaldınız mı nasıldı
Hayırlı olsun hastane nasıldı acaba tavsiye eder misiniz?Evet memnun kaldim dogum yaptim bile