Devlet hastanesinde normal doğum nasıl yapılıyor?

Aa hiç bilmiyordum teşekkür ederim, peki sürekli muayene gittiğimiz bi doktorun olması ihtimal mi yani
Evet. Benimdoğum yaptığım hastanede kadın doğumcu iki taneydi zaten doğumda kendi doktoruma denk geldim :)

Merhaba. Ben devlet hastanesinde doğum yaptım . Hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum ama deneyimi sizinle paylaşmak isterim . Benim gece suyum gelmişti ve hastaneye gittik . Kontrol yapıldı evet suyun gelmiş denildi , doğum haneye aldılar . Eşimi almadılar yanıma , tektim . Doktor geldi kontrol etti , serklajım vardı , doğum başlamış dediler serklajı aldılar dikişi yani . Sonrasında sancı çekmeye devam ediyordum tabi , ara ara asistanlar gelip kontrol ediyordu açılma ne kadar olmuş diye , sabaha kadar sancı çektim sabah saat 10 da görüş zamanı olduğunu söylediler o sırada eşimi yanıma aldılar yarım saat kaldı yanımda , doktorlar hemşireler ebeler asistan doktorlar vs yanımdaydı ara ara gelip kontrole ediyorlardı açılma 8 cm olunca hepsi geldiler , ve gece 3 ten öğlen 1 e kadar sancı çektim 10 dk da doğurdum o 8 cm açılmadan sonra 😀 ve sancı vs hepsi bitti anında . Çok güzel bir andı . Belden uyuşturma vs yapılmadı . Sancıyı hissettim ama öyle dayanılmayacak tarzda değildi nefes teknikleri ile rahatlatmaya çalıştım kendimi ve doğurdum . Bütün herkes de çok ilgili ve anlayışlılardı. Siz hangi hastanede doğum yapacaksınız ? Ben Zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım
Zeynep kamilde erkek doktor da var dimi aslinda ben de normal istedigim için devleti düşünüyorum ama erkek doktordan dolayı esim de ben de istemiyorum

Back
X