Merhaba. Ben devlet hastanesinde doğum yaptım . Hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum ama deneyimi sizinle paylaşmak isterim . Benim gece suyum gelmişti ve hastaneye gittik . Kontrol yapıldı evet suyun gelmiş denildi , doğum haneye aldılar . Eşimi almadılar yanıma , tektim . Doktor geldi kontrol etti , serklajım vardı , doğum başlamış dediler serklajı aldılar dikişi yani . Sonrasında sancı çekmeye devam ediyordum tabi , ara ara asistanlar gelip kontrol ediyordu açılma ne kadar olmuş diye , sabaha kadar sancı çektim sabah saat 10 da görüş zamanı olduğunu söylediler o sırada eşimi yanıma aldılar yarım saat kaldı yanımda , doktorlar hemşireler ebeler asistan doktorlar vs yanımdaydı ara ara gelip kontrole ediyorlardı açılma 8 cm olunca hepsi geldiler , ve gece 3 ten öğlen 1 e kadar sancı çektim 10 dk da doğurdum o 8 cm açılmadan sonra

ve sancı vs hepsi bitti anında . Çok güzel bir andı . Belden uyuşturma vs yapılmadı . Sancıyı hissettim ama öyle dayanılmayacak tarzda değildi nefes teknikleri ile rahatlatmaya çalıştım kendimi ve doğurdum . Bütün herkes de çok ilgili ve anlayışlılardı. Siz hangi hastanede doğum yapacaksınız ? Ben Zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım