Ankara'da özelde burun estetiği için doktor önerisi

Doktorum Vedat Taş. Hrs kadın Hastanesi'nde yapıyor ameliyatlarını. Şimdi tamponları aldirmaktan geliyorum( 6. günüm bugün). Çok ilgili bir doktor gerçekten. Ben eğitimine göre karar vermiştim, mutlaka çok iyi araştırın doktorların nerede ne eğitimi aldığını. Eski hastalarına ulaşmaya da çalışın. Yorumlar vs. önemli oluyor karar vermekte.

Ne kadara oldunuz?

Ne kadara oldunuz?
Aslında benzer doktorlara göre uygun buldum. Benim doktorum da Tevfik Sözen gibi Avrupa yüz estetik sınavını geçmiş. Az kişi var bu sınavı geçen. Mesela Tevfik Bey'in fiyatlarını net olarak bilmesem de yüksek olduğunu biliyorum.
10 bine oldum ben ameliyatı ama dediğim gibi daha çok yeni

Uzman Dr. Esabil Eker'i öneririm

Bence bir cok doktorla görüşüp öyle kararinizi verin ben öyle yaptim hic pişman olmadim. İyi doktorlarlada görüştüm bana cok havali geldi bazilari yani ilgisiz geldiler öyle söyliyim yaparim ben evet bu burun güzel olur gibi sözler beni acikcasi cok tatmin etmedi sogumama sebep oldu o doktordan :) özgüven iyidir ama dozunda güven vermesi cok daha önemli o yüzden yüz yüze görüşmeler yapin doktorunuzun iyi olmasindan ziyade icinize sınmesi cok daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…