Ben yeni oldum ama henüz 5 günlük. O yüzden yorum için beklemek lazimAnkara'da özelde burun estetiği olup memnun kalan var mı?Fiyatı neydi?Hangi doktoru önerirsiniz?
Hangi doktor?Ben yeni oldum ama henüz 5 günlük. O yüzden yorum için beklemek lazim
Doktorum Vedat Taş. Hrs kadın Hastanesi'nde yapıyor ameliyatlarını. Şimdi tamponları aldirmaktan geliyorum( 6. günüm bugün). Çok ilgili bir doktor gerçekten. Ben eğitimine göre karar vermiştim, mutlaka çok iyi araştırın doktorların nerede ne eğitimi aldığını. Eski hastalarına ulaşmaya da çalışın. Yorumlar vs. önemli oluyor karar vermekte.Hangi doktor?
Ne kadara oldunuz?Doktorum Vedat Taş. Hrs kadın Hastanesi'nde yapıyor ameliyatlarını. Şimdi tamponları aldirmaktan geliyorum( 6. günüm bugün). Çok ilgili bir doktor gerçekten. Ben eğitimine göre karar vermiştim, mutlaka çok iyi araştırın doktorların nerede ne eğitimi aldığını. Eski hastalarına ulaşmaya da çalışın. Yorumlar vs. önemli oluyor karar vermekte.
Aslında benzer doktorlara göre uygun buldum. Benim doktorum da Tevfik Sözen gibi Avrupa yüz estetik sınavını geçmiş. Az kişi var bu sınavı geçen. Mesela Tevfik Bey'in fiyatlarını net olarak bilmesem de yüksek olduğunu biliyorum.Ne kadara oldunuz?
Fiyatı nedir acaba öğrenebilir miyim?Uzman Dr. Esabil Eker'i öneririm
merhaba memnun musunuz?Ben yeni oldum ama henüz 5 günlük. O yüzden yorum için beklemek lazim
Selam, memnunum evet. 3 ay doldu. Alışmam uzun sürdü, iyileşmem de öyle ama şu an çok şükür memnunum halimdenmerhaba memnun musunuz?
emre ilhana olmuştunuz galiba değil mi bu siteyi çok bilmediğimden eski yazdığınızı göremedim deSelam, memnunum evet. 3 ay doldu. Alışmam uzun sürdü, iyileşmem de öyle ama şu an çok şükür memnunum halimden
Hayır ben Vedat Taş'a ameliyat oldum. Ankara'daemre ilhana olmuştunuz galiba değil mi bu siteyi çok bilmediğimden eski yazdığınızı göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?