Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acar Koc'u tavsiye ederim canim bide ozgur Deren var onun ucreti cok fazla geldigi icin bana digerine gittim Ozgur Bey Hacettepe'nin dru Acar Bey de Ankara universitesi tip fakultesinin dr u ama genelde ikiside ozel kliniklerinde bakiyorlar cok arastirdim ama genelde iyi olan dr lar kendi kliniklerinde bakiyorlardi canim
Benim acimdan ilgiliydi gercekten ultrasonda da bebekleri gosterip aciklama yapti cok fazla soru sormama gerek kalmadi cunku herseyi acikladi herhangi bir sorun veya bisey olursa soru vs tel no verdi ve bir pazar baya agrim vardi bende whats app tan yazdim ve hemen cevap verdi yani ulasabilmek bir sorun oldugunda aciklamasi benim bebeklerimden birinde sorun cikti direk soyledi hemen ne yapacagimizi anlatti ve hastanede baya yardimci oldu o yuzden bence alaninda iyi bir hoca baya dr gectim hemde bir cogu prof ve bebekteki sorunu bile anlayamadilar
Tabi herkesin kendi kriterleri vardir yani bana iyi gelen size nasil gelir bilemem ama genel olarak durum bu baska bir sorunuz yada akliniza takilan bisey olursa yanitlamaya calisirim bu arada hastanede yattim 3 gun islem yapmak zorunda kaldik ve gercekten butun personel cok iyiydi Ankara universitesi tip fakultesi perinatoloji dogum bolumundeydim ama diger bolumler nasildir bilemiyorum
Bende hemen hemen ayni sorunlari yasadim ilkini 9 haftalik kalbi durdu 2.cok sorunlu gecti kanamadan 7 ay yattim ilac igne simdi de erken dogum riski olan ve bazi sorunlar yasadigim 3.gebeligimdeyim aslinda Ankara'da yasamiyoruz ama yasadigimiz yer kucuk oldugu icin ne ozel nr devlet hicbir dr bakmak istemedi bana sonuc Ankara'da akrabalarin yanindayim doguma kadar mecbur baska yerde yasadigim icin bende cok ayrintili bilemiyorum ama tahlil ve ilac cok yapmiyor sanirim o benimde dikkatimi cekti ama 2.gebeligimin takibinde yurt disindaydim ve dr um gercekten cok kaliteliydi oda ilac vermiyordu cok fazla ondan pay bictim heralde boyle daha iyi dedim Allah hepimize rahatca guvenebilecegimiz dr'lar nasip etsin ins gercekten ozellikle de sikintilar olunca insan icin cok zor oluyor karar vermek o yuzden bende arayistayim en azindan 2 farkli dr a gitmek istiyorum Allah sana da en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip etsin canim
Canım hamile olmadığım için hiç konuşmadık zaten ağlaya ağlaya anlattım derdimi oda doğum olayına girmedi zaten ama arkadaşımın dediğine göre Hacettepe de yaptırıyormuşDogumla ilgili falan hic konustinuz mu yani ozel bir yerde mi yapiyormus yoksa hastanede mi? Bide sorun olmazsa ucret ne kadarmis?