Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba pıtırcık, ben yeni tedavideyim raporu ankara gazi üniversitesinden çıkarttım. Ama öncelikle işler biraz kolaylaşsın diye ben genart'a gittim. Orda gerekli belgeleri sana anlatıyorlar. Sorun ne bilmiyorum ama benim rahim filmim vardı. Daha önce 3 aşılama yapıldığına dair belgem vardı. Senin adetin 3. Günü kan testi sonuçların gerekiyor. Onu genartta yaptırdım, eşinin sanırım son altı ay içinde yapılmış 3 sperm analizini istiyorlar. Eşimde genartta verdi sonrasına yardım ediyorlar. Evlilik cüzdan fotokopisi, nüfüs cüzdan fotokopileri, birde nüfus kayıt örneğini hazırlayıp tüm bu belgelerle hastaneye gidiyorsun. Zaten ordaki görevli hemen dışarda tüp bebek tedavisimi diye sorup seni bir on dakika ordaki bir doktorla görüştürüyor. Muayene falan yok sadece doktor form dolduruyor. Bu arada 330 tl bir ücret hastaneye yatırdık. Normalde bir haftada çıkıyor belgelerin tamamsa, ama bizde doktorlar yurt dışına falan gitmiş diye 2-3 haftada çıktı. Yani bence her ihtimale karşı sen tedavinden biraz önce git. Bu arada hem gazideki çalışanlar hemde genarttaki çalışanlar çok yardımcı oluyor. Ben acaba rapor çıkartmadanmı yaptırsam uğraşmayayım diyordum ama genarttaki görevliler çok ilaç kullanacaksın hakkını kullan zaten kolay çıkıyor dediler, iyiki dinlemişim çünkü bu rapor işini gözümde çok büyütüyordum ama çok kolay oldu ve ucuza tedavimi yaptırıyorum. Umarım sorularının yanıtı olmuştur. Selamlar