Ankarada Revizyon Ameliyatı

ankarda serdar özturkten çok bahsedılıyor revizyon için..onu bi aratır istersen bende kendısıne burunucu estetıgı olmayı düşünüyorum..

ankarda serdar özturkten çok bahsedılıyor revizyon için..onu bi aratır istersen bende kendısıne burunucu estetıgı olmayı düşünüyorum..
serdar beyi evet çok duyuyorum ama ekonomik olarak biraz benim bütçemi aşıyor gibi.zühtü demiir hakkında bilgin varmı?doğal burunlar yapıyormu?benim için en önemli ayrıntı doğal olması zaten

serdar beyi evet çok duyuyorum ama ekonomik olarak biraz benim bütçemi aşıyor gibi.zühtü demiir hakkında bilgin varmı?doğal burunlar yapıyormu?benim için en önemli ayrıntı doğal olması zaten

zühtü demirle ilgilide çok güzel yorumlar var forumda ben kendısıne maıl atmstım ama cevap gelmedi yaptıgı burunların dogal oldugunuda bılıorum ama sen yınde olanlardan iyice bı arastr bence ben bırnn fotosunu görmustum dogal ve guzel olmstu

zühtü demire ameliyat olan kimler var biliyormusun?albümlerini nerden görebilirimki

zühtü demire ameliyat olan kimler var biliyormusun?albümlerini nerden görebilirimki

valla cnmm ben nasl buldum bılımusun tabı hala duruyosa google zühtü demır yazdım görsellerde aradım ordan burun estetıgı olmus arkadsn fotosunu gördum resmın uzerıne tıklayınca zaten kendını kadınlar kulubünde buluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…