Mehmet yazar revizyonu

radikalkararlar

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
103
33
13
35
Yaptıran veya gören duyan var mı? İnstagramındaki paylaşımları insanı hayrete sokacak derecede başarılı ve revizyonda tanınmış olması da benim için çok önemli. Başarısız ameliyatım nedeniyle revizyon doktoru arıyorum. Bu dr a yaptırıp memnun veya mutsuz olan paylaşsa süper olurdu veya başka dr önerisine de açığım. Zor bi burun ve revizyon yapan bi dr olması lazım

Ben de revizyon için doktor araştıyorum. Mehmet Yazarın yaptığı revizyonlar gerçekten çok başarılı ve doğal duruyor. Memnun olan olmayan varsa buraya yazıp bizleri bilgilendirirse ben de çok sevinirim.

Ben de revizyon için doktor araştıyorum. Mehmet Yazarın yaptığı revizyonlar gerçekten çok başarılı ve doğal duruyor. Memnun olan olmayan varsa buraya yazıp bizleri bilgilendirirse ben de çok sevinirim.
Kendisiyle görüşmeye gittim 300₺ muayene ücreti var, gayet ilgili biri ve detaylıca anlatıyor süreci. İlginç olan husus, verdiği fiyat teklifine göre muayenehanesinin son derece sıradan olması ve sadece tek bir çalışanının olması. Fotoğrafları bile kendi çekiyor.
Benim burnum için 46 bin tl teklif verdi, bu teklifi verecek doktorun da yerinin ve çalışan durumunun ona göre olmasını bekliyor insan, ye kürküm ye dünyası sonuçta

O işler hiç belli olmuyor işte ben de çözemedim neye hangi kriterlere bakıcaz. Sosyal medyada hepsi çok başarılı gibi görünüyor ama işin arka yüzü çok farklı. Çok mütevazi olup çok başarılı olan da var çok popüler olup bi sürü memnun olmayan hastası olan da var. Doktor araştırdıkça da işin içinden çıkamıyorsunuz. Yani kafam çok karışık kime güvenip ameliyat olucaz :(

Ben Ankara’da yaşıyorum yüz yüze görüşmedim kendisiyle WhatsAppda konuştuk. Bana da çok ilgili geldi. Hatta 2 tane hastasıyla konuştum memnun olduklarını söylediler. Ama fiyat çok uçuk.

Merhaba, orası öyle değil işte. Benim doktorumun muayenehanesi çok lükstü. Özel fotoğrafçısı, asistanları, hemşiresi bilmem nesi koşuşturuyordu da içeride ne oldu? Şimdi acaba Mehmet Yazar'a mı revizyon olsam diye bakıyorum.
Bu arada ameliyat ücreti de yüksekmiş. Benim için zor. İlkinde olduğu gibi artık çok ücret veremeyeceğim.

Son düzenleme:
Back
X