Ankara'da revizyon cerrahide başarılı doktorlar

Angeligue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
14
2
36
Selam arkadaşlar malesef 3 başarısız burun ameliyatı geçirdim Ankara'da revizyon olup yüzü gülenler varsa yazsın lütfen

İlk 2 ameliyatımı aynı dr yapmıştı her ikiside sorunlu olunca 3. ameliyatta farklı bir dr tercih ettim hayatımın yanlışı oldu burnumda aşırı asimetri tek taraflı nefes problemi ve yumuşak doku deformitesi oluştu şuan ameliyat olalı 8 ay oldu 1 yılın dolmasını bekliyorum mecbur yeniden ameliyat olacağım:(

İlk 2 ameliyatımı aynı dr yapmıştı her ikiside sorunlu olunca 3. ameliyatta farklı bir dr tercih ettim hayatımın yanlışı oldu burnumda aşırı asimetri tek taraflı nefes problemi ve yumuşak doku deformitesi oluştu şuan ameliyat olalı 8 ay oldu 1 yılın dolmasını bekliyorum mecbur yeniden ameliyat olacağım:KK43:
kime oldunuz acaba

İlk 2 ameliyatımı aynı dr yapmıştı her ikiside sorunlu olunca 3. ameliyatta farklı bir dr tercih ettim hayatımın yanlışı oldu burnumda aşırı asimetri tek taraflı nefes problemi ve yumuşak doku deformitesi oluştu şuan ameliyat olalı 8 ay oldu 1 yılın dolmasını bekliyorum mecbur yeniden ameliyat olacağım:KK43:
Yumuşak doku deformitesi dediğiniz nedir tam olarak doku çekintisi mi ? Bende de benzer sorun var da burun ucumda.

Back
X