Ankara'da riskli gebelik doktoru

base2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
409
413
33
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.9 haftalık hamileyim.epilepsi hastası olduğum için riskli gebelik bölümünde takip edilmem gerekiyor.ankara tıp fakültesinde dr.batuhan özmenden randevu aldım ve gittim.hiç memnun kalmadım çok ilgisiz sen sormadan hiç bir şey söylemiyor birde üstüne para veriyorsun..ankarada yaşayan ve riskli gebeliğe gitmek isteyen olursa kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem.şimdilik zekai tahir burakta polikliniklerde takip ediliyorum ama bir sıkıntım olduğunda 24 saat soru sorabileceğim ve güven veren bir doktor istiyorum. bana tavsiye edeceğiniz bir riskli gebelik doktoru varmı?

Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.9 haftalık hamileyim.epilepsi hastası olduğum için riskli gebelik bölümünde takip edilmem gerekiyor.ankara tıp fakültesinde dr.batuhan özmenden randevu aldım ve gittim.hiç memnun kalmadım çok ilgisiz sen sormadan hiç bir şey söylemiyor birde üstüne para veriyorsun..ankarada yaşayan ve riskli gebeliğe gitmek isteyen olursa kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem.şimdilik zekai tahir burakta polikliniklerde takip ediliyorum ama bir sıkıntım olduğunda 24 saat soru sorabileceğim ve güven veren bir doktor istiyorum. bana tavsiye edeceğiniz bir riskli gebelik doktoru varmı?
Batuhan bey mağdurlarındanım aynen dediklerine katılıyorum ben göğşen hocaya gidicem Allah nasip ederse Başkentte.. Anara tıpta doğumhanede çok kötü hemşire ve asistanlar çok kötü... Neler yaşadım neler

Batuhan bey mağdurlarındanım aynen dediklerine katılıyorum ben göğşen hocaya gidicem Allah nasip ederse Başkentte.. Anara tıpta doğumhanede çok kötü hemşire ve asistanlar çok kötü... Neler yaşadım neler

bende arkadaşım çok can sıkıcı durumlarla karşılaştım ama şükür kısa yoldan döndüm.burdanda söylüyorum ve duyuruyorum kesinlikle ama kesinlikle ankara tıpta gebelik bölümünde tedavi olmayın heleki batuhan beye asla.göğşen hoca nasıl muayenehane ücretleri nasıl?doğumu nerde yaptırıyor bilgin varmı arkadaşım?şimdiden teşekkür ederim.

bende arkadaşım çok can sıkıcı durumlarla karşılaştım ama şükür kısa yoldan döndüm.burdanda söylüyorum ve duyuruyorum kesinlikle ama kesinlikle ankara tıpta gebelik bölümünde tedavi olmayın heleki batuhan beye asla.göğşen hoca nasıl muayenehane ücretleri nasıl?doğumu nerde yaptırıyor bilgin varmı arkadaşım?şimdiden teşekkür ederim.
Göğşen hocayı çok duydum sanırım ona gidceğim. Göğşen hoca bülent alpaydın aydan biri buldum şimdilik. Batuhan hoca ile ve ankara tıpla ilgili tek ben mi böyle düşünüyorum diye paranoya olmuştum ama böyle bir sürü kişi ile tanıştım forumda ve anladım ki sorun bende değil... Ben hastanede yattıım 2 gün içinde bir kere bile viziteye gelmedi konuşmadı bile kapı aralığında bir kere yakaladım güya özel hastasıydım. Ah AH çok hata yaptım neyse bundan sonrası hayırlı olsun artık

Gazi tıpta perinatolog prof.dr. Merih bayram var
Ben ilk ona gittim ankaraya yeni taşınmıştik 25.haftada gittim iyiydi ama ben sonra mesut hocaya gittim
Riskli gebeliklere bakıyor.

[QUOTE="BuzlarUl x canım benimde hamileliğim çok zorlu ve riskli geçti suan seni en iyi ben anlarım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip ettsin rabbim benim sana önere bilcegim kendi doktorum oru hastanesinde Ahmet özek bebeğim suan 8 aylık ve hala daha konuşyorum ve ara ve gebelik dönemindeki halini sen düşün artık son derece işini senmeslegine aşık bi doktor tavır ve davranışları o adar içtenki stresini gebelikte hepsini unutruyo çekinmeden her türlü sorularımda sordum gecenin kaçında olursa olsunaradım sana tavsiyem Ahmet özek b

Merhaba hangi hastanede doğum yaptınız ve suan hangi hastaneye gidiyorsnz.. Memnun kaldığınız doktor arıyorum

Back
X