Ankara'da robot heykeli

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/ankarada-robot-heykeli
551d18b0e50aa82b387e87d4.jpg
Ankara'da robot heykeli

Dünyaca ünlü 'Transformers' filmindeki dev robotlardan biri, başkent Ankara'da, Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı'na yerleştirildi.

• Dünyaca ünlü 'Transformers' filmindeki dev robotlardan biri, başkent Ankara'da, Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı'na yerleştirildi. 1 Nisan'da konulan dev robotun şaka olduğunu sanan sürücülerden bazıları, araçlarının camını açıp, robotu inceledi.

Vatandaşları şaşırtan robotun, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, "Prestij projem" dediği Ankapark'taki 20 otorobottan biri olduğu öğrenildi. Ankapark'ın tanıtımı için yerleştirilen otorobotun iskeleti demir, dışı ise polyesterle kaplı.

Gökçek, robotlarla birlikte çektirdiği fotoğrafları, Twitter hesabından paylaşarak, takipçilerine, "En yakışıklı otorobot hangisi" diye sormuştu.

CAjNlU2UYAAbB9a.jpg

• CAjNlT-U8AAOAZ8.jpg

• CAjNlXlUYAAlx3Q.jpg

EN YAKIŞIKLI OTOROBOT HANGİSİ?
    1f602.png
    CAjNlVVVAAAeBz4.jpg

Gökçeğin Atatürk Orman Çiftliği kavşağına diktirdiği sanatlarüstü heykel
haberi faceden gördüğün an zaytung sandım önce,inanamadım. sonra haberi buldumda gerçekmiş dedim

Son düzenleme:
melih başgan bu heykelle ne demek istemiş,erdoğan buna da ucube deyip kaldırtabilecek
mio_O

Son düzenleme:
Offf adamın prestij dediği projesi bu ve kendisi büyükşehir belediye başkanlığı koltuğuna kaç dönemdir yapışmış vaziyette .. O kalpleri ısıtan gülümsemmesi feci sinirimi bozuyor. Ankaranın bundan kurtulduğu günleri görürüz inşaallah!!

Bende bugun haberlerde gordum. Saka gibi. Ne diyelim. Ne desek simdi suc sayilacak.

Valla hiç beğenmedim. Hiç estetik değil. Bu bildiğin oyuncak gibi bir şey, şehrin havasına uymuyor ki hiç.
Ama robot fondan bağımsız bakılırsa güzel. :KK53:

Bu sabah gorene kadar zaytung haberi olmasini umit ettigim bir sacmalik otesi. Hem cirkin hem alakasiz. Saat kulelerini arar olduk...

:KK70::KK70::KK70::KK70:
İçine Truva atı gibi Savaşçılar mı yerleştirecekler acaba:KK70::KK70::KK70:

Bunlardan 20 tane daha mı varmış:KK70::KK70: kesin UFO istilası haberi geldi, Ankara'yı korumak için Transformers'lara görev verildi:KK70::KK70:

Ya milli kültür vs diyorlar, Özünü inkar etmek olmaaazzzzzz diyorlar, sonra elin Transformers'ını dikiyorlar.
20 tane Transformers dikeceğinize, Seğmenler olsaydı ya orda, milli kültür, bizden, Anadolu'dan olurdu hiç olmadık.

:KK70::KK70::KK70::KK70:
İçine Truva atı gibi Savaşçılar mı yerleştirecekler acaba:KK70::KK70::KK70:

Bunlardan 20 tane daha mı varmış:KK70::KK70: kesin UFO istilası haberi geldi, Ankara'yı korumak için Transformers'lara görev verildi:KK70::KK70:

Ya milli kültür vs diyorlar, Özünü inkar etmek olmaaazzzzzz diyorlar, sonra elin Transformers'ını dikiyorlar.
20 tane Transformers dikeceğinize, Seğmenler olsaydı ya orda, milli kültür, bizden, Anadolu'dan olurdu hiç olmadık.

Müdürüm Ankara grşindeki yapılan kapıyı görsen,sanırsınki Roma'ya geldim :KK70::KK70:

X