Bence Dr Mehmet Nebil Bozdoğan yaptığı burunlar mükemmel ve doğal oluyor ve hastalarıylafa iletişimi çok iyi ve fiyat olarakta çok uygunTolga Eryılmaz
Tevfik Sözen
Hakan Soygür
Muhitdin Eski
Orhan Aydın
Bu 5 doktordan hangisini tavsiye edersiniz kızlar? Tevfik beyle görüşmeye gittim, numarasını verdi ama tekrar ulaşamıyorum asla ne telefonlara cevap veriyor ne mesajlara kendisi. Ameliyattan sonra da mı böyle olacak kararsız kaldım.
Tolga Eryılmaz ve Hakan Soygür hakkında pek bilgim yok ama ikisi de güzel burunlar yapıyor.
Muhitdin Eski'yi çok beğeniyorum ama cidden pahalı.
Orhan Aydın onkoloji hastanesinde estetik cerrahide. Fiyatı da çok uygun, baya ileri tarihe veriyor, instagramdaki burunlarının bazılarını da beğendim sayılır ama bazıları çok kalkık bence.
Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim ?
Tevfik Bey'in yaptığı burunlari bende çok beğeniyorum Muhittin eski dediğin gibi çok pahalı Orhan Aydın i yeni duydum fiyatı aralığı nedirTolga Eryılmaz
Tevfik Sözen
Hakan Soygür
Muhitdin Eski
Orhan Aydın
Bu 5 doktordan hangisini tavsiye edersiniz kızlar? Tevfik beyle görüşmeye gittim, numarasını verdi ama tekrar ulaşamıyorum asla ne telefonlara cevap veriyor ne mesajlara kendisi. Ameliyattan sonra da mı böyle olacak kararsız kaldım.
Tolga Eryılmaz ve Hakan Soygür hakkında pek bilgim yok ama ikisi de güzel burunlar yapıyor.
Muhitdin Eski'yi çok beğeniyorum ama cidden pahalı.
Orhan Aydın onkoloji hastanesinde estetik cerrahide. Fiyatı da çok uygun, baya ileri tarihe veriyor, instagramdaki burunlarının bazılarını da beğendim sayılır ama bazıları çok kalkık bence.
Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim ?
Hangi hastanede siz ona mı oldunuzBence Dr Mehmet Nebil Bozdoğan yaptığı burunlar mükemmel ve doğal oluyor ve hastalarıylafa iletişimi çok iyi ve fiyat olarakta çok uygun
2bin tl orhan aydın. Onkoloji hastanesinde olduğundan çok uygunTevfik Bey'in yaptığı burunlari bende çok beğeniyorum Muhittin eski dediğin gibi çok pahalı Orhan Aydın i yeni duydum fiyatı aralığı nedir
Ne kadar mesela fiyatıBence Dr Mehmet Nebil Bozdoğan yaptığı burunlar mükemmel ve doğal oluyor ve hastalarıylafa iletişimi çok iyi ve fiyat olarakta çok uygun
Hangi doktor icin diyosunuz bunuSakın ben yandım siz yanmayın.
İnstagram adrrsi varmi mehmet nebil beyin ? Hangi hastanedeFotograflarım
Burnunuz harika olmuş. Süper görünüyor maşallah. Ama eski dudaklarınız daha iyi bence. Kusura bakmayın ben sevmiyorum belki.Fotograflarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?