Ankara'da sizce hangi doktor ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Tolga Eryılmaz
Tevfik Sözen
Hakan Soygür
Muhitdin Eski
Orhan Aydın

Bu 5 doktordan hangisini tavsiye edersiniz kızlar? Tevfik beyle görüşmeye gittim, numarasını verdi ama tekrar ulaşamıyorum asla ne telefonlara cevap veriyor ne mesajlara kendisi. Ameliyattan sonra da mı böyle olacak kararsız kaldım.
Tolga Eryılmaz ve Hakan Soygür hakkında pek bilgim yok ama ikisi de güzel burunlar yapıyor.
Muhitdin Eski'yi çok beğeniyorum ama cidden pahalı.
Orhan Aydın onkoloji hastanesinde estetik cerrahide. Fiyatı da çok uygun, baya ileri tarihe veriyor, instagramdaki burunlarının bazılarını da beğendim sayılır ama bazıları çok kalkık bence.

Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim ?

Tolga Eryılmaz
Tevfik Sözen
Hakan Soygür
Muhitdin Eski
Orhan Aydın

Bu 5 doktordan hangisini tavsiye edersiniz kızlar? Tevfik beyle görüşmeye gittim, numarasını verdi ama tekrar ulaşamıyorum asla ne telefonlara cevap veriyor ne mesajlara kendisi. Ameliyattan sonra da mı böyle olacak kararsız kaldım.
Tolga Eryılmaz ve Hakan Soygür hakkında pek bilgim yok ama ikisi de güzel burunlar yapıyor.
Orhan Aydın onkoloji hastanesinde estetik cerrahide. Fiyatı da çok uygun, baya ileri tarihe veriyor, instagramdaki burunlarının bazılarını da beğendim sayılır ama bazıları çok kalkık bence.

Bence Dr Mehmet Nebil Bozdoğan yaptığı burunlar mükemmel ve doğal oluyor ve hastalarıylafa iletişimi çok iyi ve fiyat olarakta çok uygun

Tolga Eryılmaz
Tevfik Sözen
Hakan Soygür
Muhitdin Eski
Orhan Aydın

Tevfik Bey'in yaptığı burunlari bende çok beğeniyorum Muhittin eski dediğin gibi çok pahalı Orhan Aydın i yeni duydum fiyatı aralığı nedir

Ben 19 Yil once Dr. Nebil Bozdogana ameliyat oldum halen cok memnunum fotograflarimi yollayacagim

Fotograflarım

Eklentiler

• IMG-20190920-WA0013.webp
    IMG-20190920-WA0013.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20190920-WA0011.webp
    IMG-20190920-WA0011.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG-20190920-WA0010.webp
    IMG-20190920-WA0010.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20190920-WA0009.webp
    IMG-20190920-WA0009.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 173
Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız kesinlikle Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın derim. Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da uzak durun derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz. Keşke hastalarına sadece başarılı operasyon sonrası resimler yerine başarısız olanları da gösterip riskler hakkında aydınlatsalar.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Back
X