• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Sosyete Pazari

perşembe pazarı dediğin Sıhhiyede kurulan pazar mı peki? hangi pazarın hangi gün kurulduklarını bilmiyorum da :)

evet cnm perşembe günü sıhıyedeki pazar çok katlı otoparkın altında çok çeşit varr ner ararsan orda bulabilirsinnn mutlaka

ğüzel orjinal parçalar çıkıyor karşımıza cuma günü demirtepede varr kapalı sosyete pazarı

cumarteside yıldızda var çankayada orasıda 3 katlı kapalı sosyete pazarı zzamnnın varsa hepsini gezzz:34:

ben sıhhiye pazarını çok beğeniyorum.Kıyafet almam ama ayakkabı,çanta,cüzdan,takı,pijama ıvır zıvırım hep oradan ve inanın ki bir çok markadan aldığım ürünlerden çok daha seviyorum onları.Fiyat konusunda sürekli takip etmek lazım.Bazen öyle şeyler yapıyorlarki şaşırıp kalıyorum.En son 10 liraya cüzdan aldım.şimdiye kadar hİÇ böyle güzel bir cüzdan görmedim hiç bir mağazada:16::16::16:

iy ğünlerde kulannn cüzdanınnı cnm degişik şeyler var hemde kaliteli ama bazen çok şaşırtıcı fiyatlarda oluyorr bi bakıoysun bir elbise 45 diyolar:)

Ümitköyde ki pazar nasıl peki diğer pazarlardan kaliteli ürünler mi satıyor yoksa sıhıyede ki gibi mi öyle ise gitmeye gerek yok sanırım bana çok ters kalıyor otaraflar

Ümitköyde ki pazar nasıl peki diğer pazarlardan kaliteli ürünler mi satıyor yoksa sıhıyede ki gibi mi öyle ise gitmeye gerek yok sanırım bana çok ters kalıyor otaraflar

Ümitköy'deki pazar da sıhhiye dekinden pek farklı değil. Her hafta cumartesi, pazar ve çarşamba günleri kuruluyor. Tek farkı, sıhhiye pazarında 10 liraya rahatlıkla bulabileceğiniz bir ürünü ümitköydeki pazarda 15 liraya alırsınız.

ya arkadaşlar kafam iyice karıştı binbir çeşit gün verilmiş...şimdi yeni yeni yepyeni yer ve günleri bilen biri söyler mi lütfen:71:

ayrancıda yeni açılan tekstil pazarına giden var mı 2 haftadır komşum gidiyor ama pazar yerinde yok yada ayrancıda başka bir yere mi açılıyor da biz bulamıyoruz??

ümitköydekı sosyete pazarına nerdeyse her hafta gıdıorum gıtmısken gezer e de ugruyorum ...umıtkoydekı sosyete pazarında gerçekten orjınal mallar var zara nın magazasında 75 tl olan gomlegını 25 tl ye aldm etıketının yarısı kesılmştı yasak oldugu için ama kullanan bılır orjınal dı.oğlumada chıld-armanı-gap-mackays ın kıyafetlerını magazanın 5de bır fıyatına alıorm
bıkaç hafta önce sıhıyedekı sosyete pazarına gıttım ordada ınanılmaz ucuz urunler var 3.5 tl ye badıler aldım 0 tl ye markalı swıtler 10 tl ye de hakıkı deri canta aldım artık parcalardan yapılıomuş karışık renklı.

Back
X