Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de liv de Özgül Kafadar a gidiyorum.Doğum paketi de aldık bu hafta 75bin. Hastane özellikle hem cok merkezi hem de cok temiz. Doktorumdan ayrıca cok memnunum. Kan sonucları vb. durumlarda kendisi arayıp bilgi veriyor. Onun dışında şahsi telefonunu da paylaşıyor. Ki bence bu cok onemli. Kafama takılan durumlarda ariyorum yada mesaj atiyorum mutlaka dönüş yapıyorKızlar merhaba ankarada takip ve doğum için özel devlet farketmeksizin ve rahat etmek için tercihen kadın doktor önerebilecek var mı çok memnunn kaldıysanız erkek te olur
Merhabalar ödemeyi nasıl yaptınızBen de liv de Özgül Kafadar a gidiyorum.Doğum paketi de aldık bu hafta 75bin. Hastane özellikle hem cok merkezi hem de cok temiz. Doktorumdan ayrıca cok memnunum. Kan sonucları vb. durumlarda kendisi arayıp bilgi veriyor. Onun dışında şahsi telefonunu da paylaşıyor. Ki bence bu cok onemli. Kafama takılan durumlarda ariyorum yada mesaj atiyorum mutlaka dönüş yapıyor
Kredi kartına 3 taksit yapıyorlarMerhabalar ödemeyi nasıl yaptınız
Şuanki fiyatı mı peki bubaşkent hastanesi nihal hoca memnunum 60 bindi doğum paketi biraz kalabalık ama![]()
Merhaba fiyatı nedirÜmit korucuoğlu kliniğine gidiyorum. Hastane ise TOBB
Doktorun paket fiyatı 90 bin lira. Doğumu da hastaneye ödüyoruz. O da şuan 30 bin liraymışMerhaba fiyatı nedir
Teşekkür ederimDoktorun paket fiyatı 90 bin lira. Doğumu da hastaneye ödüyoruz. O da şuan 30 bin liraymış
hamile kaldığımda almıştım paketi ilk 30 bin ödüyorsun kontroller vs dahil sonra orada doğum yapmak istiyorsan ikinci 30 bin ödüyorsunŞuanki fiyatı mı peki bu
güncelleme: bugün kötü olarak hastaneye gittim kadın doğum acil katına zorla çıktım tansiyonum 7/4 tü serum verildi ve yatış denildi. Sadece asistan doktor vardı ve yatış işlemleri için eşim aşağı indiğinde 50000 lira gecelik istediler!!! Doğum paketim olmasına rağmen. Orda ki tatlı hemşire hanım devlete gidin bence dedi haklı olarak. Acil bir durumda ilgi alaka sıfır sadece para kaynağısınız.hamile kaldığımda almıştım paketi ilk 30 bin ödüyorsun kontroller vs dahil sonra orada doğum yapmak istiyorsan ikinci 30 bin ödüyorsun
Hangi hastaneydi acaba bugüncelleme: bugün kötü olarak hastaneye gittim kadın doğum acil katına zorla çıktım tansiyonum 7/4 tü serum verildi ve yatış denildi. Sadece asistan doktor vardı ve yatış işlemleri için eşim aşağı indiğinde 50000 lira gecelik istediler!!! Doğum paketim olmasına rağmen. Orda ki tatlı hemşire hanım devlete gidin bence dedi haklı olarak. Acil bir durumda ilgi alaka sıfır sadece para kaynağısınız.
Nasıl randevu buldunuz kendisinden? Kasıma kadar full dolu dedilerDoç. Gülenay Türkmen Gencosman. Medical Park Batıkentteydi. Perinatolog. Tavsiye ederim. Çok iyi.
Memnun musunuz kendisinden acaba? Esas istediğim doktordan randevu bulamadığım için Ümit hocadan önümüzdeki hafta ilk kontrolüm için randevu aldım. Sizin gözlemleriniz nedir anlatabilir misiniz?Ümit korucuoğlu kliniğine gidiyorum. Hastane ise TOBB