- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- Konu Sahibi deusarebeld
Ankarada Taksit yapan doktor var mı? Yaklaşık 3 bin nakit verebilirim en fazla. Geri kalanını taksit yapacak bi doktor en azından. Kötü bi yere de olmak istemiyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özel hastanelerle görüş derim onlar yapr çağ hastanesi liv var sanırım birkaç özel hastaneyi arayıp bilgi de albilirsin yada dr la da görüşebilirsin.. Neden olmasın kiAy cevap verecek yok mu
Yani protez ve sütyeni nakit alıyorlar .. O da 3 bin anca eder damla olursa. Olmazsa okadar bile etmez. Hstane masraflarını böldürürsün işte.. Bence bir kaç özel hastaneden bilgi al..Ankarada Taksit yapan doktor var mı? Yaklaşık 3 bin nakit verebilirim en fazla. Geri kalanını taksit yapacak bi doktor en azından. Kötü bi yere de olmak istemiyorum çünkü
Hastane de kalıcam onu taksit yapar heralde hastane. Ameliyata aldığı ücreti yapar mı bilmiyorum. Bunun hasteneyle mi ilgisi var doktorla mı? hangisine sormayalıymYani protez ve sütyeni nakit alıyorlar .. O da 3 bin anca eder damla olursa. Olmazsa okadar bile etmez. Hstane masraflarını böldürürsün işte.. Bence bir kaç özel hastaneden bilgi al..
Canım bir tek protezlerin parasını peşin vermek zorundasın onu çünkü firma gelip amelşyattan sonra alıyor onların dr ve hastaneyle bir alakaları olmuyor.. Ama geri kalan hastane masraflrı işte narkozdur bilmem nedir geriye kalan atıyorum 3000 lira ise onu taksit yapıyor diye biliyorum.. Bence dr la görüş bu konuyu . Ücretsiz muayene yapan dr lar var onlardan birinle yüzyüze görüşmen sana daha net bilgi verir.. Ben bilgi almaya çalışcam birkaç yerden ona göre sana da bilgi veririm şu hastane yapıyor diye..Hastane de kalıcam onu taksit yapar heralde hastane. Ameliyata aldığı ücreti yapar mı bilmiyorum. Bunun hasteneyle mi ilgisi var doktorla mı? hangisine sormayalıym
Hastane de kalıcam onu taksit yapar heralde hastane. Ameliyata aldığı ücreti yapar mı bilmiyorum. Bunun hasteneyle mi ilgisi var doktorla mı? hangisine sormayalıym
Canım benim yaaa sana bayılıyorum herkeze yardımcı olmaya çalışıyorsun Allahta senin yardımcın olur inşallahCanım bir tek protezlerin parasını peşin vermek zorundasın onu çünkü firma gelip amelşyattan sonra alıyor onların dr ve hastaneyle bir alakaları olmuyor.. Ama geri kalan hastane masraflrı işte narkozdur bilmem nedir geriye kalan atıyorum 3000 lira ise onu taksit yapıyor diye biliyorum.. Bence dr la görüş bu konuyu . Ücretsiz muayene yapan dr lar var onlardan birinle yüzyüze görüşmen sana daha net bilgi verir.. Ben bilgi almaya çalışcam birkaç yerden ona göre sana da bilgi veririm şu hastane yapıyor diye..
Inşallah canım benim.. Bu forumda bu yüzden varız bibirimize destek ve yardımcı olabilmek için.. İsteyen herkese nasip etsin , bana da ameliyat olmayı nasip etsinCanım benim yaaa sana bayılıyorum herkeze yardımcı olmaya çalışıyorsun Allahta senin yardımcın olur inşallah
Amin cnm :)Inşallah canım benim.. Bu forumda bu yüzden varız bibirimize destek ve yardımcı olabilmek için.. İsteyen herkese nasip etsin , bana da ameliyat olmayı nasip etsin
Ya açıkçası hiç vir fikrim yok bu işler nasıl oluyor. Karta böldürürürürm heralde kabul ederlerse..Canım dr la görüşmen gerekiyor bu durumu kartamı böldüreceksin
Anladım canım çok teşekkürler. Bilgi alırsan mutlaka bekliyorum bende araştırma yapayım biraz. Muayeneyi ücretsiz yapan doktor bulmak da zor tabiCanım bir tek protezlerin parasını peşin vermek zorundasın onu çünkü firma gelip amelşyattan sonra alıyor onların dr ve hastaneyle bir alakaları olmuyor.. Ama geri kalan hastane masraflrı işte narkozdur bilmem nedir geriye kalan atıyorum 3000 lira ise onu taksit yapıyor diye biliyorum.. Bence dr la görüş bu konuyu . Ücretsiz muayene yapan dr lar var onlardan birinle yüzyüze görüşmen sana daha net bilgi verir.. Ben bilgi almaya çalışcam birkaç yerden ona göre sana da bilgi veririm şu hastane yapıyor diye..
Ya açıkçası hiç vir fikrim yok bu işler nasıl oluyor. Karta böldürürürürm heralde kabul ederlerse..
Canım Dr ların çoğunun ilk muayenesi ücretsiz.oğuz Kılıç ın da sonuçları çok güzel . Fiyatı da uygun. GAZELLE84 de ona oldu. Sanırım 5-6000 civarı... Pazarlık da yap . Ben de meme altı kesisi isteseydim düşündüğüm Dr lardan biriydi.Anladım canım çok teşekkürler. Bilgi alırsan mutlaka bekliyorum bende araştırma yapayım biraz. Muayeneyi ücretsiz yapan doktor bulmak da zor tabi
Teşekkürler canım cevabın için gidip görüşmek lazım sanırım dediğin gibi. Bir de para dışında büyük takmaktan çekinmeyecek bi dr da arıyorum açıkçası çogu dr yanaşmıyor. Olmuşken büyük olsun diyorum 350cc ve üstüCanım Dr ların çoğunun ilk muayenesi ücretsiz.oğuz Kılıç ın da sonuçları çok güzel . Fiyatı da uygun. GAZELLE84 de ona oldu. Sanırım 5-6000 civarı... Pazarlık da yap . Ben de meme altı kesisi isteseydim düşündüğüm Dr lardan biriydi.
Canım Oğuz beyin asistanına sordum ama öyle bir uygulamaları yokmuş ama çoğu doktora göre daha uygun a yapıyor düşünmeni tavsiye ederimYa açıkçası hiç vir fikrim yok bu işler nasıl oluyor. Karta böldürürürürm heralde kabul ederlerse..
Tamam çok teşekkürler canım. Para biriktiricem artık mecburCanım Oğuz beyin asistanına sordum ama öyle bir uygulamaları yokmuş ama çoğu doktora göre daha uygun a yapıyor düşünmeni tavsiye ederim
Karttan çekebilirsin hemen yaptırmak istiyorsan tabi biraz faizli olurTamam çok teşekkürler canım. Para biriktiricem artık mecbur
Aynen taksitli nakit avans var ama faizi nasıl olur bilemeyiz... Çok değilse beklemesin hemen drla konuşsun deriz ama hep maddi olanaklara bağlı bize demesi kolay..Karttan çekebilirsin hemen yaptırmak istiyorsan tabi biraz faizli olur
Faizi öğreneyim o halde. Ya gerçekten çok teşekkür ederm ilginize allah razı olsunAynen taksitli nakit avans var ama faizi nasıl olur bilemeyiz... Çok değilse beklemesin hemen drla konuşsun deriz ama hep maddi olanaklara bağlı bize demesi kolay..