Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir. Sizlerden bir ricam olacak.
Ankara'tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezlerini buradan yazabilir misiniz.
Doktor,Embrionolog ve ekip olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşeküürler ediyorum.![]()
Tüp Bebek tedavisini HRS'de yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Kizlar iyi aksamlar. Ben de cok arastirdim Ankarada Hakan Satiroglunu duydum hep, ama bize Ankara zor olacagi icin dusunmedik. Aklinizda olsun![]()
Anatolia Hakan Yaralı ile çıktım yola..Ocak ayında transfer yapılacak, şimdilik tüm klinik çalışanları çok ilgili. Umarım böyle de devam ederler. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kime sorduysam ayni veya benzer hikayeler iyiki hiç tanimamisim benimde eşimin arkadaşı gitti hamile kaldi ama düşükle sonuclandi sebep bilinmiyorilk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..
merhaba canım ben şu an 32 haftalık gebeyim tüp bebeğimi ankarada Turgut özal üniversitesinde doç.dr.candan iltemir duvan yaptı tedavinin başından beri hep destek verdi üslubu güleryüzü hiç değişmedi işini titizlikle yapıp hep açıklayıcı bilgiler verdi hemşireleri saliha ve gülten hemşire hanımlardanda eminim memnun kalacaksın embiyolog Aslıhan hanımda zaten konu hakkında hergün bilgi veriyor bizim bu güne gelmemize hepsinin katkısı büyük onlara teşekkür eder sanada doktorumu mutlaka tavsiye ederim