Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da Tavsiye Tüp bebek merkezi

Zaychyk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2
0
6
35
Ankara
Merhaba Arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir. Sizlerden bir ricam olacak.
Ankara'tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezlerini buradan yazabilir misiniz.
Doktor,Embrionolog ve ekip olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşeküürler ediyorum. :1:

Prof. Dr. Mehmet ERDEM ' i tavsiye ederim.

İşlemlerini genart'ta yapıyor.

Mehmet hocanın tecrübesi ve genart 'ın tecrübesi eklenince gayet başarılı sonuçlar alınıyor.

Mehmet ERDEM ' in koru hastanesinin yanında muayesi bulunuyor.

Merhaba Arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir. Sizlerden bir ricam olacak.
Ankara'tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezlerini buradan yazabilir misiniz.
Doktor,Embrionolog ve ekip olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşeküürler ediyorum. :1:

merhaba canım ben şu an 32 haftalık gebeyim tüp bebeğimi ankarada Turgut özal üniversitesinde doç.dr.candan iltemir duvan yaptı tedavinin başından beri hep destek verdi üslubu güleryüzü hiç değişmedi işini titizlikle yapıp hep açıklayıcı bilgiler verdi hemşireleri saliha ve gülten hemşire hanımlardanda eminim memnun kalacaksın embiyolog Aslıhan hanımda zaten konu hakkında hergün bilgi veriyor bizim bu güne gelmemize hepsinin katkısı büyük onlara teşekkür eder sanada doktorumu mutlaka tavsiye ederim

Hrs'de iki normal bir tanede dondurulmuş transferi yaptırdık, malesef sonuçlar negatif çıktı. süreçte doktorunuzla da iletişim kurabiliyorsunuz ancak genelde ulaşması zor olduğu için hemşireler kanalıyla temasa geçiliyor. Birde Tarık Hoca'ya bazı şeyleri tekrarda olsa sık sık hatırlatmanızda fayda var, mesela "ilaçlara devam edelimmi" yerine "folbiol'e zincoya devam edelimmi" şeklinde soru sormak bu merkezde yanlış yapılmasının önüne geçer. Ne demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum. Ben burası iyi yada kötü diyemem, başka yerlerin nasıl olduğunu bilmediğim için. Ancak tek gerçek olan tüp bebek düşünen çiftlerin psikolojisi tüp bebek merkezinde bozuluyorsa tüp bebekle hamile kalma şansı düşüyor. Rabbim hepimizi Allahtan korkan, şu kısa dünyanın hırslarından arınmış doktorlarla karşılaştırsın.

Tüp Bebek tedavisini HRS'de yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

benim dr.um muazzez öztürk bağımsız çalışıyor 5.tüp bebek denememi kendisi yaptı ve herşeyle o ilgileniyor hrs ile anlaşması var benim yumurta toplama ve transfer hrs de yapıldı hastane olarak iyi hrs de bütün genetik tahliller yapılıyor

Kizlar iyi aksamlar. Ben de cok arastirdim Ankarada Hakan Satiroglunu duydum hep, ama bize Ankara zor olacagi icin dusunmedik. Aklinizda olsun ;)

Kizlar iyi aksamlar. Ben de cok arastirdim Ankarada Hakan Satiroglunu duydum hep, ama bize Ankara zor olacagi icin dusunmedik. Aklinizda olsun ;)

Hş klınilk tek kelime ilr mükemmel...klinikte çalışan herkez ama herkez o kadar candan ki....ben suan 2. denememı yapıyrum orada.

Anatolia Hakan Yaralı ile çıktım yola..Ocak ayında transfer yapılacak, şimdilik tüm klinik çalışanları çok ilgili. Umarım böyle de devam ederler. Hepimiz için hayırlısı olsun.

ilk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..

Anatolia Hakan Yaralı ile çıktım yola..Ocak ayında transfer yapılacak, şimdilik tüm klinik çalışanları çok ilgili. Umarım böyle de devam ederler. Hepimiz için hayırlısı olsun.

sınucunuz ne oldu acaba ilmiyorum ama
kesinlikle herkese söylüyorum Anatolia tüp bebek merkezini tavsiye etmiyorum.hiç memnun kalmadım...
ben 2.denemem için oraya gittim. Anatolia tüp bebek merkezinde tedaviye başlamadan önceki görüşmemizde doktora adeta yalvarmıştım “daha önce ilk denememde bebeğimin kalp atışı duyulmadı, kürtaj oldum, kan pıhtılaşma testi yaptıralım, biz maddi manevi yıpranıyoruz her seferinde diye, (yani zaten zar zor parayı topluyoruz, bari artık sorun varsa ortaya çıkardıktan sonra tüp bebek deneyelim diye) Prof.Dr. Hakan Yaralı gerek yok, gereksiz testler yaptırmaya gerek yok diyerek bizi göndermişti, bu durum içime sinmedi, tedavi sırasında transferden 1 gün önce Kübra Boynukalına tekrar sordum o ise, “hocamız gerek yok dedi ya, niye anlamıyorsunuz, siz mi anlamıyorsunuz, ben mi anlatamıyorum” diye ters konuşmuştu. Sonuç noldu: yine düşük (bu sefer de kimyasal gebelik)yani daha bebek tam tutunamadan düştü.sebebi ise, kan akışının düzgün olmaması nedeniyle emriyonun beslenememesi(1.de) veya tutunamaması(2.de)
2 düşükten sonra test yaptırdım: SONUÇ: KAN PIHTILAŞMASI VAR. Eğer önceden bilseydik, bu testi yaptırsaydık, kafamızı karıştırmasalardı,sorunu tüp bebek denemeden önce öğrenir ona göre bir önlem alırdık. bir şansımız olabilirdi. Bebeklerim benimle kalabilirdi. Yazıklar olsun bu nasıl iş. Tutunmayı sağlamak için de hiçbir ilaç kullandırmadılar (vajinal jelden başka) ne de tedbir amaçlı bir kan sulandırıcı tavsiye ettiler. Halbuki bu rutin birşeymiş, her kadına tüp bebek öncesi ve devamında kan sulandırıcı tedbir amaçlı verilirmiş zaten. ben ilk denememde bile tutunmayı sağlama amaçlı jel dışında hap kullandım (demekki bebeği 2ay bile benle kaldıysa bu sebepten) bunlar, folik asit bile önermediler, onu bile ben kendim aldım.yani bilmesem onuda kulanmayacaktım. Folio adlı ilacı ise sanırım hiç duymamışlar(ki hamile kalmadan önce muhakkak kulandırılması önerilen bir ilaç, hem iyo hemB12 hemde folik asit içeriyor) … arkadaşa sonradan anlattım şaştı kaldı, böyle tüp bebek tedavisimi olur diye...çünkü kendisine tutunmayı destekleyen bir hap, kan sulandırıcı ve folie verilmiş, üstelik bir sorun olup olmadığına bakılmaksızın, tedbir amaçlı. sanki adeta sorunların ortaya çıkmasını istemiyor gibiler. Hastanın ne istediğine ne düşündüğüne önem verilmiyor. önemli olan bazı sorunları öğrenmeye çabalayarak şansı artırma isteğinin olması (özelliklede daha önce düşük yapmış bir kadın varsa). Eşimde sperm sorunu olduğu halde ve daha önce yine düşük olduğu halde IMSI’nin sözünü bile etmediler. Bunları yapmak için defalarca para yedirmek mi lazım. Hala anlayamıyorum, hastanın bile düşünebildiği şeyi bir Profosör nasıl göz ardı edebilir.

Son düzenleme:
ilk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..
Kime sorduysam ayni veya benzer hikayeler iyiki hiç tanimamisim benimde eşimin arkadaşı gitti hamile kaldi ama düşükle sonuclandi sebep bilinmiyor

merhaba canım ben şu an 32 haftalık gebeyim tüp bebeğimi ankarada Turgut özal üniversitesinde doç.dr.candan iltemir duvan yaptı tedavinin başından beri hep destek verdi üslubu güleryüzü hiç değişmedi işini titizlikle yapıp hep açıklayıcı bilgiler verdi hemşireleri saliha ve gülten hemşire hanımlardanda eminim memnun kalacaksın embiyolog Aslıhan hanımda zaten konu hakkında hergün bilgi veriyor bizim bu güne gelmemize hepsinin katkısı büyük onlara teşekkür eder sanada doktorumu mutlaka tavsiye ederim

Merhabalar, bizde 2 senemizi zekai tahir de harap ettikten sonra eşimin ısrarı ile turgut özal hastanesine gitmeyi uygun gördük. Zekai Tahirdeki doktorların ve hemşirelerin hastalara yaklaşımdan sonra ve o kadar git gelden sonra maddiyata bağlı olarak çok bir şey değişmeyeceğini düşündüğümüzden turgut özal hastanesinde hiç araştırma yapmadan kısmet diyerek gittik. Bilgi almak için tüp bebek bölümünde Gülten hemşire ve Saliha hemşire ile detaylı olarak görüştük. Gerekli belgeleri ve testleri tamamlama yoluna koyulduk. Bu sırada Doç. Dr. Zehra Candan İLTEMİR DUVAN ile tanıştık güler yüzlülüğü ve moral motivasyon olarak en üst seviyede tutarak yaklaşık bir aylık tedavi sürecinde yurt dışındanda seminerde olması sebebi bile tedavimizi yarım bıraktırmadı saat farkı nedeni ile bile olsa gerekli ilaç dozları testleri hakkında yorum yaptı tedaviye devam etti. Transfer sırasında 9 embriyodan 5 tane kaliteli emriyomuz kalmıştı 4 tanesini dondurma işlemine aldık. 1 ayın sonunda mutlu haberimizi aldık ve şuan 8 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını ve boyunu öğrendik. Buradan tüm personele ve doktorumuza teşekkürlerimi sunarım.

Ankara tüp bebek tedavisinde gönül rahatlığı ile Doç. Dr. Zehra Candan İLTEMİR DUVAN tavsiye ediyorum sizlerin mutlu haberlerine vesile olmak isterim.

İstediğiniz özel hastanelere gidebiliyormuşsunuz torba yasası çıkmış bilgilerinize

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X