pcity Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 35 0 36 Ankara 16 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pcity #1 merhabaa.... tenis oynamak isteyip de arkadaş sıkıntısı çekenler.... birlikte oynayabiliriiz. :)
Fitbirbusra Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 2.760 304 363 9 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pcity #2 pcity .!.: merhabaa.... tenis oynamak isteyip de arkadaş sıkıntısı çekenler.... birlikte oynayabiliriiz. :) Genişletmek için tıkla... selam :) geçen yıl bi ara oynadım ama oynamayalı uzun zaman oldu tekrardan başlarsam hiçrte fena olmaz.. nerde çalışıyorsun?? eğer çok uzak değilsek birlikte oynayalım :)
pcity .!.: merhabaa.... tenis oynamak isteyip de arkadaş sıkıntısı çekenler.... birlikte oynayabiliriiz. :) Genişletmek için tıkla... selam :) geçen yıl bi ara oynadım ama oynamayalı uzun zaman oldu tekrardan başlarsam hiçrte fena olmaz.. nerde çalışıyorsun?? eğer çok uzak değilsek birlikte oynayalım :)
pcity Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 35 0 36 Ankara 10 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pcity #3 yenimahallede oturuyorum ben.sen nerede oturuyosun?
Fitbirbusra Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 2.760 304 363 12 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pcity #4 pcity .!.: yenimahallede oturuyorum ben.sen nerede oturuyosun? Genişletmek için tıkla... gölbaşıdnayım bende uzakmıyız biz?? ben tam bilmiyorum yenimahalleyi metroyla ulaşım var diye biliyorum ama???
pcity .!.: yenimahallede oturuyorum ben.sen nerede oturuyosun? Genişletmek için tıkla... gölbaşıdnayım bende uzakmıyız biz?? ben tam bilmiyorum yenimahalleyi metroyla ulaşım var diye biliyorum ama???
E elifgulenay01 Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 35 0 16 Ankara 16 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pcity #5 yenimahalleye yakın etlik kortları var sanırım yada keçiören oralarda oynanabilir belki
pcity Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 35 0 36 Ankara 19 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pcity #6 elif hanım siz yakın mısınız? ama gölbaşına uzak tabi yenimahalle...