ilkelabdi Ne huzuru ya huzurevi mi burasi? Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.268 780 73 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkelabdi #1 Ankara da tup bebek icin ozel hastane ile devlet hastanesi arasinda fark var midir?bide ucretleri hakkinda bilginiz var mi
Ankara da tup bebek icin ozel hastane ile devlet hastanesi arasinda fark var midir?bide ucretleri hakkinda bilginiz var mi
M mirzayksl Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 4 4 1 34 16 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkelabdi #2 Ben ozel bir klinikte 10bin doktora 5bine yakin da ilaclara verdim. Arastirmalarimda genel olarak gordugum 15-20 bin tl tutarinda bir tedavi sureci..
Ben ozel bir klinikte 10bin doktora 5bine yakin da ilaclara verdim. Arastirmalarimda genel olarak gordugum 15-20 bin tl tutarinda bir tedavi sureci..
M Mulka Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2021 273 147 33 41 22 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkelabdi #3 Bilinmez kisi .!.: Ankara da tup bebek icin ozel hastane ile devlet hastanesi arasinda fark var midir?bide ucretleri hakkinda bilginiz var mi Genişletmek için tıkla... Tabii ki var özel biraz daha pahalı ama daha konforlu. Ben 15 bin + ilaçlar şeklinde devam ediyorum şuan. Raporlu olmasına rağmen sanırım 20 yi geçecek
Bilinmez kisi .!.: Ankara da tup bebek icin ozel hastane ile devlet hastanesi arasinda fark var midir?bide ucretleri hakkinda bilginiz var mi Genişletmek için tıkla... Tabii ki var özel biraz daha pahalı ama daha konforlu. Ben 15 bin + ilaçlar şeklinde devam ediyorum şuan. Raporlu olmasına rağmen sanırım 20 yi geçecek
M Mucizelerimiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2021 1.322 631 73 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkelabdi #4 mirzayksl .!.: Ben ozel bir klinikte 10bin doktora 5bine yakin da ilaclara verdim. Arastirmalarimda genel olarak gordugum 15-20 bin tl tutarinda bir tedavi sureci.. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu tutar devlet hastanesinde ne kadar oluyor bilginiz varmı?geçmiş olsun inşallah hepimizin kucağı dolaun
mirzayksl .!.: Ben ozel bir klinikte 10bin doktora 5bine yakin da ilaclara verdim. Arastirmalarimda genel olarak gordugum 15-20 bin tl tutarinda bir tedavi sureci.. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu tutar devlet hastanesinde ne kadar oluyor bilginiz varmı?geçmiş olsun inşallah hepimizin kucağı dolaun