Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da Tüp Bebek için Doktor Önerisi

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar, arkadaşım için yardım istiyorum. Normalde Ankara dışında yaşıyor ve 4 veya 5 kez aşılama 1 kez de tüp bebek denemesi oldu ama hepsi negatif.
Şimdi benim onu Ankara'da misafir etme şansım doğdu, sizden ricam bize güvenilir tüp bebek uzmanı tavsiye etmeniz.
Tabiki olumlu hikayelerinizi de paylasırsanız çok mutlu olurum. Ona destek olmam açısından.
Dipnot: Bu konuda kulaktan duyulanlar dısında bir bilgim yok.

Ben novarta gitmeyi düşünüyorum ongorusme ucretsiz ve ayrıca psikloglari da varmış gelecek ay gitmeyi düşünüyorum gazili prof bu zamana kadar kötü bi yorum duymadım isterseniz başkent univ hulusi hocada çok ii ben o a gittim çok ii bi Dr ama çok yoğun çok bekliyosun kolay gelsin

Çok
Ben novarta gitmeyi düşünüyorum ongorusme ucretsiz ve ayrıca psikloglari da varmış gelecek ay gitmeyi düşünüyorum gazili prof bu zamana kadar kötü bi yorum duymadım isterseniz başkent univ hulusi hocada çok ii ben o a gittim çok ii bi Dr ama çok yoğun çok bekliyosun kolay gelsin
Çok teşekkür ederim

Ben ankara başkente gittim Göğüşen önalan da tedavi oldum. İlk denemem hrs hastanesinde oldu negatif sonuçlandı ikinciyi başkente yaptim. Meğerse polip varmış önce o alındı sonra tedavi oldum.. Tam bir abi gibi yaklaştı..

Ben ankara başkente gittim Göğüşen önalan da tedavi oldum. İlk denemem hrs hastanesinde oldu negatif sonuçlandı ikinciyi başkente yaptim. Meğerse polip varmış önce o alındı sonra tedavi oldum.. Tam bir abi gibi yaklaştı..
Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah

Back
X