• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada tup bebek için hrs mi genart mı iyi

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
Eşimin sperm ileri hareketliliği duşuk bende de pko var 2 tup bebek denemem oldu ilki kimyasal gebelikti bu ay rahim çizme oldum onumuzdeki ay tup bebek. Deniycem merkez olarak hangisi daha iyi sizce hrs de imsi varmış ama hamile kalan varmı lutfen yardımcı olurmusnz bebeğim olsn diye her yolu deniyorum

Ben denemdim ama hrs ile ilgili hiç guzl şeyler yok o hastane için doktorundan vazgecenler var karar senin tabi

Doktorum dışardan ama genart lada hrs ilede anlaşmalı merkez olarak iyi olan hangisi ona göre hrs yada genartta yapın diycem

canım hrs için bişey diyemem ama genart ile ilgili genelde iyi şeyler duydum ;) Rabbim yolunu açık etsin...

Allah razı olsun Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

hrs yi onermem paranla rezil olursun. ssk hastaneleri gibi ayni gittinmi 5 saat sira beklersin. gen art hakkinda bende cok guzel seyler duydum

Genartı tavsiye ederim, Dr.Aysun Baltacı ve Dr. Müfit Günel sayesinde ilk denememizde bebeğimize kavuştuk, hastaya empatiyle yaklaşıyor ve tedaviyi kişiye özel düzenliyorlar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Genart çok iyi başka yer aramayın.

Back
X