- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
Hayirli olur insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagol canım ınş ınş... sen ne yaptın basladınmı tedavıye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olur insallah
sagol canım ınş ınş... sen ne yaptın basladınmı tedavıye?
Yok arkadasim parmagim duzelmeden baslamiyacagim anca 2 ay3 ay sonra kismet artik ilaclarimi filan almistim buzdolabinda bekliyor hazirdim adet olunca ignelere basliyacaktim ama nasip degilmis
Laparoskopi mi histeroskopi mi? Ben olsam ona yaptırmazdim. Cok yetenekli degil maalesef. Elleri titriyor ötesi var mi!?! Bana da histeroskopi yaptı güya bi de kurtaj. O kadar bastan sağmaz yapmis ki gittim tekrar kurtaj olmak zorunda kaldım. Sonra dönüp kimse aramadı bile hayirdir Nerdesin diye. Lab bile cok Acemice calisiyor iyi senin donmuşlarin var. Benim o bile yok. Yumurta toplamı işlemi cok uzun sürdü. Deli gibi anestezi aldim. Bunun icin doktorları da yok teknisyenler yapıyor. Kurtaj iicn yarım saatten fazla hazır pozisyonda bekledim orda. Doktor beyin aşağıya gelmesi nedense cok uzun sürdü. Buyuk ihtimalle de enfeksiyon oldu orda. Bir yandan deli gbi kanamam vardi cunku. Arkadasim bekliyordu dışarıda ne kadar cabuk çıktığına doktorun o bile inanamadı. Zaten kocaman parca kalmis. Allah'tan Rahmi'ne cok zarar vermemiş. Tekrar işlem gordum 3 hafta sonra. Deli gibi ağrılar çektim. Velhasil diyeceğim o ki ben ölsem bile artik ona güvenmem. Buradaki yorumlara güvenip de gittim ben oraya. Ama hanımlar yüze gülmeyle iki espri yapmayla ya da isim hatırlamakla ısinin ehli doktor olunmuyor maalesef. Alan bilgisi ve el becerisi gerekiyor bu iste once. Sonra da imkanların iyi olması lazim. Yani iyi embriyo icin iyi laboratuar iyi bir takip ve iyi ilac tedavisi. Orda Kullandığım ilaçlara doktorum inanamadı bile. Neyse ki artik oradan kurtuldum. Ucuz diye bi de iyiymis gitmiştim oraya ama hem param gitti hem başkente hem baska yere tekrar kurtaj oldum bi de yani astarı yüzünü gecti gemde umutlarım. Sen yine iyi dusun tasın. Laparoskopi de o kadar hafife umacak bir is degil yumurtaliklarina ve tüplerine zarar
gelmesin. Iliskideki acı konusunu da bilmiyorum ki belki cok hassaslasmitir artik işlemlerden sonra.
çok çok geçmış olsun canım telde laparoskopi dendı... benım hıcbır sorunum yok esımınde yok.. ondan neden tutmadıgına daır bakıcakmıs.. bende netten buldum orayı yorumlar falan ıyıydı... benım yumurta toplama ıyı gectı hemen kalktım ayaga.. ama yanımdakı kız kalkamadı cabuk... pekı canım suan bebişin varmı ondan sonra nereyı tercıh ettın...?
Ecehan sana ozel mesaj yazmayı demicem simdi bak
dene canım
Ecehan sana ozel mesaj yazmayı demicem simdi bakalim :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ya arkadas olarak eklemek gerekiyormuş beceremedim![]()
ekledım ben![]()
Yazmamadım sana bi türlü. Ne telden ne bilgisayardan ekleyebildimsen bana bi mesaj atarsan cevap yazabilirim galiba sana
yazamadım canım arkadaşlıgımı onaylaman gerekıyomuşşş...
Ya bilgisayara bisi oldu bi turlu olmuyor acmıyor sayfayı telden de bulamadım halledip yazacam sana :)
vardır bundada bı hayır..yazın tadını cıkar belkı kendılıgınden gelır bebışın, ALLAHIM hepımıze önce bol sabır guc kuvvet,versın.. ınşş...
peritozu33 açıkcası ben daha gidip görüşme bile yapmadım anatolia ve gurkan klinik arasında kararsızdım ama araştırdım çok olumsuz eleştiriler var olumlu olanlar ikizleri olanlar bile var ama benim önemsediğim konu ilgi alaka güleryüz sonuçta biz bu süreçte çok hassas oluyoruz ufacık şeyleri kafamıza takarız rahat olmamız lazım bu nedenle birde bizimde aynı problemimiz var canım doktorumuz prof dr Kaan aydos onun önerisiyle burada başlamayı düşünüyoruz biz yoksa daha başka önerilen medicana tolga ecemiş var işinin uzamanıymış ama ben kararımı verdim.. bu hafta cumartesi ön görüşme yapacağız sonrada hemen başlayacağız Allahtan bi mani gelmez ise(keşke benimle birlikte başlayan arkadaşlar olsa destek olurduk birbirimize) İnşallah bizim için doğru bir yerdir..
tabi genartla ilgili yorumlar gelirse daha faydalı olur...
ben altıncı tüp bebek denemesi için doktora gidiyorum.şimdiye kadar olan deneyimlerim sonucunda tolga ecemiş ve şimdiki doktorum hulusi bülent zeyneloğlu.bu artık öyle bir sektör olmuş ki seni doktor sadece para olarak görüyor.görüşmeye gidiyorsun hadi hemen tüp bebeğe başlayalım diyorlar.bende kan pıhtılaşmasını dördüncü deneme m sırasında tolga ecemiş fark etti.cok iyi araştırın ankara da hulusi hoca başkent üniversitesinde internet de bakabilirsin.
amin arkadasim ben centurum .maya .hrs. derken ankalife insallah son olur ve kavusuruz yavrularimiza allahim cumlemizin kucagini bos birakmasin
merhabalar bende su an tedavi göruyorum 4. denememiz anatolia hakan yaralıya başladık hayırlısı olur inşallah hulusi beyle tanıştınız mı ben iki kere denedim başkentte malesef olmadı ama hulısi bey çok iyi bir doktor inşallah başarılı olursunuz