- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
saçma sapan msjlarımdan dolayı özür dilerim hepinizi öptüm,allah hepimize çifter çifter bebekler nasip etsin ....![]()
amin bebegim inş... bol bol versin herkese..............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçma sapan msjlarımdan dolayı özür dilerim hepinizi öptüm,allah hepimize çifter çifter bebekler nasip etsin ....![]()
mrb kızlar nabersiniz??
ecehan pazartesi doktor histeroskopi yapacak bana.Sizin tedavi süreci ile bir gelişme varmı? bizden 15 gün öndesiniz.Geneti sonuçlarınız çıktımı????:18:
Valla canım rahime girip bir bakıcam demişti.ben histeroskopi diye anladım ama inşallah yanlış anlamadım. Usgmi dedim hemşireye. Yok daha basit bişey dedi😁benimde adetim bitti. Heralde genetikler temmuzun ilk haftası çıkar. İkinci adetimde temmuzda olur. Ramazandan
sonrayada donmuş bebişlerin sırası gelir. İnşallah çözülüp yaşarlarda tekrar sıfır tedaviye dönmeyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar bugün ben tedaviye başlıyacaım inşallah herşey yolunda gider ve önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyacağım...önce kan daki sorunu çözmek için bazı serumlar kullanacağım bu ay düzelirse hemen tüp bebek bana dua edin lütfen...6 denememiz olucak allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlısı olur inş hadi bismillah... canım herşey yolunda gidecek inş...
sağol arkadaşım inşallah herşey yolunda gider de kavuşurum yavruma
senin genetik sonuçlar nasıl inşallah bir şey yok tur
Seni maalesef çok tecrübeli gördüm bende Ankara da merkez araştırıyordum izlenimlerini paylaşırsan çok memnun olurum.
merhabalar bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ve hacettepe personeliyim tamamen para odaklı bir yer öyle bir yer oldugunu biliyordum ama labaratuarının cok iyi oldugunu duydum ve bunun için gitmiştim 4. deneme için gittik ama malesef yarıda kaldı belki birbirimize yardımcı olabiliriz
hadise3, neden tedavin yarıda kaldı? Ben ağustosta başlıyacağım ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hatta artık denemek bile istemiyorum, evlat edinmeyi düşünüyorum. Keşke herkesin ilk denemesinde hemen bebeği olsaydı. Süreç çok yıpratıcı.
YUMAKY nereye karar verdin, tedavin nasıl gidiyor? Dumaduma sonucun nedir? Arkadaşlar nereye kayboldunuz. Lütfen deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı paylaşın bizimle.