• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

mrb kızlar nabersiniz??

ecehan pazartesi doktor histeroskopi yapacak bana.Sizin tedavi süreci ile bir gelişme varmı? bizden 15 gün öndesiniz.Geneti sonuçlarınız çıktımı????:18:

mrb kızlar nabersiniz??

ecehan pazartesi doktor histeroskopi yapacak bana.Sizin tedavi süreci ile bir gelişme varmı? bizden 15 gün öndesiniz.Geneti sonuçlarınız çıktımı????:18:

slm canım iyiyim çok şükür bugün adet oldum bende,4 gün geç geldi... genetik test sonuçları çıkınca tel edicez dediler çıkmadı daha... histeroskopi mi yoksa rahmine kamerayla bakacakmı ? neden yapıcakmış söyledimi ???

Valla canım rahime girip bir bakıcam demişti.ben histeroskopi diye anladım ama inşallah yanlış anlamadım. Usgmi dedim hemşireye. Yok daha basit bişey dedi😁benimde adetim bitti. Heralde genetikler temmuzun ilk haftası çıkar. İkinci adetimde temmuzda olur. Ramazandan
sonrayada donmuş bebişlerin sırası gelir. İnşallah çözülüp yaşarlarda tekrar sıfır tedaviye dönmeyiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım rahime girip bir bakıcam demişti.ben histeroskopi diye anladım ama inşallah yanlış anlamadım. Usgmi dedim hemşireye. Yok daha basit bişey dedi😁benimde adetim bitti. Heralde genetikler temmuzun ilk haftası çıkar. İkinci adetimde temmuzda olur. Ramazandan
sonrayada donmuş bebişlerin sırası gelir. İnşallah çözülüp yaşarlarda tekrar sıfır tedaviye dönmeyiz

amin canım inş.. o zaman senide benim gibi yapıcak kamerayla bakıcak bayıltmadan yapıyo aç karnı, korkacak bişey yok canım.. benim septumları kesti kanattı rahmimi biraz acıdı ama ben açlık vurdu.. gece 12 den sonra bişey yemedim öglen yapılacaktı akşama kaldık, açlıktan zorlandım sakın sen fazla aç gitme, 3 kız girdik aynı şeye onlar çaktırmadan yemişler.. hastanede bayıyo adamı hastaneden çıktıktan sonra kendime geldim...bende ramazandan sonra düşünüyorum canım zaten hulusi temmuzun 20 indemi ne tatile çıkıcakmış...

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

günaydın arkadaşlar bugün ben tedaviye başlıyacaım inşallah herşey yolunda gider ve önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyacağım...önce kan daki sorunu çözmek için bazı serumlar kullanacağım bu ay düzelirse hemen tüp bebek bana dua edin lütfen...6 denememiz olucak allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın arkadaşlar bugün ben tedaviye başlıyacaım inşallah herşey yolunda gider ve önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyacağım...önce kan daki sorunu çözmek için bazı serumlar kullanacağım bu ay düzelirse hemen tüp bebek bana dua edin lütfen...6 denememiz olucak allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlısı olur inş hadi bismillah... canım herşey yolunda gidecek inş...

benimde genetik testlerin sonucu çıkmış onları almaya gidicem nasipse......

Seni maalesef çok tecrübeli gördüm bende Ankara da merkez araştırıyordum izlenimlerini paylaşırsan çok memnun olurum.

YUMAKY nereye karar verdin, tedavin nasıl gidiyor? Dumaduma sonucun nedir? Arkadaşlar nereye kayboldunuz. Lütfen deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı paylaşın bizimle.

merhabalar bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ve hacettepe personeliyim tamamen para odaklı bir yer öyle bir yer oldugunu biliyordum ama labaratuarının cok iyi oldugunu duydum ve bunun için gitmiştim 4. deneme için gittik ama malesef yarıda kaldı belki birbirimize yardımcı olabiliriz

merhabalar bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ve hacettepe personeliyim tamamen para odaklı bir yer öyle bir yer oldugunu biliyordum ama labaratuarının cok iyi oldugunu duydum ve bunun için gitmiştim 4. deneme için gittik ama malesef yarıda kaldı belki birbirimize yardımcı olabiliriz

hadise3, neden tedavin yarıda kaldı? Ben ağustosta başlıyacağım ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hatta artık denemek bile istemiyorum, evlat edinmeyi düşünüyorum. Keşke herkesin ilk denemesinde hemen bebeği olsaydı. Süreç çok yıpratıcı.

hadise3, neden tedavin yarıda kaldı? Ben ağustosta başlıyacağım ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hatta artık denemek bile istemiyorum, evlat edinmeyi düşünüyorum. Keşke herkesin ilk denemesinde hemen bebeği olsaydı. Süreç çok yıpratıcı.

ilk gittiğimizden beri tavırlarını hiç beğenmedik hakan hocayı ilk muayenede gördük sadece daha tedaviye başlamadan para istemeye başladılar yumurta takibini hep kübra hanım yaptı ultrasonografilerde bir sürü yumurta sayıyodu fakat yumurta toplamada sadece beş tane yumurta topladılar bunlardanda iki tanesi döllendi diğerleri olgun değilmiş sanırım erken çatlatma falan bir seyler oldu iki embriyodanda bir tanesi normal dediler transfer için çağırdılar gittik ve yapmayacaklarını söyledi embriyolog transfer etsek bile tutmaz dedi sonra hakan hocayla görüştük hatırlamak bile istemiyorum o anları bir sürü laf tedaviye başlamadan benden bazı kan testleri istemişti onların sonucuna bile bakmadı kanda pıhtılaşma ve heterozigot homozigot çıktı bunları sorduğumuzda bir alakası olmadığını söyledi başka doktora gittim bu değerlerle tüp bebek tutmaz dedi öncelikle bu kan değerlerinin düzelmesi gerektiğni belkide kendiliğinden hamile kalabileceğimi söyledi egerki olmazsa tüp bebekten yardım alırız dedi

Son düzenleme:
haftaya pazartesi salı gibi genetik testlerin sonucunu almaya gidicem kızlar... bide şeyi merak ediyorum acaba dondurulmuşlarımı alıp baska merkezde yaptırmam mümkünmü ? aranızda böyle bişey yaptıran varmı ??????????

YUMAKY nereye karar verdin, tedavin nasıl gidiyor? Dumaduma sonucun nedir? Arkadaşlar nereye kayboldunuz. Lütfen deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı paylaşın bizimle.

Arkadaşım ben g.antep te yasıyorum Ankara da ailem yasıyor ama ben tatilleri ve eşmin izinlerini tutturamadım.Burada bir doçent var yumurta takibini ve hazırlık safhasını o yapıyor transfer ve opu yu Acıbadem e gönderiyor onunla başladık yarın ignelere başlayacağız galiba rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sabrı cemil versin.

Kizlar bizde genetik test yaptirdik temiz cikti fakat rahim iltihabi cikmis birsuru antibiyotik verdi bana . Bunlari kullanip tekrar gidicem sonra tekrar ofis islemiyle bakip parca alacakmis gectimi diye. Yani en erken ekim ayina kaldi dondurulmus transferlerim. Malesef süreç umduğumdan dahada uzadı. 😔😔insallah sende sıkıntı olmaz ecehancım

Ben de bu ay tedavi olacağım diye çok hevesleniyordum eşimde ileri hareketlilik sıfır çıktı sayı da çok az 45 günlük bir tedavi verdiler eşime. Çok üzülüyorum, çok heveslenmiştim. Eşinin durumu böyle kötü olup düzelen ya da çocuğu olan var mı? Benim tedavide ekime kaldı gibi görünüyor.

Back
X