Hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaslar. Başkente başlayacaklara sözüm: ben de araştırdım burdaki her yazıyı okudum da gittim. Ama hayal kırıklığı oldu benim icin. Simdi sizi de bi kadar heyecanlı gorunce yazmak istedim. Cok yuksek beklentileriniz olmasın. Oyle söylendiği gbi ilgi alaka yok maalesef. Önceki merkezi bırakmıştım imgelerinde goresemiyorum doktorla diye (gebelik olmuştu) burası daha fenaydi benim icin. Saatlerce doktoru bekleyip bi de muayene masasında hazır halde dakikalarca durup doktorun çıkması 20 saniye falan sürüyor. Herkes cok iyi cana yakın falan diyor daha benim adımı bile ogrenememisti. He şart mi öğrenmesi? Cok degil bence. Ama burda yazanlara istinaden yazdım. Cok kalabalık bir yer. Fiyatı daha uygun diye sevinmiştim hatta. Ama atalarımızın varmis bir bildigi ucuz etin yahnisi yavan oldu maalesef. Gitmeyin der miyim size? Demem. Hangi merkez super ki. Hepsi onlara mecbur olduğumuzun farkında o yuzden hepsi icin 3000 ya da 5000 tl yiz bence. Ama iste bu kadar yanlis bilgi var ki baskentle ilgili insanlar yanılmasın istiyorum benim gibi. Insallah hepimizin istediği olur sonunda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize. Allah yardımcımız olsun cok zor bu yol
tatlım bende anlamadım yazdıklarının çogunu, evet cana çok yakın oldugu gibi, arkadaş gibi oluyo sana, isim konusuna gelince benim adımı ögrendi hemen, yanındaki elemanlar falan hep biliyo adımı, uzaktan geldigimide biliyo, hatta kolaylık sagladı beklemesinler yol gidecekler diye, ayrıca çok hastası var, bide şu dikkatimi çekti, yaptıgı her çocugun fotorafını çekiyo, asmış duvarlara hep, duvarlarda yer kalmamış, çoguda ikiz... Ne diyim canım umarım ilk ve son gidişim olurda kavuşurum yavruma, ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN CANIM çokta teşekürederim bilgini paylaştıgın için... k.i.bak
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü