- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
hadi hayırlı olsun canım.sana sımsıkı tutunsun inşallah miniklerin.allah sağ salim kucağına almak da nasip etsin inşallah...
Amin canim cok texekurederim ins burdan size guzel haberler vermek istiyorum artik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlı olsun canım.sana sımsıkı tutunsun inşallah miniklerin.allah sağ salim kucağına almak da nasip etsin inşallah...
Bu arada hoşdere cad. konuk evindemi kalıyorsunbende Ankara'lıyım ama Bursa'da yaşıyorum. Ankarayı seçmekle iyi yapmışsın, tabi biraz daha zahmetli olmuştur size.İnşallah bu çabalarınıza, emeklerinize değer canım benim...
Benim gittiğim hastanede evimize çok uzaktı, her gittiğimde akşamı ediyordum. Aynı şehirde ama şehr,n bir ucunda biz, bir ucunda hastaneEşim ikna olmadı, yoksa bende tedavimi Ankara'da olmaktan yanaydım. Nasip kısmet bu işler.
İnşallah sizin yüzünüz güler, güzel haberlerle gelirsin![]()
Sagol canim tranferim ii gectide sonradan idrarimi. Tutamadim ya.. doktor hic bisey olmaz dedi... oyle yatmaniza gerek yok dedi agir isler yapmayin stres yapmayin yeter dedi... 2 tane koydu ikiz olursa karismam dedi doktoryeterki olsun dedim.. bendede hep ben cabalardim biliyomusun esim tup yaptirmiyodu 2 3 sene sonra belki derdi... bi kendine gel dinlen kafani dagit calismiyosan ise gir derim iyi olur... bakarsin kendiliginden gelir bebisin ins...
insallah tutunur birakmaz seni bebegin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah tutar, inşallah güzel haberler verirsin
İkiz, tek farketmez, sağlıklı sıhhatli olsunda
İdrarını zaten tutamıyorsun ki, bizim doktor hemen tuvalete yolluyordu, idrarını yapmakla bir şey olmuyormuş. Devlette yaptırdığımdan dolayı bizi hiç yatırmadılar bile, transferi olanı yallahzaten doktor yatmayı felan önermedi, ama ben yinede çok fazla hareketten kaçındım. Yinede dikkat et canım.
Benim eşimde istemiyordu, tüp bebek lafını bile ettirmezdi, söylemem yasaktısonra aşılama felan derken baktı olmuyor, mecbur kalındı, kendisi ikna oldu. Şimdi ise olmadığından kaynaklı genetik testleri felanmı yaptırsak dedim, ters davrandı. O yüzden karışmıyacağım canım, dinlenecem. Hem böyle daha huzurluyum
![]()
İns canim bizi yatiyolar 20 dk.. altima surgu koydular benim idrar icin... su an konukevinde yatiyorum 2 gun
sonra eve doncem... ben esimin olayi sir kapisi gibi bi olay anlatsam inanmassin valla..ilahi adalet iste...
ustune gitme acma bile konuyu, arkadaslarin varsa bebekli, her bulusmalarinizda bebekleri onun kucagina ativersinlr. Benimkiler oyle yapiyolar hala
![]()
Dinlen tabi, iyi yapıyorsun, Zonguldak'ta oturuyordun değilmi, yanlış hatırlamıyorsam..
Benim eşim çocuk istiyor, ama hep böyle bir kavga içerisinde. Son transferde döllenmeden kaynaklı, yani eşimden kaynaklı olduğunu söylediler, ona söylemeyecektim ama bir laf arasında mecbur bıraktı söyledim, inanmıyor. Bana suç atıyorsun diyor. Bunun suç atmayla ilgisi varmı, benim hep 6 yumurtam oldu, doktor rezevr sorunun yok ama az oluyor dedi. Ben bunuda söyledim. Bana gelince bir şey yok, ama kendisine gelince suç oluyormuş. Birde şimdi tutmadı ya, genetik testleri yaptırsak dediğimde, bir şey çıkmazsa sen ikna olmazsın, yine birşeyler arasın diyor...Yani kırıyor beni çok.. Geçen gün bir kaç ay sonra tekrar yaptıralım dedi, bende yok dedim![]()
Erkekler suclarini kabul etmezler canim... benimkide ben kurler filan denerken sende su kuru yap dedigimde bene sorun yok sen yap sen et sen dua et surekli oyle diyodu.. bende bende sorun vardami ugrasiyorum bebis olsun diye ugrassiyorum derdim keserdi sesini... sende dua et derdim belki rabbim senin sesini duymak istiyo derdim ona bile sen et diyodubiz isi komediye vuruyoduk sert soylemiyodum ben...
esin test yapalim dediyse yaptir firsati kacirma sakin... belki sorun vardir duzeltilir canim, simdi zaten cogu sorun erkeklerde cikiyo.. iki arkadaslarimizda adamlarda sorun vardi sperm azligi hareketligi filan, simdi biri dogurdu biride hamile...
Bu erkekler bir acayip, her sıkıntıyı çeken biziz, sanki kendileriymiş gibi davranıyorlar... Yok daha test yaptırmayı kabul etmedi,hatta hiç gündeme bile getirmedi, sadece ağzının ucuyla ne zaman bir daha yaptırırz dedi, bende şuan istemiyorum dedim, üstelemedi bileBekleyeceğim canım.. Benimki dua eder Allah var, ama bir çabası yok. Seninkide bir alemmiş, tek senin duanla olurmu bu iş
![]()
Alemdide gordu gununu felegi sasti...gordugu kabustan sonra, herkes esimi cok seviyo, cok ii . Agir basli uyumlu diye cok seviliyo... cok iyidirde zaten... ama ger kafalisindiyorum bazi seylerde.. sen cok iyisin ben cok kotuyum ben gunahkarimya diyodum. Hep ben edeyim dua, arinayim diyodum guluyoduk da konusmalarimiza
![]()
Rabbim dualarimi kabul etti cok sukur... ins seninde yola gelir anlar biraz olsun, biraz bekleyin yazin tafini cikarin sonra heves eder yine iki tup yaptirmissiniz kolay degil yapmak maddi manevi yorucu...
Çok yorucu ve çok zor gerçekten. Eşime böyle söylemiştim, yok be neresi zor diyorsanki ona yapılıyor herşey. İkinci tüp bebekte opudan sonra hastalandım, bir gece hastanede kaldım, gözüm korktu valla. Raporlu olunca az ödedik herşeye artık hakkımızda bitti. Çok şükür maddi imkanlarımız var ama eşimin parası pek kıymetli
Allah yardımcımız olsun arkadaşım, yaşamayan bilemez valla...
kızlar Haziran'da tüp bebeğe başlıyoruz inşallah şimdilik vitamin ve folik asit kullanıyorum eşim de proxeed. keçiboynuzuna da devam edin dedi doktor.adetimin 21. gününde lucrine de başlıyorum çok umutluyum inşallah her şey yolunda gider Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de![]()
Hadi hayirli olsun bebisim..... hersey yolunda gidecek hayirlisiyla ins... gelismeleri takip edecem...
Onlara biseymi oluyor ver spermi kurtul.. oh ne ala...zor gercekten ya ben opu hemen kalktim az agrim vardi gezdim tozdum transfre kadar. Tranferden sonra kasiklarim belim cok agriyo nedense.... azcik kiysin parasina, cok zor sartlardami kazaniyo parayi..
İlk tüp bebekte benimde hiç sorunum olmadı ama ikincisinde sıkıntılar yaşadım. Bu arada 2 gündür eşim bir daha yaptıralım diyor, ben yok diyorumneden istemediğimi sordu, bende onun bana yaptıklarını söyledim. Tabi her söze bir kılıfı var, oda çok üzülmüş, tepkisini böyle vermiş, üzülmesi, sinirlenmesi normalmiş. Bende sinirlen ama saçma sapan şeylerden evde kavga çıkartma dedim. Sonra şimdi parayla olacak, bana olmadığında surat yapma dedim. O yüzden istemiyorum dedim. Beni ikna etmeye çalışıyor, azcık çabalasın bakıyım.
Ecehan hayirli olsun cnm cok sevindim,insallah ikiz olur bende ikiz olmasini cok istiyorum:))
Fakat 35 yas altina tek yumurta koyduklarini soylemislerdi,29 yasinda olmana ragmen doktor sana da 2 tane yumurta koymus,doktor sen istedigin icin mi oyle yapti?
Bende hulusi beye gideyim belki bana da 2 tane yumurta koyar))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi