Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da Tüp Bebek merkezi ve doktor önerileriniz

ravzaaa84

miniğim bizimle
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
759
2
621
Amasya
bu ay yada önümüzdeki ay tüp bebek için ankara'ya gidicez. doktor ve merkezler hakkında araştırma yapıyorum ama işin içinden çıkamıyorum yrdımcı olurmusunuz.

ankara'da tüp bebek yaptıran yok mu acaba ??

Selam, ben Başkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyorum canım, şuan sonuç bekliyorum. Ben memnunum doktorum Prof Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu.
Sadece biraz kalabalık oluyo, özel hastane olmasına rağmen sgk anlaşmasından dolayı fiyatları düşürmüşler. Özel yaptıracaksan ve maddi imkanın varsa hakan şatıroğlunu da çok tavsiye ediyolar. ben ona gidecektim aslında ama sgk anlaşması yok, bir de bana uzak geldi işten izin al vb. düşününce. Hulusi beyi de çok övdüler, bir de Başkentin ulaşımı kolay, sık gideceğin için bunlar önemli.
:emir_bebek:Bir de canım özel merkezlerde mesela hakan şatıroğlunda doğum yok bildiğim kadarıyla, hastaneye gitmen gerekiyo, hocanın anlaşmalı hastanesi yok. Başkentin yenidoğan ünitesi var, doktorum kendisi giriyo doğuma. hertürlü takibini ultrason vb. kendisi yapıyo canım. Bana güven verdiler ekip çok iyi.

Merkez seçerken maddi imkan, ulaşım, sağlık sebebine göre de değişir bence.

bu ay yada önümüzdeki ay tüp bebek için ankara'ya gidicez. doktor ve merkezler hakkında araştırma yapıyorum ama işin içinden çıkamıyorum yrdımcı olurmusunuz.

bu arada nerden geleceksin canım, doktorun şehir dışından gelen çok hastası var.

ilgin için teşekkürler. Amasya dan gelicez rapor çıkmıyor bu nedenle özel yaptırıcaz ama hesaplı olmasıda önemli

ilgin için teşekkürler. Amasya dan gelicez rapor çıkmıyor bu nedenle özel yaptırıcaz ama hesaplı olmasıda önemli

canım Başkentin raporsuz işlem ücreti 2600 tl civarında olması lazım ilaçlar hariç, benimki raporlu oldu. doktorun muayene ücreti özellerde 250 civarı burada eğer herhangi bir sosyal güvencen varsa 43 tl ödüyosun. prof için muayene parası da çok uygun bence. çok özel bir tahlil gerekmediği sürece onlarda uygun, ben çok kan verdim hiç fark ödemedim onlara.

canım Başkentin raporsuz işlem ücreti 2600 tl civarında olması lazım ilaçlar hariç, benimki raporlu oldu. doktorun muayene ücreti özellerde 250 civarı burada eğer herhangi bir sosyal güvencen varsa 43 tl ödüyosun. prof için muayene parası da çok uygun bence. çok özel bir tahlil gerekmediği sürece onlarda uygun, ben çok kan verdim hiç fark ödemedim onlara.

Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Para çokta sorun değil Ankara'da başka bildiğiniz iyi yer de var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Para çokta sorun değil Ankara'da başka bildiğiniz iyi yer de var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

bende yaptıracağım, 1 senedir falan araştırıyorum, iki doktor arasında kararsız kaldım, timur gürgan ve recai papuccu... ama recai beyden randevu aldım hafta sonu için ilk muayene bakalım ne olacak.

Turgut özal üniversitesinde Zehra Candan İltemir Duvan Hocayı tavsiye ediyorum çok başarılı biri ve ekibide iyi sizi moral ve motivasyon açısındanda mutlu edeceklerinden emin olabilirsiniz. ben tedavimi burada yaptırdım herkese samimiyetle tavsiye ediyorum hipo hipo hastası idim benim için doğacak çocuğum içinde sizden dua istiyorum mesajı okuyunca hemen bir fatiha okursanız sevinirim. şu an hamişliğimin 6 hafta 4 gününde yim

rabbbim yavrunu sana bagıslasın insalllahhhhh sun cuma gununun hurmetıne...ben de ank dayım hş klınıkte baskadım suan sonuc beklıyrm 23 nısanda ınsallah hayrrlı mutlu sonuclar alıcm... allahım hepımızn yar ve yardımcısı olsun

Ben Ankara'da yaşıyorum. Herkese Başkent Üniversitesi Hastanesindeki Hulusi Hocayı tavsiye ederim. Hulusi Hoca'nın methini duyduğum için gözüm kapalı olarak başka hiç bir yeri araştırmadan doğruca Başkent Hastanesi'ne gittim. Hulusi Hoca ve ekibi gerçekten de çok iyi. Her gittiğimde gerek hemşireler, gerek hoca çok ilgili davrandı. En başından beri tüm kontrollere Hulusi Hoca bizzat girdi. Fiyatlandırma konusunda asistanları ve sekreterler sizi bilgilendirmekte. Fiyatın çok makul olduğunu belirtirim. Onun dışında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da her zaman ulaşmanız mümkün. Hulusi Hoca çok yoğun bir doktor olmasına rağmen tüm hastalarıyla tek tek ilgileniyor. Bana uzun protokol uygulandı yaklaşık olarak 20-30 günlük bir iğne sürecinden sonra ilk tüp bebek işlemim gerçekleşti. Gerek yumurta toplanması gerekse de embriyo yerleştirilmesi işlemlerine hoca bizzat girdi. Embriyo yerleştirme işleminden 12 gün sonra da kan testimi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 9 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağsalim bebeklerimi kucağıma alırım. Ayrıca üniversite hastanesi olduğu için de tüm testlerinizi Hastanede makul bir fiyata yaptırabiliyorsunuz. Hulusi Hoca'ya ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır.

Turgut özal üniversitesinde Zehra Candan İltemir Duvan Hocayı tavsiye ediyorum çok başarılı biri ve ekibide iyi sizi moral ve motivasyon açısındanda mutlu edeceklerinden emin olabilirsiniz. ben tedavimi burada yaptırdım herkese samimiyetle tavsiye ediyorum hipo hipo hastası idim benim için doğacak çocuğum içinde sizden dua istiyorum mesajı okuyunca hemen bir fatiha okursanız sevinirim. şu an hamişliğimin 6 hafta 4 gününde yim

muane ücreti ne kadar turgut özal dakadın doğuma

slm arkadaşlar bende dr muazzez öztürke gidiyorum özel muayene si var bağımsız çalışıyor tavsiye ederim araştırmanızı

Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek doç Dr Göğşen Ünalan..Abi,baba,psikolog,herşey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insanolmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahatotur,kafana ne takılıyosasor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzunaçıklıyo.Üstelik hastaneprosedürolarakAnkara nın en uygun fiyatını veriyo dahaçok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere 3 saatbeklemiştim,hemşire fark etti dr a demedimbile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bi dahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladıhemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşıböyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli soru sorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyibildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anındamüdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbekdenemeleri var..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyinhiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüp bebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfen mutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Giderseniz selamımı söyleyin Mervecik derseniz tanır beni :) üstelik gider gitmz tüpe başlatmadı beni,pek sorunumuz yoktu,normal yolla da hamile kalabilirsinparana yazık bira rahatla,normal dene dedi.kesinlikle para için yapmıyo bu işi.Mümkün olduğunca da az ilaç vermek taraftarı..İlaçların da ucuz olanını dasöylüyo.Cidden halden anlayan biri.Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı dr olmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:) aklınıza takılan bi şe olursa mailatabilirsinizseve seveyardımcıolurum..birmerveyim@hotmail.com

Evet kesinlikle , baskent univ hulusi hoca yi oneririm. Tecrubelerimden onerecegim ankalife a kesinlikle gitmeyin.ben yandim sizde yanmayin.

Back
X