Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara'da tüp bebek yaptıran yok mu acaba ??
bu ay yada önümüzdeki ay tüp bebek için ankara'ya gidicez. doktor ve merkezler hakkında araştırma yapıyorum ama işin içinden çıkamıyorum yrdımcı olurmusunuz.
ilgin için teşekkürler. Amasya dan gelicez rapor çıkmıyor bu nedenle özel yaptırıcaz ama hesaplı olmasıda önemli
canım Başkentin raporsuz işlem ücreti 2600 tl civarında olması lazım ilaçlar hariç, benimki raporlu oldu. doktorun muayene ücreti özellerde 250 civarı burada eğer herhangi bir sosyal güvencen varsa 43 tl ödüyosun. prof için muayene parası da çok uygun bence. çok özel bir tahlil gerekmediği sürece onlarda uygun, ben çok kan verdim hiç fark ödemedim onlara.
Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Para çokta sorun değil Ankara'da başka bildiğiniz iyi yer de var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Turgut özal üniversitesinde Zehra Candan İltemir Duvan Hocayı tavsiye ediyorum çok başarılı biri ve ekibide iyi sizi moral ve motivasyon açısındanda mutlu edeceklerinden emin olabilirsiniz. ben tedavimi burada yaptırdım herkese samimiyetle tavsiye ediyorum hipo hipo hastası idim benim için doğacak çocuğum içinde sizden dua istiyorum mesajı okuyunca hemen bir fatiha okursanız sevinirim. şu an hamişliğimin 6 hafta 4 gününde yim