Tüp Bebek Merkezleri Ankarada tüp bebek yaptıracaklar buraya

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar bende kromozom bozukluğu var ne hangi merkezde tüp bebek yaptırmak konusunda kararsızım bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba bende ankarada anatoliada düşünüyorum yaptırmayı düşün istersen

bilmiyorum ya benim kromozomlarım sorunlu olduğu için genetik bölümü iyi olan bir yer arıyorum
zaten iyi olan yerler anatolia genart birde maya diyorlar

:58slm kızlar anotoliada araştırma diye bir şey yok kesinlikle tavsiye etmiyorum ben çok üzüldüm orda 2 başarısız denemem var orda denendi üniversite hastanelerini tavsiye ederim araştırma için önce orda araştırın sonra başlayın tedaviye ALLAH yardıcımız olsun

arkadaşlar bende kromozom bozukluğu var ne hangi merkezde tüp bebek yaptırmak konusunda kararsızım bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

tatlım ben şuan mayada tedavi görüyorum ve çok memnunum.şuan iğne aşamasındayım ama bugün yarın yumurtalarım toplancak ben 11kez dışarda deneyip 12inciyi mayada deneyip hamile kalanları duydum ayrıca bnm eşimde bişey yok diolardı ama bn sperm hareketlerinde sorun olduğunu tahmin ediodum.gerçektende öyleymiş mayanın laboratuvarı çok ii ayrıca ilk macs işleminide orası yaptı.çoğu yerdede duyuruldu tabi sen bilirsin bn sadece araştırdıklarımı söylüyorum.tabiki herkes öncelikle laboratuvarına güveniceği bi merkeze gitmek ister..

bende kromozom sorunu olduğu için merak edyorum maya yı bende duydum son zamanlarda çok başarısı varmış bayağı arkadaş hamile maya sayesinde inşallah seninde hamile olduğunu duyarız

bende kromozom sorunu olduğu için merak edyorum maya yı bende duydum son zamanlarda çok başarısı varmış bayağı arkadaş hamile maya sayesinde inşallah seninde hamile olduğunu duyarız

ii dileklerin için saol tatlım.inşallahh..rabbim hepimize nasip eder bu güzel duyguyuistersen bigörüş ve sor problemini anlat ve sana nasıl bitedavi uygularlar yüzde kaç şansın olur bunlar hakkında bi öçngörüşme yap istersen yoksa böyle bilgi sahibi olamazsın kafan iice karışır..:44:

benim yumurtalarımda sorun vardı büyümüyorlardı ve çatlamıyolardı
anatolaiya gittim tanıdığım üç kişi orda hamile kalmışlardı ilk denemelerinde. bülent beydi doktorum bugün transferimin 8. günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik bi şekilde çıktı bana yüzde 55 demişti başarı oranı ve sanırım hamişimmmm iyi araştır git görüş. allah gönlünce versin amin

ay bu ne kadar güzel haber umarım bunun devamı da gelir senin adına çok sevindim

slm arkadaşlar bu benım 2. denemem olacak 1 s, maltepe üniversite hast aptırmıştım sonuç ü<zücü oldu
2 .yıde ankaada mayada yaptırmak istiyorum.inş bu sefer bende anne olabilirim .mayada ted olan varsa olumlu veya olumsuz tecrübelerini paylaşırsanız cok memnun olurm allah hepimize yardımcı olsun anne olalım bizde

Merhaba yeni üye oldum ve tüp bebek tedavisi olmayı düşünüyorum ama ankara yorumlarında hiç gürgan clinikten bahsedilmemiş hakkında bir şeyler bilenler var mı? ben yeni bir yönten olan ilaçsız tüp bebek ıvm yöntemini istiyorum ama çok gelişmiş bir laburatuara ihtiyaç duyulduğundan galiba hiç bir tüp bebek merkezi yapmıyor. Ivm yöntemini uygulayan ankarada bildiğiniz başkayerler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…